d7a7d791d791 d790d792d795d796 d7a4d7a1d797 - קבבוני בשר עם אגוזים

קבבוני בשר עם אגוזים

d7a7d791d791 d790d792d795d796 d7a4d7a1d797 - קבבוני בשר עם אגוזים

שמים בקערה:
1/2 קילו בשר בקר טחון
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
1/2 בצל מגורר
2 כפות שמן זית
2 ביצים
כפית סילאן או דבש
מלח ופלפל וקורט קינמון לניחוח נהדר.
להכין קבבונים ולטגן היטב מ-2 הצדדים
"טיפים"
במידת הצורך אפשר להוסיף מעט קמח מצות/פירורי לחם.

מי שרוצה יוסיף מעט ירק קצוץ.

תהנו

61 תגובות על “קבבוני בשר עם אגוזים

  1. נראה נפלא. השילוב של הבשר והאגוזים מעניין מאוד וגם די חגיגי.
    שיהיה חג שמח ונפלא לך ולכל בני ביתך, הרבה אושר ובריאות והמשך מתכונים נפלאים. smile :P smile

    • נראה מעולה השילוב של הבשר והאגוזים
      :lol: יום מקסים ונפלא זאת אני 3

  2. לפירגה היקרה :lol:
    רק רציתי לאחל לך ולכל משפחתך חג שמח, מאושר וטעים
    כרגיל, על שולחן החג יהיו מתכונים שלך (כמו עוגת הסברינה תפוז תות שאני כבר מחכה לטעום)

    smile

    • חוה יקרה
      מקווה שהכל יטעם לכם בכיף,ושתקבלי מחמאות.
      אם יבוא לך אחרי החג , תשתפי אותי בתוצאות.
      הסברינה נהדרת ,בטוחה שתתלהבו.
      חג שמח לך ולמשפחתך smile
      smile

  3. חוה חג שמח לך ולמשפחה שיהיה מלוא הטוב והאור על שולחנך :lol:
    smile
    תגובות נלוזות אפשר לחסום.אישית,אני נגד,אבל אם לא תהיה ברירה,זה מה שנצטרך לעשות.
    באמת נתמקד בחג ובמעשים טובים smile

  4. פירגה אשה יקרה.
    אני חייבת לך עדכון מה יופיע אצלי על שולחן החג ממטעמייך,
    מגיע לך!!!!! ובכן:
    קציץ בשר ענק.
    פרגיות אפויות עם שזיפים וחמוציות.
    ברוקולי ארומתי…….
    תפוחי אדמה מקרומיק
    כושית אגוזית……..
    ועכשיו לעבודה
    חג שמח ענקי לך ולמשפחתך

    • רחל יקרה,את נהדרת
      אני מקווה שהכל ימצא חן בעיניכם ויהיה לכם טעים.
      שתקבלי המון מחמאות.
      חג פסח כשר טעים ומתוק לך ולמשפחה
      smile

  5. פירגה, נראה נהדר!
    אפשר לשים במקום דבש סוכר או מייפל?
    במשך כל החג יהיו על שולחננו המאכלים שלך וימלאו אותנו בשמחה כמו תמיד
    מאחלת לך ולבני משפחת חג שמח וטעים! smile smile smile

  6. חג כשר ושמח תודה על העדכונים והמתכונים הטעימים, מעניין איך נראה שולחן החג שלך…..?
     

    • שרונה הי חמודה
      שולחן החג שלי פשוט למדי
      מפות לבנות כלים לבנים ואולי שילוב של פרחוני
      אין לי כלי בית מיוחדים . באמת הכל פשוט. חהחהחהחהחה
      חג נפלא ושמח לכולכם smile

      • הייתי חייבת להיכנס,ולציין,
        שעל זה נאמר :
        "אל תסתכל בקנקן – אלא במה שיש בתוכו "
        .אגב,
        גם אצלינו אוהבים לחגוג במסגרת פשוטה ,
        בלי נוצצים וזוהרים,
        אבל עם אוכל שיהיה הכי טעים ועסיסי בטעם של עוד,
        כמו שפירגה יודעת להכין.

        • בכיף שרון יקרה
          מאחלת שגם השנה יהיה טעים ומהנה.
          תודה רבה לך וחג שמח smile

  7. לפירגה וכל המשפחה
    חג פסח שמח שמח
    עם המון כייף אהבה בריאות וכל טוב.
    smile smile smile

  8. פירגה יקרה
    אני מאחלת לך ולבני משפחתך חג פסח שמח וכשר
    תודה על האוצר הענק של המתכונים שלך ותודה שאת משתפת את כולם במטעמייך
    בהחלט שידרגת את המטבח של רבים ובמיוחד את שלי
    תבורכי
    חג שמח
    איריס

    • איריס,בכיף ובעונג רב ובעיקר כשכולנו נהנים מכך.
      המשך חג שמח וטעים לך ולמשפחה

  9. לפירגה היקרה!
    חג פסח שמח וכשר לך ולמשפחתך.כולנו נהנה הערב ממטעמייך הטעימים להפליא smile

  10. בוקר טוב וחג שמח –

    רציתי לאחר לך חג נפלא עם בילוי משפחתי מענג והמון אוכל טעים ;)
    אביב שמח והרבה אהבה.

    תודה על המתכונים הנפלאים שמשדרגים לנו כל ארוחה :lol: –
    smile

  11. פירגה יקרה
    מתכון חגיגי להפליא :lol:
    מאחלת לך חג שמח לך ולמשפחתך smile smile

    • יופי יופי
      אלה,כך אני אוהבת . מהיר,קל ובעיקר שיהיה גם טעים.
      המשך יום מתוק לך smile

  12. הכינותי להיום בערב
    אכן ריח הקינמון ממלא את החלל
    מקווה שיברכוני ולא יתקעו בי חרב
    וימשיכו לראות למה אני יכול ומסוגל

  13. שלום לך פירגה !!
    קודם כל להגיד לך תודה !!המרשמים שלך מעולים, מוצלחים ובטח טעימים !!
    ניסיתי כמה מהם לחג וכולנו נהנו!!
    הקננונים 10!!אני כבר מכינה אותם פעם שניה.
    מאוד ממליצה !!
    בברכה
    לידיה

    • הי לידיה יקרה
      תודה רבה לך.
      לא יודעת לגבי הצבעות וגם תמיד טועים וזה בסוף מצביע על פחות נקודות אז לא כדאי…..חהחהחהחהחה
      יופי שאת אוהבת את המתכונים שלי.תמשיכי כך.בכיף של שתינו smile
      שלך,פירגה

  14. את צודקת…מיותר-
    נמשיך להנות- בפסח ניסיתי המון מרשמים- ברוקולו ארומטי- ירקות בתנור- תפוח אדמה קריספי- קבבונים- קציצות טונה עם תפוח אדמה – עוגת כושית – סלטים-כרובית תבולה – חצילים עם חומוס-חצילים עם ביצים קשות – ובטח שוכחת לספר לך מה עוד-הכל טעים!!מצרכים לא יקרים- הסברים מושלמים וברורים – ממש אני באה לגור פה !!באתר..
    המשך יום טוב !!

    • לידיה,זה נפלא מצידך לשתף אותי. אמשיך במוטו הזה כדי שיהיה לכולנו כיף ל"גור" פה.חהחהחהחה
      אוהבת אותך smile

    • שרי,לא יודעת,אולי תוספי 1/2 כפית סודה לשתיה ומעט שמן זית ותאפי על ניר אפיה מ ש ו מ ן .

  15. פירגה תודה על מתקון. יחנתי לערב שבת ו אחרי טיגון יחנתי רוטב אדום ויחנסתי ב תוך רותב. יצעה טעיים מאוד. תודה לך smile

    • מאריאנה בקר טוב חמודה
      אני שמחה שהגבת שאהבתם והרוטב בוודאי הוסיף המון
      תודה וחג שמח smile

  16. בוקר טוב ושבוע טוב,
    רציתי לשאול האם לדעתך אפשר גם להכין אותם "על האש" ?
    נראה לי שזה יהיה מעולה, אבל אני מפחדת שהם יתפרקו…..
    מה דעתך?
    תודה!!!!!

  17. שלום פירגה
    הכנתי את הקבבונים,ללא הרוטב.קל להכנה וטעים מאוד. ת ו ד ה ! smile

    • סיון חמודה
      ככה בשקט בשקט הוספת תגובה נהדרת לקבבונים. תגובה עם המון נוכחות ;) חשוב.
      שבוע טוב smile

  18. המתכון נקרא מעולה. קצת גיוון לאוכל המסורתי. אני רוצה להכין אותו לצהריים בחג הראשון השאלה שלי האם ניתן להכין לפני, להקפיא, להפשיר ולחמם על הפלטה או שזה ייצא יבש לגמרי? ושאלה נוספת מה הכוונה ברוטב אדום?

    • אורלי יקרה בקר טוב
      קבבונים מכינים ואוכלים מיד.
      רוטב אדום זה רוטב שמכינים עם רסק עגבניות.את יכולה להכין בטעם שאת אוהבת או לראות באחד המתכונים שלי . חג שמח smile

  19. היי פירגה, האתר מדהים, מתכונים קלים בטעם בייתי פשוט תענוג. אז קודם ברצוני להודות לך ויש לי שאלה קטנה. אפשר להכין את הקבבונים ולהקפיא אותם ( בלי לטגן לפני) וכל פעם להוציא ולהכין?

    • תודה עינב. כיף ועונג לי שאת איתי באתר.
      אני לא יודעת.בסופר מוכרים אותם כך,אבל אני לא יודעת מה שמים בפנים.
      את שלי נראה לי צריך להכין ולאכול מיד.

  20. הי! רק אתמול גיליתי את האתר, בחיפושי אחרי מתכונים לפסח. אני חייבת להגיד שהכל נראה אחלה.
    בעניין הקבב: יש לך הערכה כמה קבבונים יוצאים מהכמות הנ"ל?
    האם אפשר להקפיא (אני צמחונית, והילדים לא אכלני בשר גדולים לצערי, כך שבעלי ממונה על חיסול אם לא מגישים את זה בסדר עצמו).

    • רונית ברוכה הבאה לאתר שלי.שהות נעימה ומתוקה לך.
      בענייני הקפאה אני גרועה. ההמלצות שלי תמיד זה להקפיא יחידה אחת או מנה אחת ולראות איך היא מתנהגת למחרת ההקפאה. לפי זה להחליט.
      הגיונית,אפשר להקפיא ולחמם שוב בתנור חם עטוף בניר פרגמנט ובניר כסף מעל.
      אז חיבוק ושיהיה טעים ומוצלח.

  21. שלום,
    רציתי לשאול הטיגון של הקבב במעט שמן או הרבה?
    השמן צריך להיות בגובה של הקבב?

    • הי קרן,כמו שאת טטגנת שניצל .לא צריך הרבה שמן. רק לסובב את הקבבים שייטגנו היטב מכל הצדדים.
      בהצלחה ותהנו smile

להגיב על נורית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *