d7a7d795d7a8d7a0d7a4d79cd7a7d7a1 d7a9d795d7a7d795d79cd793d7a6d799d7a4d7a1 d795d7a9d79ed7a0d7aa - כדורי קורנפלקס בשמנת ושוקולדצ'יפס

כדורי קורנפלקס בשמנת ושוקולדצ'יפס

d7a7d795d7a8d7a0d7a4d79cd7a7d7a1 d7a9d795d7a7d795d79cd793d7a6d799d7a4d7a1 d795d7a9d79ed7a0d7aa - כדורי קורנפלקס בשמנת ושוקולדצ'יפס

כדורי קורנפלקס בשמנת ושוקולדצ'יפס – גם לפסח

הפתעה-ממתק משכר
להתפנק עם כדורי שוקולד נפלאים ממכרים ושווים במיוחד

בגלל השמנת הקורנפלקס מתרכך והוא מאד שוקולדי ונמס בפה .  אם ברצונכם ממתק זהה כשהקורנפלקס מתפצפץ….ראו למטה את המתכון הנוסף בלי שמנת…….

מצרכים:
5 כוסות קורנפלקס כשר לפסח גם לאוכלי קטניות – תלמה
מיכל שמנת מתוקה אפשר פרווה
2 כוסות ( 200 cc ) מלאות שוקולדצ'יפס = חבילה 300 גרם
כוס או יותר אגוזים קצוצים
אפשר להוסיף עוד כוס משולבת עם:קליפות הדרים מסוכרות,צימוקים,קיצוצי פירות יבשים וכו'.
כף או שתיים ברנדי/ליקר מכל סוג –לא חובה

אופן הכנה:
מביאים עד לסף רתיחה את השמנת וסוגרים להבה
ממיסים בה את השוקולדצ'יפס ומערבבים לקרם חלק
יוצקים לקערה ומצננים מעט .  מוסיפים את יתר המצרכים
ומערבבים.
ממלאים 15 ספלוני ניר גדולים או 25 קטנים.
מקשטים בדובדבן או אחר לפי דמיונכם.
שומרים במקרר או בפריזר עד להגשה

"טיפ"
ניתן להמיר או לשלב שברי מצות, עוגיות או ביסקוויטים גם כשרים לפסח
אפשר להכין בתבנית במקום במנג'טים.

ממתק קורנפלקס מתפצפץ (של נעמי)

מצרכים בקערה גדולה:

2 כוסות קורנפלקס  (מכל סוג) אפשר פיטנס

300 גרם שוקולד מריר  (להמיס במיקרו או על סיר אדים )אני השתמשתי בשוקולדצ'יפס

50 גרם אגוזים שבורים גס

50 גרם צימוקים

4 כפות שמן (אני לא הוספתי)

לערבב היטב

להרטיב צלחת ולהניח גושים

כשמתקשה, להניח בספלוני ניר ולשמור במקרר/פריזר

וזו התמונה:

eurbpkex bgnh - כדורי קורנפלקס בשמנת ושוקולדצ'יפס

תהנו

43 תגובות על “כדורי קורנפלקס בשמנת ושוקולדצ'יפס

  1. פירגה שלום
    האם במקום השוקוציפס אפשר להמיס שוקולד מריר ?
    תודה
    ענת

  2. תגובה לענת, אני עושה זאת עם שוקולד מריר שבור לחתיכות, אבל צריך לבחוש היטב שכל החתיכות יעלמו וימסו..(לכן השוקולד צ'יפס פה הוא ייתרון, כי הוא נמס מהר)

  3. עכשיו סיבכת אותי ;) כבר היה תלוי לי על המקרר דף לעוגת מצות … נראה לי שאני יחליף לכדורים האלה

    ושלא תעיזי להציע את שתיהן… :eek: גם ככה המשקל כבר צועק laugh

    smile

    • חהחהחהחהחהחהחההה ברבורה
      וזה עוד מהסוג של חבר מביא חבר.מכירה? ;)

    • ברבורית,זה כשעוגיה מביאה עוד עוגיה ועוד עוגיה…ועוד עוגיה….חהחהחהחהחהחההה

      smile

  4. smile smile הרבה הרבה חיבוקים לך פירגה.זה ממש כייף.
    אבל מה עם איזה עוגה ללא סוכר. תישבי תחשבי. ולמטבח תיכנסי ואנו אותך אוהבים על המחשבה והיצירה שלך.. smile smile :lol: :lol: smile smile smile

    • מיכל,ברור שאפשר פצפוצים.
      כמו כן אפשר להכין רק עם סוגי אגוזים או לשלב עוגיות/ביסקוויטים
      תהנו וחג שמח smile

  5. הכנתי ביום שישי בדיוק לפי ההוראות – והקורנפלקס לא פיצפץ בפה – אלא היה רך האם זה רק בגלל השמנת ???? למרות שעירבבתי הבלילה היתה כבר קרה

    • לילאן רשמתי שהמירשם השני הוא המתפצפץ בפה של נעמי לפי המירשם שרשום למטה.
      איזה הכנת?

    • נכון ליליאן.
      תראי את ההבדל.הוא עצום.
      כל אחד מכין מה שהוא אוהב. כלתי אוהבת את הנימוח עם השמנת. אני אוהבת יותר את המתפצפץ
      אבל שניהם טעימים.
      אשמח לשמוע את חוות דעתך גם על השני.
      תודה smile

    • אורה תכיני את הכל בקערה ותראי לאיזו תבנית זה יתאים.קטנה גדולה או בינונית.

  6. פירגה בוקר-טוב,
    אם אני מכינה כדורי שוקולד עם צימוקים אז אני צריכה לפני כן להשרות את הצימוקים ביין או לשים ככה כמו שהם?

  7. השתמשתי בקורנפלס דגני תירס קלויים של קלוגס. אמנם יצאו רכים אבל כשנוגסים מהם ההרגשה היתה כמו בלעיסת מסטיק. האם הקורנפלקס שהשתמשתי פה לא התאים? אם כן באיזה קורנפלקס כן להשתמש? האם "שוגי" מתאים במתכון הזה?

    • בקר טוב אילנית,

      רשומים 2 אופנים להכנה:
      באופן ההכנה של נעמי כל קורנפלקס יוצא מתפצפץ:

      ממתק קורנפלקס מתפצפץ (של נעמי)
      מצרכים בקערה גדולה:
      2 כוסות קורנפלקס (מכל סוג) אפשר פיטנס
      300 גרם שוקולד מריר (להמיס במיקרו או על סיר אדים )אני השתמשתי בשוקולדצ'יפס
      50 גרם אגוזים שבורים גס
      50 גרם צימוקים
      4 כפות שמן (אני לא הוספתי)
      לערבב היטב
      להרטיב צלחת ולהניח גושים
      כשמתקשה, להניח בספלוני ניר ולשמור במקרר/פריזר
      בהצלחה

  8. עשיתי עם השמנת יצא רך שמרתי בהקפאה עד האוכל וזה היה טעים מאוד תודה רבה על כל המתכונים שעזרו להכנת מימונה מוצלחת

    • ורד תודה שוב,את באמת מקסימה.
      העונג גם שלי שהצליח לך ושהיה טעים במימונה.
      המשך טעים וביחד smile

להגיב על מיכל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *