d797d79ed790d794 d7a7d795d7a7d795d7a1d799d795d7aa - עוגיות חמאה קוקוס

עוגיות חמאה קוקוס

d797d79ed790d794 d7a7d795d7a7d795d7a1 - עוגיות חמאה קוקוס30 כדורי קוקוס חמאה
נולדו בהבזק של שניותיים
כשזוג חברים טילפן שבאים לקפה של אחר הצהריים.
אז לא שלא היה בבית מה לכבד….אבל תגידו בעצמכם,
היש כמו ריח אפייה ביתית לקבל פניהם?
העוגיות רכות נמסות ומאד טעימות.

מצרכים בקערה:
200 גרם חמאה/מרגרינה רכה בטמפרטורת החדר (לא נוזלית)
100 גרם אבקת סוכר=כוס
1/2 1 כוסות קוקוס
שקית סוכר וניל
3/4 שקית אבקת אפיה
1/2 1 כוסות קמח רגיל מ נ ו פ ה ולהכין בצד עוד 1/2 כוס לזמן לישה.
הבצק נעים מאד להכנת הכדורים
מחממים מראש תנור ל- 165 מעלות
מניחים את הכדורים במרווחים על ניר אפיה (גודל הכדורים כגודל אגוז מלך) לא גדול.
נועצים בחלק העליון של הכדורים שוקולדצ'יפס (10 נטיפים) או חצי אגוז/צימוק
דוחפים בעדינות לחלק העליון ולא פנימה.
אופים כ-8 עד 12 דקות
העוגיות נשארות ב ה י ר ו ת זהובות ומשתטחות באפיה.
מוציאים את התבנית מהתנור , מחכים 2 דקות ובוזקים אבקת סוכר נוספת
לא נוגעים בעוגיות עד שמתקררות כי הן רכות מאד.
תהנו
הערה: אין בעוגיות ביצים

41 תגובות על “עוגיות חמאה קוקוס

  1. נראה מעולה! … רק בשבוע הספר הזה קניתי עוד 3 ספרי בישול ובסוף אני מכינה רק את המתכונים המעולים שלך :!:

  2. נורית יקרה בקר אור
    נראה לי שמחקתי את התגובה שלך בטעות.
    סליחה סליחה.
    גם אני אוהבת קוקוס . העוגיות טעימות וקוקוסיות מאד. smile

  3. בוקר טוב

    המתכון נראה מעולה אנחנו אוהבים קוקוס כל מתכון מתקבל בברכה

    שיהייה שבת שלום :cool:

    • בתיה הייייייייייייי[
      תכיני ותהנו העוגיות מאד טעימות smile
      שבת שלום :lol:

  4. שבת שלום פירגוש
    עוד מתכון נהדר שלך שבטוח יצטרף לחבריו אצלי במטבח.
    אהבתי מאד את המתכון.
    smile smile smile smile smile

  5. פירגה המקסימה,

    הכנתי אותם אתמול, יצא………מדהים!!!

    כמו כל המתכונים שלך.

    תודה יקירה

    רחלי.ג. smile

    • בבקשה ולבריאות רחלי יקרה
      תודה ששלחת לנו תגובה טעימה.חשוב למי שתוהה ומתלבט אם להכין :lol:
      תהנו smile

  6. היי פירגה..
    העוגיות כרגע יצאו מהתנור ויצא מאוד מאוד טעים!
    אבל הם מאוד השתטחו לי באפייה,זה אמור להיות ככה? :eek:

    • רשום במתכון שמכינים כדורים אבל הם משטתחים באפייה.אבל לא מאד??
      אם תכיני את העוגיות בתבניות מאפינס ייראו כדוריים. smile

  7. נראה לי שהייתי צריכה להכין יותר כדורים,יצא לי בדיוק 30.
    תבנית מאפינס יש לי רק של 12 smile
    בכל מקרה יצא מאוד טעים :P

  8. פירגה יקירתי
    למה הכוונה תבניות מאפינס את מתכוונת למז'טים קטנים מנייר? :twisted: :twisted:

    • הכוונה לתבניות מסיליקון.לא אוהבת את המנג'טים מניר כי בדרך כלל נדבק אליהם.
      smile

  9. פירגה מדהימתי,

    הכנתי את העוגיות האלה ליום שישי, ממש ממש טעימות, אי אפשר להפסיק לאכול מהן, עוד כשהן יצאו מהתנור, הילדים והבעל אכלו, אחד ועוד אחד ועוד אחד, וכמעט חיסלו לי תבנית שלמה….
    עכשיו יש לי שאלה יקירתי, אצלי הם קצת השתטחו יתר על המידה, מה יכולה להיות הסיבה אהובה????

    אוהבת,

    ליאתי :P :P

    • ליאתוש ממוש
      העוגיות כמו שכתבתי במתכון אכן משתטחות באפיה.
      את יכולה להכין אותם בתבניות מאפינס (כמובן למלא רק כף אחת בכל תבנית) וכך ישמרו על הצורה העגולה.
      לשיקולך smile אהבתי את התגובה של המשפוחה. תפנקי אותם ותחבקי אותם ממני :lol:

  10. אה הבנתי מתוקתי, אז את בעצם הכנת אותם במאפינס?

    וכן מחבקת ומנשקת את המשפחה בשמך ובהזדמנות זאת מאחלת לך חג אורים שמח, וכשם שנרות החנוכה דולקים ומאירים שכך ימשיכו חייך להאיר,

    מתה עלייך
    ליאתי smile

    • ליאתי יקרה
      לא הכנתי במאפינס ויצאו לי יפים ועגולים.
      שולחת חיבוק ונשיקה וברכת חג אורים שמח smile

  11. הכנתי אותם עכשיו, הוספתי תמצית וניל לבצק ויצאו ממש טעימות!!!!
    שמתי שוקולד צ'יפס חום ולבן
    ולי דווקא לא השתתחו הרבה, אני קצת שיטחתי אותן והן התנפחו יפה מאוד!!!
    הן נראות גם מגרות וגם טעימות!

    תודה על המתכון המוצלח :lol:

    smile

  12. פירגלה,,,
    חזרתי אתמול הביתה,ותנחשי על מה התנפלתי,כמובן על המתכון הזה,
    מתכון קלי קלות,תוך 30 דקות היה ניחוח בכל הבנין,ושלא לדבר על ההתנפלות בבית,
    עוגיות מענגות לקפה,
    נשתמע,
    מיכל

    • מיכל,יופי שהכנת את העוגיות הטעימות האלה.
      אני מתארת לעצמי כמה נהנית :lol:
      תודה על התגובה smile

  13. פירה, שאלה היא אליך, מה אני יכולה לשים במקום הקוקוס, אצלי הם לא אוהבים קוקוס.
    תודה רבה על המתכונים הנהדרים שלך……………..
    כל הכבוד

    • כתוב במתכון: 1/2 1 כוסות קמח רגיל מ נ ו פ ה ולהכין בצד עוד 1/2 כוס לזמן לישה.

      כלומר? 1/2 1 כוסות קמח שמים בקערה עם כל המצרכים ומתחילים ללוש.
      כשמתחילים ללוש לוקחים כל פעם מהחצי כוס שנשארה בצד , קצת קמח עד שהבצק מתגבש.

      בהצלחה smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *