d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d79ed799d7a5 d791d79ed79cd799d7aa d7a9d795d7a7d795d79cd793 - מאפינס עם הפתעה

מאפינס עם הפתעה

d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d79ed799d7a5 d791d79ed79cd799d7aa d7a9d795d7a7d795d79cd7931 - מאפינס עם הפתעה

מאפינס הפתעה-פירגה

 

מאפינס עם הפתעת נוטלה/קונפיטורה/ממרח אגוזים / חלבה/ ריבת חלב /תמרים או כל ממרח אחר שיש בבית.

כמה פשוט ככה טעים

מצרכים :
3/4 כוס שמן
1/2 1 כוסות סוכר
4 ביצים מופרדות
כוס מים פושרים – ניתן להמרה בשמנת או מיץ
1/2 2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
כף רום ,ברנדי או יין מתוק

אופן הכנה:
להקציף 4 חלבונים עם כוס סוכר
בקערה אחרת לערבב את יתר המצרכים
לאחד הכל ביחד לבלילה מאד ד ל י ל ה – לא להוסיף קמח.
לשים את הבלילה בקנקן עם פיה ולצקת לתבניות מאפינס.
למלא      ר  ק     3/4 גובה התבניות
להניח על כל מאפינס כפית מלאה נוטלה
לאפות בחום 175 מעלות כ-25 דקות או עד לצבע חום

"טיפים"
לעוגה פחות אוורירית תוותרו על ההקצפה ותערבבו הכל ביחד אני מכינה בלי הקצפה ויוצא מ ע ו ל ה.

אם משחים מהר מדי,כסו ברפיון בניר כסף והמשיכו באפיה.
תהנו

126 תגובות על “מאפינס עם הפתעה

  1. בוקר טוב ותודה על העידכונים
    אני רוצה להיערך בהתאם ולדעת לכמה מאפינס מספיקה בלילה זו.
    האם תבנית של 12 מספיקה? נראה לי שהבלילה דלילה מידי בשביל למזוג למנז'טים ללא תבנית אז אולי בשתי נגלות?
    תודה והמשך יום טוב

    • קצת דלילה
      יוצא למעלה מ-20
      אם ממש ממש דלילה אפשר תמיד להוסיף 2 -3 כפות קמח. אבל צריך להיות דליל.
      smile

  2. בוקר טוב,

    אם עושים זאת בעוגה, איזו גודל תבנית 22/24?

    תודה מראש על התיחסותך.

  3. נראה נהדר!!!
    עוד מתכון שנכנס לרשימת "חובה לנסות…".
    ויש לי שאלה. אני רוצה להין מאפינס בסגנון הזה אך שלא יהיה מתוק. אני רוצה לשלוח עם הבן שלי לגן (זה נקרא אצלם "ארוחת חטיף" אחרי הפירות)
    איך את ממליצה לי להכין?
    תודה smile

    • הי שיר
      תורידי מכמות הסוכר ושההפתעה תהיה שוקולד חרובים מומס.
      יש לך מגוון עצום של מאפינס מלוחים,ראית? אולי עם תירס? שווה הצצה.

      smile

      • רעיון מעולה! אני יכולה להקפיא ולהוציא לו כל יום אחד? זה לא יפגע במרקם? כמובן שלא ניתן יהיה לחמם…
        תודה

        • שיר,ברור שלא לחמם.
          מאפינס מתוקים עדיף לא לחמם. להפשיר ולאכול.
          אלה מעולים אחרי הקפאה.
          מ ע ו ל י םםםםםםםםם
          תכיני ותהנו smile

  4. מתי אני ינסה את כל הדברים הטעימים שאת ממציאה?
    :twisted: :twisted: :twisted:
    ;) ;)
    :lol:

  5. שיר,אם יצא טוב,תכתבי מה שינית ואיך המירקם שיהיה רשום בתגובות.
    תודה ובהצלחה smile

  6. היי פירגה
    אני נהנית מאוד מהמתכונים שלך. יש לי בעיה, אני לא אוהבת ביצים. כמה ביצים לדעתך אני יכולה להוריד מהמתכון בלי לפגום בטעם ?.

  7. היי פירגה מזמן לא הצקתי
    רציתי לומר ולתקן ש2/1/2 כוסות של קמח זה המון בשביל תבנית קטנה 24 מנסיון לדעתי אך ורק 26 לדעתי הבלילה תגלוש אפילו אפשר לעשות בסיר עם חור פלא
    אם אני רוצה בסגנון של עוגה אז כמה לשים מכל סוג של ממרח

  8. היי פירגה ,

    תודה על המתכונים המדהימים שלך :P
    לגבי המתכון הנוכחי, האם התכוונת שנשים את "ההפתעה" על הבצק
    לפני שמכניסים לתנור ? בתמונות בההפתעה מופעה בתוך המאפינס ?
    איך זה נכנס למרכז?

    תודה

  9. פירגה המקסימה!

    אין כמוך!

    אוהבת אותך!

    רחלי.ג.

    אני הולכת להכין אותם ליום ההולדת של הפשושי שלי בן החמש

    • רחלי מתוקה
      תודה ותהיה הצלחה גדולה. בטוח.
      יצאו נפלאים.
      יום אחרי (השארתי בחוץ מכוסה בניילון) עוד יותר טעימים.
      בשמחות smile

  10. בקר טוב פירגה!
    לא לא קשור למאפינס-רציתי לשתף אותך בהצלחות האדירות של שבועות…לא מאוחר מדי כי אנחנו עדיין נהנים! הפיצקיש היה מאוד מאוד טעים לככככולם!ארחתי אנשים שאינם רגילים לאוכל מחוץ לעדתם ובקשו עוד ועוד-ילד ומביגר כאחד.גם נשאר להקפאה וכל הילדים הגדולים דרשו לקחת הביתה.כל זה קורה אחרי שחממתי את המעדן על הפלטה והתחתית קצת נשרפה!לא הפריע לאף אחד…העוגת קסטה גם הייתה הצלחה.במקום שוקולד למעלה פזרתי על שני רבעים מייפל ועל עוד שניים קצת רוטב שוקולד.לא חיכו לצלחות-אפילו המנומסים מביננו חטפו כפיות ואכלו כולם ביחד……ושמרים.הפכתי את המתכון לשמרים פרווה לחלבי.מחצית הבצק הלך לעוגות גבינה ומחציתו לקרואסוני שוקולד או פירות יער עם שקדים.יש עדיין בפרייזר עד שהבן יגלה ויקח הביתה.
    היו עוד דברים אך שלושת המתכונים שלך היו להיט אמיתי.זאת הייתה השנה הראשונה שלא עשיתי דוקטורט כדי לחפש מתכוני שבועות.אני יודעת שאצלך אין אפס…שבת שלום.בזמנים משוגעים כאילו כיף להתעסק במשהו שנותן בטחון.לגביי זה תפילה והכנת אוכל לאוהביי……

    • הי אלן,תודההההההההההההההה
      המאפינס האלה גם נהדרים.חהחהחהחהחהחה .
      הוספתי את המילים היפות והטובות והמחמיאות שכתבת על המתכונים שהכנת,במתכונים עצמם בתגובות שכוווווווווולם יראו. זה משמח אותי שיש תגובות ונותן לאחרים פידבק להכין ולהיות בטוחים שיצא להם טוב וטעים.
      אין עלייך . מאד שמחתי לקרוא את מה שכתבת smile

  11. הי פירגה

    מימרח שוקולד של עלית יהיה גם טוב??

    המאפינס לא יהיו מתוקים מדי???

    • כרמית,כל ממרח מתאים.
      לא מתוק מדי וטעים ברמות.
      תכיני בשקט ותהני smile

  12. עשיתי את המאפינס, יצא מאוד טעים. בחלק שמתי קונפיטורה ובחלק מילוי לעוגה בטעם רוזמרי.
    אצלי המילוי שקע עד התחתית והייתי צריכה לחלץ מהמנג'ט בזהירות למרות ששמתי רק חצי כפית בכל אחד. אני רואה שאצלך המילוי הגיע לאמצע של המאפינס.

    • רונה,שימי את המלית למעלה בלי להטביע אותה.
      תעברי לסיליקון ואז לא יהיו יותר בעיות להוציא את המאפים.
      תהנו smile

      • לא הטבעתי את המילוי, שמתי למעלה ובאפיה ראיתי שהוא טובע לו לאט. השתמשתי במנגטים מסיליקון. אצלך יפה נורא יפה. לא יודעת למה אצלי הגיע ממש לתחתית.

  13. שלום לך פירגה !! הכנתי ויצא מושלם !!השתמשתי בכילים חד פעמי מאלומיניום ואפשר היה להוציא אותם בקלות, השתמשתי בליקר טריפל סק, במקום מיים שמנת חמוצה ומלית ריבת חלב – ממש מעדן!!נהנתי בעשייה ובטח באכילה!!שבת שלום !!

    • לידיה,חדשות מרעישות ;) וטעימות.כל הכבוד :lol:
      המשך הנאה ושבוע נפלא smile

  14. פירגה שבוע טוב.
    יצא טעים מאוד.
    אצלי כולם אהבו. עשיתי עם חלב במקום מים ומילוי של נוטלה וחלק עם ריבת חלב.
    על המתכון הזה אין ספק שאחזור שוב ושוב ו……..
    תודה פירגה.

  15. פריגה שבוע טוב !

    יצא אחלה במקום מים שמתי יוגורט ובמילוי שמתי גם ריבה וגם קובית חלבה

    היה מעולהההההההההההההה !!!!!!!!!!!

    תודה :lol: :lol: :lol: :lol:

    • פינצית,אחלה שידרוגים.אהבתי מאד. תודה רבה.
      שמחתי על המעולהההההההההההההההה ;)
      שבוע נפלא smile

  16. שלום לך שוב !!עקב זה שהנגלה הראשונה נעלמה, הכנתי שוב-הפעם הקצפתי את הביצים שלמות ,שמתי מיים במקום שמנת חמוצה . לא היתה לי "הפתעה" אז הוספתי אגוזים קצוצים -יצא מושלם שוב !! תענוג !!- כל כך פשוט להכנה ותוצאה כל כך נהדרת!!תודה על המרשם!!
    מקווה שבילית נהדר,
    ביי

    • לידיה יקרה
      עוד שידרוגים למאפה.עכשיו הקצפה. נשמע ונקרא חבל"ז טעים.
      התוספות אהובות עלי.
      אני עשיתי חיים והיה לי כיף גדול.ממליצה בחום לצאת ולנפוש ולו ליום אחד smile

  17. פירגה שלום לך,

    הכנתי את מאפינס עם הפתעה , כככל הכככבוד !!!! יצאו נהדרות ומוצלחות , את גדולה!!!
    תודה רבה !!!

  18. היי פירגה smile
    המאפינס יצאו מעולים !!!! (טעמתי ביס מהילדה הקטנה שלי… )
    ממש לפני רבע שעה יצאו מהתנור…. , ועכשיו הוכנסה עוד תבנית של 12
    וגם נשארה לי בלילה נוספת לעוד 4-5 נדמה לי.

    אני עשיתי בדיוק בדיוק מה שכתבת.
    אפילו השקעתי והקצפתי חלבונים (דבר שאני שונאת ;) )
    אבל הבלילה לא יצאה דלילה בכלל….(אולי בגלל ההקצפה?)
    המאפינס לא תפחו (הם היו צריכים ???)
    וגם לא נסגרו מלמעלה באפיה (איפה ששמתי את הכפית נוטלה)

    בקיצוררררררר… טעים , טעים. אבל אני לא בטוחה שהצלחתי בול במתכון :oops:

    אני בסדר או מה????
    smile

  19. טוב, קבלי תיקון פירגה יקרה !!!
    המאפינס ב"נגלה" השניה נסגרו מלמעלה.(כנראה שלא שמתי מספיק בלילה בתבניות בפעם הראשונה)
    ועכשיו גם בעלי נכנס הביתה… וטורף אותן אחת אחת :lol:

    יצאו מעולה !!!!
    מתכון סוף הדרך !!!!!
    מקווה שישאר משהו להשוויץ מחר בעבודה………..

    תודה.
    אין כמוך :P

    • ענבר ערב טוב
      התבלבלתי לגמרי אבל הבנתי שיצאו בסדר וטעימים. זה מה שחשוב :lol:
      תודה ותהנו smile

  20. שלום פירגה אני ממש עסוקה סבתא זפתה. הנכד פה לא חזרו עוד אבל אני יושבת להציץ מה כתבת חדש..אפשר לשים כצת סוכר וקצת כמו סוכר. ומה אפשר עוד לשים בפנים.קובית חלבה ללא סוכר..יש לך עוד רעיון למשהו מתוק ללא סוכר smile smile smile

    • בולגריה שלום לך
      את יכולה להכניס קוביות שוקולד בלי סוכר
      או ממרחים כמו:ממרח אגוזים או שקדים יש עוד ממרחים בלי סוכר באגף של הבלי סוכר.
      בהצלחה smile

  21. יקירתי בוקר טוב :P
    אמש לקחתי את הרעיון של לידיה ;)
    להקציף את כל הביצים יצא מממממממממממעעעעעעעעעעעעווווווווווווווווווווווללללללללללללללההההההה
    אני הוספתי לחלק חמוציות
    לחלק הוספתי שוקולד ציפס נהדר
    חברים לעבודה הודות לפריגוש המקסימה יש לנו מתקונים הכי הכי מוצלחים וטעימים
    בעולם smile smile smile smile

  22. אכן המאפינס מצויינים.
    פעם אחת עשיתי עם קוביות שוקולד, ולמרות שלא היה נמס היה טעים מאוד.
    בפעם השניה עשיתי עם ריבה וממרח שוקולד, יצא מאוד טעים אבל המילוי שקע ונדבק לתחתית.
    יש איזושהיא סיבה, לדעתך?
    תודה, שולמית :?

    • שולמית יקרה ערב טוב
      קוביות שוקולד לא נמסות במאפינס,לכן עדיף לשים כפית גדושה ממרח שוקולד או ממרח אחר.
      לגבי השקיעה,זה יישאר בגדר תעלומה. פעם כן שוקע ופעם לא שוקע.
      תהני מהעוגות smile

  23. שלום לך פירגה!!
    בזמן שהכנתי את העוגת קוקוס תפוחים החדשה,עשיתי שוב את המתכון המוצלח הזה -לא היו לי תבניות קטנות אז השתמשתי בחד פעמי עגול בינוני-כמו פעם הקודמת הכנתי עם שמנת חמוצה ואגוזים טחונים-מעולה!!יצאו 2 עוגות -ומיד הכנתי כמות נוספת, הפעם עם מיץ תפוזים, אגוזים טחונים ואוכמניות מיובשות- טעם חלומי!!מהכמות הזאת יצאו 2 עגולים בינונים ואחד אינגליש קייק חד פעמי-אז אני מקווה שישאר משהו לשבת …יותר מדי טעים!! laugh
    סוף שבוע נהדר!!
    שבת שלום!! smile

    • לידיה יקרה
      תודה רבה על המחמאות והשידרוגים הנפלאים
      תהנו מהעוגות ושיהיה לכם סוף שבוע נפלא smile

  24. הכנתי את המאפינס ויצא מעולה חוץ מדבר אחד….
    הנוטלה ירדה לתחתית המאפינס ולא יצא לי יפה כמו התמונה שהנוטלה היתה אמורה להישאר באמצע….
    למה? מה עשיתי לא טוב?

  25. היי פירגה יקרה ,
    גם אני הכנתי את המאפינס הפתעה וגם לי הנוטלה שקעה לתחתית, ובאמת אכלנו אותם הפוך והיה טעים מאוד.
    לחלק מהתערובת הוספתי במקום נוטלה שוקולד צ'יפס שחור ולבן ויצא נהדר.
    עלי והצליחי, אין על המתכונים שלך :lol:

    • מלי ערב טוב חמודה
      זה בדיוק מה שחשבתי, אם המלית שוקעת אז להגיש הפוך.
      השידרוגים לטעמי ותודה רבה על התגובה :lol:

  26. פירגה שלום לך!!רציתי לספר לך שהבלילה של המאפינס הפך אצלי ל"בצק פלא"-אני מכינה כמעט כל יום- פעם שוקולד מרוסק, פעם אגוזים -או הכל יחד-יוצא כל פעם מחדש עוגה נהדרת , אורירית, טעימה, הבחושה האולטימטיבית- אני מכינה בכילים חד פעמים , הכמות מספיקה לעוגה מלבנית בינונית או אפילו ל-3 תבניות עגולות -פשוט הכי מוצלח !!תודה לך שוב ושוב!! :lol:

    • לידיה בקר טוב
      כל כך טוב לשמוע שאת מרוצה ומכינה מטעמים מהבלילה.
      לבריאות והמשך טעים smile

  27. בס"ד
    בוקר טוב, רציתי לשאול אם יש מישהו שלא משתמש בנוטלה מטעמי כשרות ! , רציתי לדעת במה אפשר להחליף בתודה וישר כח ודרך אגב – הכרוכיות עם הגבינה + תוספות יצאו טעימות מאוד! כל טוב ויישר כח על המתכונים.

    • ברכה שלום
      כל מלית תתאים .מה שאת אוהבת.
      תודה על המחמאות לכרוכיות גבינה smile

  28. פירגה שלום.
    אני וביתי הכנו ביום שישי בצהרים.
    יצא מאוד טעים שבשבת ביחד עם בני בייתי לא נישאר כלום.
    מתכון מאוד מומלץ
    שווה לנסות.
    תודה פירגה.

  29. עכשיו הכנתסי לתנור
    שמתי בחלק ריבה למעלה ובחלק שוקולד השחר
    וחלק בלי כלום…..
    פעם ראשונה שראיתי את האתר שלך.
    והכל נראה טוב

    שיהיה שבת שלום

    • ציפי ברוכה הבאה ושנהנה ביחד באתר שלי.
      שתפי אותי אחרי טעימה. תודה.
      שבת נפלאה וטעימה גם לך smile

  30. פירגה שבת שלום,
    סוף סוף אתר לבישול דברים מהירים, קלים והכי חשוב כל מתכון מצליח וטעים! ייש כוח :lol:
    מס'שאלות: האם ניתן להמיר את הקמח הרגיל בקמח מלא או אפילו להכין חצי רגיל חצי מלא?
    האם במצב כזה כמות המים שמוסיפים צריכה להשתנות?ושאלה אחרונה: האם במקום נוטלה או ריבה ניתן להכין עם ממרח חרובים?
    תודה מראש
    נטע

    • נטע בקר טוב
      אני יודעת שיש כאלה שבאופן קבוע ממירים 1/2 מכמות הקמח הרגיל לקמח מלא.
      לא יודעת איך יוצא.לא מכינה. אולי צריך להוסיף 3-5 כפות מים. תראי בסוף שהמירקם דליל.לא נוזלי אבל דליל.
      לגבי המליות,כל מלית טובה אם זה טעים לך.
      smile

  31. אני רוצה להכין את המאפינס למסיבת חנוכה, בגלל שיש דימיון לסופגנייה. כמה שאלות:
    1. האם אפשר קמח תופח? מה הכמות?
    2. כשאת כותבת לערבב הכל – בלי להפריד ביצים? פשוט לערבב את כל המצרכים יחד?
    3. אם מחליפים את כוס המים בשמנת – עדיין צריך כ"כ הרבה שמן?
    4. יש לי תבנית שקעים מאפינס מסיליקון – אבל היא כ"כ קלה ודקיקה כך שאי-אפשר למלא את השקעים ולהכניס אותה לתנור – כי אי אפשר להרים את התבנית בלי שהכל יישפך – יש לך עצה?
    המון שאלות… תודה…

    • אתי יקרה
      עדיף שתכיני את המאפינסופגניות מקטגוריה חנוכה: כנסי לשם……..

      http://pirge.co.il/המלצת-היום/המלצת-היום-מתוך-קטגוריהחנוכה-מאפינס-ס

      יש שם גם את המהדורה המלוחה שלהם.

      שווה לקנות פעם אחת תבניות סיליקון איכותיות שיהיה לך לתמיד..אגב, אני מניחה את תבניות הסיליקון על התבנית הגדולה של התנור ומוזגת את הבלילה. כך גם מכניסה לתנור. עם התבנית.
      אחרי הקירור כבר אין בעיה לשלוף את המאפה החוצה.

      בעקרון,
      כוס קמח רגיל=להוסיף כפית אבקת אפיה על כל כוס

      לערבב הכל זה ברור שבלי להפריד. כשאני מפרידה אני כותבת בברור.

      לגבי החלפות,לא יודעת עד שלא אכין.

      בהצלחה smile

  32. ברגע זה יוצאים מהתנור המאפינס המופלאים שהכנתי עם נכדיי, נפלאים , טעימים, מתכון מוצלח מאין כמוהו.
    כל הכבוד פירגה….. רק שתדעי כל הקלסר שלי מלא מתכונים שלך ומככבים בארוחות אצלנו.

    שבת שלום

    • חנה יקרה
      תודה שעידכנת אותי ושימחת אותי.
      באמת עונג לי לקרוא את התגובה הזו.
      מאחלת לכם שבת שלום שבת טעימה ונפלאה smile

  33. פירגה אהובתי,
    הכנתי בשישי בבוקר את המאפינס והוספתי נוטלה, הכנתי גם עוגיות שוקולד ציפס גדולות. הכל נטרף וקיבלתי אין ספור מחמאות. הבעל טרף את המאפינס!!!
    אוהבת שרי – מעריצה שרופה

  34. לפירגה היקרה!!!

    המתכונים שלך טעימים מאוד!!!
    אני בת 9 ועושה את המתכונים עם אחי בן ה 10 והורי. מאוד קל לעשות אותם והם יוצאים טעימים מאוד.
    אני מאוד אוהבת את המאפינס שלך, בעיניי המתכון שלך 10!

    • להדר וגלעד המקסימים smile
      עשיתם אותי לסבתא מאושרת.
      אני יודעת שילדים מתחברים לאתר שלי והמתכונים באמת קלים וטעימים לכל נפש.
      אני שמחה שאמא עוזרת לכם.תגידו לה תודה ושילחו לה חיבוק גדול ממני.
      אני מקווה לשמוע ממכם עוד.
      שולחת נשיקה smile של אושר
      מסבתא פירגה

  35. במקום נוטלה אפשר לקנות ממרח רוזמרי בחנויות אפיה. טעים ומאד דומה לנוטלה והכי חשוב- פרווה!

  36. שלום פריגה,
    מאז ששלחו לי את הקישור לאתר שלך תפוקת העבודה שלי ירדה פלאים…. smile

    לעניינו הכנתי את העוגה כבלילה יצא מוצלח ביותר
    במקום לשים במאפים שמתי בתבנית וערבבתי "בתוך" ממרח שוקולד…

    בקיצור יצא מוצלח ביותר
    המשיכי לעשות חייל
    סימה

    • סימה תודה יקירתי
      אני מקווה שתמשיכי להכין מטעמים ושהכל יצליח ויהיה טעים.
      כנסי להתרשם מהקישורים למתכוני פסח.
      תודה והמשך יום נפלא smile

  37. פירגה בוקר טוב
    עשיתי את המאפינס ביום שיש יהם יצאו נהדרים אך למה הנוטלה שקע לי ולא יצא לי יפה כמו שלך?
    בכל אופן זה יצא טעים.

    • גם אצלי לפעמים שוקע.לא מובן למה פעם כן שוקע ופעם לא.
      בכל אופן,אפשר להחליף את הנוטלה בממרחים שונים.
      תודה ששיתפת אותי
      לבריאות smile

  38. שלום,
    לאחר שקראתי את התגובות על השוקולד ששוקע חשבתי להמירו בפצפוצי שוקולד- ציפס
    האם מתאים למתכון וכמה לטעמך עליי להוסיף מהם?
    תודה רבה

    • לפעמים שוקע. גם השוקולדצ'יפס.
      את יכולה להמיר למה שאת רוצה.יש מגוון גדול של ממרחים.
      תכיני ותהני smile

  39. יצא נפלא !
    החלפתי 1/2 מהקמח הרגיל בקמח מלא, במקום נוטלה שמתי ריבת תותים ללא סוכר ובמקום מים – מיץ תפוזים. יצא שילוב מדהים !
    תודה על מתכונים נפלאים !

