מהיר וטעים ואין סיבה לא להכין.
מצרכים והכנה ל-2-3 מנות:
שמים במחבת 2 כפות שמן ומזהיבים בצל קצוץ (אפשר לטגן בחמאה)
מוסיפים 2 כוסות פטריות קצוצות ומטגנים עד שאין נוזלים
מתבלים במעט מלח כי מוסיפים קוביות גבינה פטה או פטינה ,פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט
אפשר להוסיף מעט יין לבן.
מכינים עלי בלינצ'ס (ראו במתכוני הבלינצ'ס השונים שלי את המתכון)
ממלאים בנדיבות בפטריות וקוביות גבינה מלוחה
מכסים בגבינה טל העמק ומקרימים בתנור או בטוסטר אובן(אפשר גם במיקרו)
מכינים עלי בלינצ'ס (ראו במתכוני הבלינצ'ס השונים שלי את המתכון)
ממלאים בנדיבות בפטריות וקוביות גבינה מלוחה
מכסים בגבינה טל העמק ומקרימים בתנור או בטוסטר אובן(אפשר גם במיקרו)
הערה:
אפשרות לא להקרים בכלל או להקרים עם כל גבינה צהובה אחרת שיש בבית
תהנו
תהנו
פירגה היקרה,
רציתי להמליץ על המתכון אבל לצערי רק כוכב אחד נצבע, סליחה קודם כל והכי חשוב, זה מתכון מעלף בדיוק כמו כל המתכונים שלך. כל הבית שלי מכיר אותך!
רק בריאות יקירה!
מעריצה שרופה, שרי
שרי יקרה
לא לדאוג ששמת כוכב אחד. בשבילי זה עולם ומלואו.
תודה על ההמלצה.
חיבוק לבני הבית ממני.אוהבת אותך, פירגה
:lol:
פעם ראשונה שגמרו הכל, ממש טעים.
את המילוי עשיתי מפה, את העלים עשיתי מתכון אחר, אבל היה ממש טעים
הדס הי
שמחה שנהניתם ובעיקר ששיתפת אותי
יום נעים ותהנו