פתיתי תפוחי אדמה 1 640x410 - שניצל עוף מטוגן בפתיתי תפוחי אדמה

שניצל עוף מטוגן בפתיתי תפוחי אדמה

פתיתי תפוחי אדמה - שניצל עוף מטוגן בפתיתי תפוחי אדמה

בכל זאת קצת אחרת ויש בו משהו…..ממכר.
המצרכים ואופן ההכנה:
6 כתיתות עוף דפוקות לשניצל
צלחת אחת עם:
2 ביצים טרופות במזלג + מלח + פלפל שחור + שן שום כתושה או יותר לפי הטעם
צלחת שניה :
פתיתי תפוחי אדמה
משרים את הכתיתות (השניצלים) כמה שעות בביצה המתובלת
לפני הארוחה מעבירים לצלחת עם הפתיתים ומטגנים בשמן לא עמוק עד הזהבה

 

מעבירים לצלחת עם מגבות ניר לספיגת עודפי שמן
מגישים מיד .
תהנו

2 thoughts on “שניצל עוף מטוגן בפתיתי תפוחי אדמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *