שמים בקערה:
1/2 קילו בשר בקר טחון
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
1/2 בצל מגורר
2 כפות שמן זית
2 ביצים
כפית סילאן או דבש
מלח ופלפל וקורט קינמון לניחוח נהדר.
להכין קבבונים ולטגן היטב מ-2 הצדדים
"טיפים"
במידת הצורך אפשר להוסיף מעט קמח מצות/פירורי לחם.
מי שרוצה יוסיף מעט ירק קצוץ.
תהנו
נראה מרשים וטעים !
חג שמח
אילניתוש,חג שמח מתוקה
נראה נפלא. השילוב של הבשר והאגוזים מעניין מאוד וגם די חגיגי.
שיהיה חג שמח ונפלא לך ולכל בני ביתך, הרבה אושר ובריאות והמשך מתכונים נפלאים. :P
נראה מעולה השילוב של הבשר והאגוזים
:lol: יום מקסים ונפלא זאת אני 3
לפירגה היקרה :lol:
רק רציתי לאחל לך ולכל משפחתך חג שמח, מאושר וטעים
כרגיל, על שולחן החג יהיו מתכונים שלך (כמו עוגת הסברינה תפוז תות שאני כבר מחכה לטעום)
חוה יקרה
מקווה שהכל יטעם לכם בכיף,ושתקבלי מחמאות.
אם יבוא לך אחרי החג , תשתפי אותי בתוצאות.
הסברינה נהדרת ,בטוחה שתתלהבו.
חג שמח לך ולמשפחתך
חוה חג שמח לך ולמשפחה שיהיה מלוא הטוב והאור על שולחנך :lol:
תגובות נלוזות אפשר לחסום.אישית,אני נגד,אבל אם לא תהיה ברירה,זה מה שנצטרך לעשות.
באמת נתמקד בחג ובמעשים טובים
פירגה אשה יקרה.
אני חייבת לך עדכון מה יופיע אצלי על שולחן החג ממטעמייך,
מגיע לך!!!!! ובכן:
קציץ בשר ענק.
פרגיות אפויות עם שזיפים וחמוציות.
ברוקולי ארומתי…….
תפוחי אדמה מקרומיק
כושית אגוזית……..
ועכשיו לעבודה
חג שמח ענקי לך ולמשפחתך
רחל יקרה,את נהדרת
אני מקווה שהכל ימצא חן בעיניכם ויהיה לכם טעים.
שתקבלי המון מחמאות.
חג פסח כשר טעים ומתוק לך ולמשפחה
פירגה, נראה נהדר!
אפשר לשים במקום דבש סוכר או מייפל?
במשך כל החג יהיו על שולחננו המאכלים שלך וימלאו אותנו בשמחה כמו תמיד
מאחלת לך ולבני משפחת חג שמח וטעים!
אלה ,תמירי במה שיש לך בבית.
שיהיה לכם טעים וחג נפלא ושמח
חג כשר ושמח תודה על העדכונים והמתכונים הטעימים, מעניין איך נראה שולחן החג שלך…..?
שרונה הי חמודה
שולחן החג שלי פשוט למדי
מפות לבנות כלים לבנים ואולי שילוב של פרחוני
אין לי כלי בית מיוחדים . באמת הכל פשוט. חהחהחהחהחה
חג נפלא ושמח לכולכם
הייתי חייבת להיכנס,ולציין,
שעל זה נאמר :
"אל תסתכל בקנקן – אלא במה שיש בתוכו "
.אגב,
גם אצלינו אוהבים לחגוג במסגרת פשוטה ,
בלי נוצצים וזוהרים,
אבל עם אוכל שיהיה הכי טעים ועסיסי בטעם של עוד,
כמו שפירגה יודעת להכין.
בכיף שרון יקרה
מאחלת שגם השנה יהיה טעים ומהנה.
תודה רבה לך וחג שמח
לפירגה וכל המשפחה
חג פסח שמח שמח
עם המון כייף אהבה בריאות וכל טוב.