  40. פירגה שלום, הכנתי את המאפינס והם יצאו מעולים!!!!
    אני מכינה עם קמח מלא 70% וסוכר חום..
    נגלה אחת עשיתי בצורת מאפינס ונגלה שניה בתור עוגה , שניהם נחטפו תוך דקות ספורות..
    אין על המתכונים שלך, יישר כח , ושבוע טוב   

  41. ערב טוב פירגה, כשאת מקציפה את החלבונים עם הסוכר לאיזה מצב הם צריכים להגיע? ל"פסגות קשות"?
    או לקצף קליל ורך?…
    חוץ מזה הבלוג הזה מדהים אני אתחיל לנסות מפה מלא מתכונים, פשוט נפלא שיש אתר כמו שלך עם הרבה מתכונים טובים ומנוסים שמפחיתים דאגות שמא לא יצאו טוב.. אז תודה לך על כך ולילה טוב ושליו

    • ליאת ערב טוב חמודה ותודה מקרב לב.
      אני מקווה שתמשיכי להכין והכל בהצלחה.
      קצף לא צריך להיות קשה מדי,אלא דרגה אחת קודם. אבל חשוב שיהיה קצף שכשהופכים את הקערה הקצף לא נוזל.
      בהצלחה.

  42. עשיתי את המאפינס האלו גם כמאפינס וגם כעוגה ואיזה טעימים!!!!!!
    הם פשוט כל כך אווריים בטח בגלל הקצפת החלבונים.. הם פשוט מושלמיםsmile תודה רבה

  43. לפירגה היקרה!
    נהנית מאוד ממתכוניך הנפלאים!
    יש לי תבניות מאפינס מסיליקון עם חור באמצע – כמו עוגת סברינה
    האם נראה לך מתאים להכין את המתכון הזה בהן (בלי לשים הפתעה בפנים)
    ולאחר האפיה לשים בחור באמצע קצפת?
    האם העוגה הזו לא תתפורר כשאנסה להוציא את המאפינס מהתבניות? – יש להן הרבה קימורים
    כמו כן האם הם נשמרים היטב בהקפאה או שעדיף להכין יום לפני?
    עדית

    • אנ י מניחה שיהיה בסדר.אבל בגלל שלא הכנתי כך אני לא יודעת
      בהצלחה.

  44. טוב, כמובן שכשחיפשתי עכשיו משהו ליד הקפה, נכנסתי ישר אלייך והגעתי למתכון הזה. :lol:
    עשיתי עם קמח 100% מלא, כוס וקצת סוכר קנים אורגני (עד שהתלבטתי אם להפחית את כמות הסוכר במתכון כי אני לא אוהבת מתוק מדי או לא לקחת סיכון גיליתי שנגמר הסוכר בקופסה ;) ). חוץ מזה הואלתי הפעם לא לשנות. עשיתי 10 מאפינ'ס בתבניות סיליקון עם מילוי של ריבת חלב, ועוד אחד קטן עם מסמרי שקדים ואגוזי פקאן, ואת שארית הבלילה שמתי בתבנית עגולה קטנה עם שוקולד צ'יפס לבן מלמעלה. בינתיים טעמנו את מילוי ריבת החלב ו… נו, טוב, ברור שיצא מעולה לא? ;)
    בקיצור, כרגיל – אין עלייך ועל המתכונים שלך. משמינים רק מלקרוא אותם. עכשיו צריך לקרוא לכל הילדוד'ס שיבואו מהר לחסל, לפני שאשמין גם מלאכול אותם.
    תודה לך אישה יקרה! smile

    • אנה,את צודקת שבגלל המלית המתוקה ניתן להפחית את כמות הסוכר.אז למי שאוהב פחות מתוק.
      כיף שהצליח ושאת אוהבת ואני רק מקווה שכולכם תהנו
      לבריאות וערב נפלא לכם smile

  45. פירגה היקרה
    תודה על מתכונים נפלאים!
    עשיתי את זה ב2 תבניות אינגליש קייק ויצא מדהים!
    חורף…. קר… ועכשיו העוגה יצאה מהתנור וכולם טורפים.
    שוב תודה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *