סלט בורגול נהדר גם לטבעונים
תוספת לעוף , לבשר וסתם לנישנוש טבעוני
מצרכים והכנה:
2 כוסות בורגול עבה מושרה 20 דקות במים רותחים, לסחוט היטב.
טועמים ואם הבורגול קשה מבשלים עוד כמה דקות במים רותחים ומסננים.)
3 בצלים קצוצים (אפשר בצל סגול)
3 כפות שמן זית
1/2 כוס צנובר קלוי או טבעי
1/2 כוס אגוזי מלק שבורים גס
1/2 כוס חמוציות מתוקות
כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
מעט מרק עוף או מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
להזהיב קלות את הבצלים הקצוצים ב-3 כפות שמן זית.
לערבב הכל ביחד ולהגיש חמים.
תהנו.