לזניה צמחונית מפורקת במחבת משפחתית
קצר בעבודה וטעים לכל המשפחה.
מצרכים:
12 דפי לזניה ללא בישול מוקדם
4 כפות שמן
3-4 תפוחי אדמה גדולים
3-4 בצלים גדולים
6 שיני שום קצוצות
חציל גדול מקולף חתוך קוביות
8 עגבניות לבישול
בקבוק עגבניות מרוסקות 700 גרם
מים (למלא פעמיים את הבקבוק הריק) הנוזלים צריכים לכסות את התבשיל.
כף גדושה אבקת מרק עוף, כף סוכר חום, 1/2 1 כפות פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור לטעמכם.
אופן הכנה:
לשבור את דפי הלזניה לחתיכות גדולות
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות
לקלף חציל ולחתוך לקוביות
לחתוך בצלים לטבעות
לקצוץ עגבניות טריות
לקצוץ שיני שום
לבחור מחבת גדולה , עמוקה, עם מכסה תואם.
לטגן את הבצל והשום 2 דקות ולהוסיף את יתר המצרכים
להרתיח ולשפר טעמים. לבשל עד שהכל רך ומוכן.
אפשר להוסיף ירקות כמו : תירס, אפונה וגזר,כרובית,גרגרי חומוס מוכן.
תהנו.