כרובית טרייה, אין צורך לבשל.
מצרכים:
1/2 כרובית יפה לבנה טרייה – להשרות במים רותחים דקה ולהוציא למים קרים.
בצל קצוץ
1/2 כוס אפונה ירוקה סנפרוסט
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות דקיקות
2 ביצים
1 כף רוטב סויה
1/4 כפית פפריקה מתוקה
אחרי טעימה אפשר להוסיף עוד רוטב סויה וגם פלפל שחור
אופן הכנה:
מחבת או סיר נמוך
לשים שמן ולטגן את הבצל עד הזהבה
לגרר את הכרובית על פומפייה גדולה לתוך המחבת
להוסיף: גמבה, אפונה, לטגן ביחד כדקה. הכל אמור להיות די קריספי.
להוסיף ביצים ותבלינים ולערבב.
כשהביצים נקרשות,לטעום, לשפר.
טעים חם/קר.
תהנו