לאה חג שמח לך ולכל משפחתך
פירגה יקרה
אני מאחלת לך ולבני משפחתך חג פסח שמח וכשר
תודה על האוצר הענק של המתכונים שלך ותודה שאת משתפת את כולם במטעמייך
בהחלט שידרגת את המטבח של רבים ובמיוחד את שלי
תבורכי
חג שמח
איריס
איריס,בכיף ובעונג רב ובעיקר כשכולנו נהנים מכך.
המשך חג שמח וטעים לך ולמשפחה
לפירגה היקרה!
חג פסח שמח וכשר לך ולמשפחתך.כולנו נהנה הערב ממטעמייך הטעימים להפליא
חג שמח חניתה
המשך פסח טעים ומהנה בחיק המשפחה
פריגה יקרה,חג אביב שמח ומהנה לך ולבני מישפחתך :lol:
חג שמח אילה מתוקה
חג פסח שמח ונפלא לפירגה ולכל המשפחה.
חג שמח מליסנדה מתוקה
בוקר טוב וחג שמח –
רציתי לאחר לך חג נפלא עם בילוי משפחתי מענג והמון אוכל טעים ;)
אביב שמח והרבה אהבה.
תודה על המתכונים הנפלאים שמשדרגים לנו כל ארוחה :lol: –
פוליאנה חג שמח והמשך טעים
פירגה יקרה
מתכון חגיגי להפליא :lol:
מאחלת לך חג שמח לך ולמשפחתך
ענת תודה רבה
חג שמח לך ולבני ביתך
פירגה כרגיל יצא טוב וטעים… ופשוט מאוד להכנה
יופי יופי
אלה,כך אני אוהבת . מהיר,קל ובעיקר שיהיה גם טעים.
המשך יום מתוק לך
הכינותי להיום בערב
אכן ריח הקינמון ממלא את החלל
מקווה שיברכוני ולא יתקעו בי חרב
וימשיכו לראות למה אני יכול ומסוגל
אבי יקר
מקווה שבירכו :P
בירכו גם בירכו וטרפו גם טרפו
אבי,מרגש אותי שיצא מוצלח וטעים
תודה שעידכנת אותי
שלום לך פירגה !!
קודם כל להגיד לך תודה !!המרשמים שלך מעולים, מוצלחים ובטח טעימים !!
ניסיתי כמה מהם לחג וכולנו נהנו!!
הקננונים 10!!אני כבר מכינה אותם פעם שניה.
מאוד ממליצה !!
בברכה
לידיה
הי לידיה יקרה
תודה רבה לך.
לא יודעת לגבי הצבעות וגם תמיד טועים וזה בסוף מצביע על פחות נקודות אז לא כדאי…..חהחהחהחהחה
יופי שאת אוהבת את המתכונים שלי.תמשיכי כך.בכיף של שתינו
שלך,פירגה
סליחה…איפה מצבעים ?מפני שמגיע לך 5-לפחות ,בשבילי את 10-
את צודקת…מיותר-
נמשיך להנות- בפסח ניסיתי המון מרשמים- ברוקולו ארומטי- ירקות בתנור- תפוח אדמה קריספי- קבבונים- קציצות טונה עם תפוח אדמה – עוגת כושית – סלטים-כרובית תבולה – חצילים עם חומוס-חצילים עם ביצים קשות – ובטח שוכחת לספר לך מה עוד-הכל טעים!!מצרכים לא יקרים- הסברים מושלמים וברורים – ממש אני באה לגור פה !!באתר..
המשך יום טוב !!
לידיה,זה נפלא מצידך לשתף אותי. אמשיך במוטו הזה כדי שיהיה לכולנו כיף ל"גור" פה.חהחהחהחה
אוהבת אותך
פירגה היקרה, האם ניתן לאפות במקום לטגן?
תודה שרי – מעריצה שרופה!
שרי,לא יודעת,אולי תוספי 1/2 כפית סודה לשתיה ומעט שמן זית ותאפי על ניר אפיה מ ש ו מ ן .
פירגה תודה על מתקון. יחנתי לערב שבת ו אחרי טיגון יחנתי רוטב אדום ויחנסתי ב תוך רותב. יצעה טעיים מאוד. תודה לך
מאריאנה בקר טוב חמודה
אני שמחה שהגבת שאהבתם והרוטב בוודאי הוסיף המון
תודה וחג שמח
בוקר טוב ושבוע טוב,
רציתי לשאול האם לדעתך אפשר גם להכין אותם "על האש" ?
נראה לי שזה יהיה מעולה, אבל אני מפחדת שהם יתפרקו…..
מה דעתך?
תודה!!!!!
סיגל הי חמודה
חבל לקלקל.תטגני ותהנו מטעם משובח
שלום פירגה
הכנתי את הקבבונים,ללא הרוטב.קל להכנה וטעים מאוד. ת ו ד ה !
סיון חמודה
ככה בשקט בשקט הוספת תגובה נהדרת לקבבונים. תגובה עם המון נוכחות ;) חשוב.
שבוע טוב
המתכון נקרא מעולה. קצת גיוון לאוכל המסורתי. אני רוצה להכין אותו לצהריים בחג הראשון השאלה שלי האם ניתן להכין לפני, להקפיא, להפשיר ולחמם על הפלטה או שזה ייצא יבש לגמרי? ושאלה נוספת מה הכוונה ברוטב אדום?
אורלי יקרה בקר טוב
קבבונים מכינים ואוכלים מיד.
רוטב אדום זה רוטב שמכינים עם רסק עגבניות.את יכולה להכין בטעם שאת אוהבת או לראות באחד המתכונים שלי . חג שמח
היי פירגה, האתר מדהים, מתכונים קלים בטעם בייתי פשוט תענוג. אז קודם ברצוני להודות לך ויש לי שאלה קטנה. אפשר להכין את הקבבונים ולהקפיא אותם ( בלי לטגן לפני) וכל פעם להוציא ולהכין?
תודה עינב. כיף ועונג לי שאת איתי באתר.
אני לא יודעת.בסופר מוכרים אותם כך,אבל אני לא יודעת מה שמים בפנים.
את שלי נראה לי צריך להכין ולאכול מיד.
הי! רק אתמול גיליתי את האתר, בחיפושי אחרי מתכונים לפסח. אני חייבת להגיד שהכל נראה אחלה.
בעניין הקבב: יש לך הערכה כמה קבבונים יוצאים מהכמות הנ"ל?
האם אפשר להקפיא (אני צמחונית, והילדים לא אכלני בשר גדולים לצערי, כך שבעלי ממונה על חיסול אם לא מגישים את זה בסדר עצמו).
רונית ברוכה הבאה לאתר שלי.שהות נעימה ומתוקה לך.
בענייני הקפאה אני גרועה. ההמלצות שלי תמיד זה להקפיא יחידה אחת או מנה אחת ולראות איך היא מתנהגת למחרת ההקפאה. לפי זה להחליט.
הגיונית,אפשר להקפיא ולחמם שוב בתנור חם עטוף בניר פרגמנט ובניר כסף מעל.
אז חיבוק ושיהיה טעים ומוצלח.
ואו תודה על התגובה המהירה :P . שואלת שוב: בערך כמה קבבים?
לא זוכרת כמות. תלוי בגודל.
בהצלחה.
שלום,
רציתי לשאול הטיגון של הקבב במעט שמן או הרבה?
השמן צריך להיות בגובה של הקבב?
הי קרן,כמו שאת טטגנת שניצל .לא צריך הרבה שמן. רק לסובב את הקבבים שייטגנו היטב מכל הצדדים.
בהצלחה ותהנו
תודה!
היי פירגה
יצא ממש טעים
השילוב עם האגוזים והקינמון..נהדר
תודה רבה
תודה קרן
לבריאות ועם המון אהבה