מרק בצל
הכינה וצילמה הבת שלי מיכל
מצרכים:
7 בצלים פרוסים לפרוסות בינוניות
40 גרם חמאה או שמן
מלח פלפל שחור
4 כפות מלאות קוואקר (להסמכת המרק)
כף אבקת מרק בצל
אפשר להוסיף 1/2 כוס יין לבן טעים
מים לפי הצורך
לציפוי בהגשה : 150 גרם גבינת פרמז'ן מגורר או פרוס בקולפן
להגשה גם לחם שום
הכנה:
בסיר מרק בגודל בינוני, ממיסים חמאה/שמן ומטגנים את הבצלים עד שישחימו. סבלנות זה לוקח כמה דקות.
מוסיפים אבקת מרק ומים ואת התבלינים
אפשר להוסיף 1/2 כוס יין לבן
מרתיחים , מוסיפים את הקוואקר ומבשלים ביחד כ-10 דקות.
מוזגים לקעריות שמתאימות לאפייה בתנור ומגררים את הגבינה
אופים עד שהגבינה נמסה. (כ-5 דקות בחום 160 מעלות)
מכינים את לחם השום ומגישים ביחד עם המרק.
תהנו
כמה זה מים לפי הצורך? כמה מנות במתכון? תודה
הי אילנה, עונה במאוחר לצערי בגלל מחלה קשה.
תתחילי עם 4 כוסות ותוסיפי לפי הצורך עוד כוס או שתיים.