מאפינס עם הפתעת נוטלה/קונפיטורה/ממרח אגוזים / חלבה/ ריבת חלב /תמרים או כל ממרח אחר שיש בבית.
כמה פשוט ככה טעים
מצרכים :
3/4 כוס שמן
1/2 1 כוסות סוכר
4 ביצים מופרדות
כוס מים פושרים – ניתן להמרה בשמנת או מיץ
1/2 2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
כף רום ,ברנדי או יין מתוק
אופן הכנה:
להקציף 4 חלבונים עם כוס סוכר
בקערה אחרת לערבב את יתר המצרכים
לאחד הכל ביחד לבלילה מאד ד ל י ל ה – לא להוסיף קמח.
לשים את הבלילה בקנקן עם פיה ולצקת לתבניות מאפינס.
למלא ר ק 3/4 גובה התבניות
להניח על כל מאפינס כפית מלאה נוטלה
לאפות בחום 175 מעלות כ-25 דקות או עד לצבע חום
"טיפים"
לעוגה פחות אוורירית תוותרו על ההקצפה ותערבבו הכל ביחד אני מכינה בלי הקצפה ויוצא מ ע ו ל ה.
אם משחים מהר מדי,כסו ברפיון בניר כסף והמשיכו באפיה.
תהנו
בוקר טוב ותודה על העידכונים
אני רוצה להיערך בהתאם ולדעת לכמה מאפינס מספיקה בלילה זו.
האם תבנית של 12 מספיקה? נראה לי שהבלילה דלילה מידי בשביל למזוג למנז'טים ללא תבנית אז אולי בשתי נגלות?
תודה והמשך יום טוב
קצת דלילה
יוצא למעלה מ-20
אם ממש ממש דלילה אפשר תמיד להוסיף 2 -3 כפות קמח. אבל צריך להיות דליל.
בוקר טוב,
אם עושים זאת בעוגה, איזו גודל תבנית 22/24?
תודה מראש על התיחסותך.
גלית בקר טוב
את יכולה בתבנית 24.
בהצלחה
נראה נהדר!!!
עוד מתכון שנכנס לרשימת "חובה לנסות…".
ויש לי שאלה. אני רוצה להין מאפינס בסגנון הזה אך שלא יהיה מתוק. אני רוצה לשלוח עם הבן שלי לגן (זה נקרא אצלם "ארוחת חטיף" אחרי הפירות)
איך את ממליצה לי להכין?
תודה
הי שיר
תורידי מכמות הסוכר ושההפתעה תהיה שוקולד חרובים מומס.
יש לך מגוון עצום של מאפינס מלוחים,ראית? אולי עם תירס? שווה הצצה.
רעיון מעולה! אני יכולה להקפיא ולהוציא לו כל יום אחד? זה לא יפגע במרקם? כמובן שלא ניתן יהיה לחמם…
תודה
שיר,ברור שלא לחמם.
מאפינס מתוקים עדיף לא לחמם. להפשיר ולאכול.
אלה מעולים אחרי הקפאה.
מ ע ו ל י םםםםםםםםם
תכיני ותהנו
תודה רבה רבה. אני אנסה. לא רוצה להכין לו מתוק. נראה איך ייצא.
מתי אני ינסה את כל הדברים הטעימים שאת ממציאה?
:twisted: :twisted: :twisted:
;) ;)
:lol:
לאט לאט….. ;)
הבעיה שכל הזמן יוצאים חדשים :eek:
הראש שלך לא מפסיק לקדוח ברעיונות :|
שילונת
תכיני מה שכיף לך ונראה לך מתאים
שיר,אם יצא טוב,תכתבי מה שינית ואיך המירקם שיהיה רשום בתגובות.
תודה ובהצלחה
וואו ניראים טעימים מאוד
אוהבת הפתעות בפנים ! :lol:
גם אני :lol: אילניתי
תודה
היי פירגה
אני נהנית מאוד מהמתכונים שלך. יש לי בעיה, אני לא אוהבת ביצים. כמה ביצים לדעתך אני יכולה להוריד מהמתכון בלי לפגום בטעם ?.
נוי ענת שלום
לא במתכון הזה.
הנה פה תדפדפי קצת בין מתכוני המאפינס ה מ ת ו ק י ם שלי.
בטוח שיש כאלה עם פחות ביצים ואת יכולה ל"טעת" בהם הפתעה…..
http://pirge.co.il/category/מאפינס/מאפינס-מתוקים
תהני
עוד מתכון מעולה חח כמו תמיד!!
תודה ויום טוב :lol:
תודה נטלי
מה אפשר להחליף בנוטלה?
כתבתי
האם יש משהו עם קמח מלא ? :P
עפרה,אם אני לא טועה יש לי קטגוריה:קמח מלא
האם הכוונה במתכון לשמנת מתוקה או חמוצה?
אורית
זה לא משנה
היי פירגה מזמן לא הצקתי
רציתי לומר ולתקן ש2/1/2 כוסות של קמח זה המון בשביל תבנית קטנה 24 מנסיון לדעתי אך ורק 26 לדעתי הבלילה תגלוש אפילו אפשר לעשות בסיר עם חור פלא
אם אני רוצה בסגנון של עוגה אז כמה לשים מכל סוג של ממרח
לא עשיתי כעוגה.כשאכין,אעדכן.
אם מכינים כעוגה, מתי מניחים את הממרח על העוגה?
תודה
כנ:ל תשובה
לא הכנתי עדיין כעוגה. כשאכין,אעדכן
היי פירגה ,
תודה על המתכונים המדהימים שלך :P
לגבי המתכון הנוכחי, האם התכוונת שנשים את "ההפתעה" על הבצק
לפני שמכניסים לתנור ? בתמונות בההפתעה מופעה בתוך המאפינס ?
איך זה נכנס למרכז?
תודה
אורלי,בזמן האפיה כבד ושוקע
פירגה המקסימה!
אין כמוך!
אוהבת אותך!
רחלי.ג.
אני הולכת להכין אותם ליום ההולדת של הפשושי שלי בן החמש
רחלי מתוקה
תודה ותהיה הצלחה גדולה. בטוח.
יצאו נפלאים.
יום אחרי (השארתי בחוץ מכוסה בניילון) עוד יותר טעימים.
בשמחות
בקר טוב פירגה!
לא לא קשור למאפינס-רציתי לשתף אותך בהצלחות האדירות של שבועות…לא מאוחר מדי כי אנחנו עדיין נהנים! הפיצקיש היה מאוד מאוד טעים לככככולם!ארחתי אנשים שאינם רגילים לאוכל מחוץ לעדתם ובקשו עוד ועוד-ילד ומביגר כאחד.גם נשאר להקפאה וכל הילדים הגדולים דרשו לקחת הביתה.כל זה קורה אחרי שחממתי את המעדן על הפלטה והתחתית קצת נשרפה!לא הפריע לאף אחד…העוגת קסטה גם הייתה הצלחה.במקום שוקולד למעלה פזרתי על שני רבעים מייפל ועל עוד שניים קצת רוטב שוקולד.לא חיכו לצלחות-אפילו המנומסים מביננו חטפו כפיות ואכלו כולם ביחד……ושמרים.הפכתי את המתכון לשמרים פרווה לחלבי.מחצית הבצק הלך לעוגות גבינה ומחציתו לקרואסוני שוקולד או פירות יער עם שקדים.יש עדיין בפרייזר עד שהבן יגלה ויקח הביתה.
היו עוד דברים אך שלושת המתכונים שלך היו להיט אמיתי.זאת הייתה השנה הראשונה שלא עשיתי דוקטורט כדי לחפש מתכוני שבועות.אני יודעת שאצלך אין אפס…שבת שלום.בזמנים משוגעים כאילו כיף להתעסק במשהו שנותן בטחון.לגביי זה תפילה והכנת אוכל לאוהביי……
הי אלן,תודההההההההההההההה
המאפינס האלה גם נהדרים.חהחהחהחהחהחה .
הוספתי את המילים היפות והטובות והמחמיאות שכתבת על המתכונים שהכנת,במתכונים עצמם בתגובות שכוווווווווולם יראו. זה משמח אותי שיש תגובות ונותן לאחרים פידבק להכין ולהיות בטוחים שיצא להם טוב וטעים.
אין עלייך . מאד שמחתי לקרוא את מה שכתבת
יצאו לך מושלמות!!!!! יישר כוחך פירגה.
וטעימות מאד ;)
הי פירגה
מימרח שוקולד של עלית יהיה גם טוב??
המאפינס לא יהיו מתוקים מדי???
כרמית,כל ממרח מתאים.
לא מתוק מדי וטעים ברמות.
תכיני בשקט ותהני
עשיתי את המאפינס, יצא מאוד טעים. בחלק שמתי קונפיטורה ובחלק מילוי לעוגה בטעם רוזמרי.
אצלי המילוי שקע עד התחתית והייתי צריכה לחלץ מהמנג'ט בזהירות למרות ששמתי רק חצי כפית בכל אחד. אני רואה שאצלך המילוי הגיע לאמצע של המאפינס.
רונה,שימי את המלית למעלה בלי להטביע אותה.
תעברי לסיליקון ואז לא יהיו יותר בעיות להוציא את המאפים.
תהנו
לא הטבעתי את המילוי, שמתי למעלה ובאפיה ראיתי שהוא טובע לו לאט. השתמשתי במנגטים מסיליקון. אצלך יפה נורא יפה. לא יודעת למה אצלי הגיע ממש לתחתית.
רונה,כנראה שזה יישאר תעלומה ;) באמת,לא יודעת :cool:
שלום לך פירגה !! הכנתי ויצא מושלם !!השתמשתי בכילים חד פעמי מאלומיניום ואפשר היה להוציא אותם בקלות, השתמשתי בליקר טריפל סק, במקום מיים שמנת חמוצה ומלית ריבת חלב – ממש מעדן!!נהנתי בעשייה ובטח באכילה!!שבת שלום !!
לידיה,חדשות מרעישות ;) וטעימות.כל הכבוד :lol:
המשך הנאה ושבוע נפלא
פירגה שבוע טוב.
יצא טעים מאוד.
אצלי כולם אהבו. עשיתי עם חלב במקום מים ומילוי של נוטלה וחלק עם ריבת חלב.
על המתכון הזה אין ספק שאחזור שוב ושוב ו……..
תודה פירגה.
פנינה יקרה
שימחת אותי.הללויה והמשך טעיםםםםםםםםםם
פריגה שבוע טוב !
יצא אחלה במקום מים שמתי יוגורט ובמילוי שמתי גם ריבה וגם קובית חלבה
היה מעולהההההההההההההה !!!!!!!!!!!
תודה :lol: :lol: :lol: :lol:
פינצית,אחלה שידרוגים.אהבתי מאד. תודה רבה.
שמחתי על המעולהההההההההההההההה ;)
שבוע נפלא
שלום לך שוב !!עקב זה שהנגלה הראשונה נעלמה, הכנתי שוב-הפעם הקצפתי את הביצים שלמות ,שמתי מיים במקום שמנת חמוצה . לא היתה לי "הפתעה" אז הוספתי אגוזים קצוצים -יצא מושלם שוב !! תענוג !!- כל כך פשוט להכנה ותוצאה כל כך נהדרת!!תודה על המרשם!!
מקווה שבילית נהדר,
ביי
לידיה יקרה
עוד שידרוגים למאפה.עכשיו הקצפה. נשמע ונקרא חבל"ז טעים.
התוספות אהובות עלי.
אני עשיתי חיים והיה לי כיף גדול.ממליצה בחום לצאת ולנפוש ולו ליום אחד
בוקר טוב!!שמחתי לדעת שנהנת!!מגיע לך!!שבוע נפלא!!
פירגה שלום לך,
הכנתי את מאפינס עם הפתעה , כככל הכככבוד !!!! יצאו נהדרות ומוצלחות , את גדולה!!!
תודה רבה !!!
חנה שימחת אותי מאד
לילה טוב ושולחת חיבוק על ששיתפת אותי
היי פירגה
המאפינס יצאו מעולים !!!! (טעמתי ביס מהילדה הקטנה שלי… )
ממש לפני רבע שעה יצאו מהתנור…. , ועכשיו הוכנסה עוד תבנית של 12
וגם נשארה לי בלילה נוספת לעוד 4-5 נדמה לי.
אני עשיתי בדיוק בדיוק מה שכתבת.
אפילו השקעתי והקצפתי חלבונים (דבר שאני שונאת ;) )
אבל הבלילה לא יצאה דלילה בכלל….(אולי בגלל ההקצפה?)
המאפינס לא תפחו (הם היו צריכים ???)
וגם לא נסגרו מלמעלה באפיה (איפה ששמתי את הכפית נוטלה)
בקיצוררררררר… טעים , טעים. אבל אני לא בטוחה שהצלחתי בול במתכון :oops:
אני בסדר או מה????
טוב, קבלי תיקון פירגה יקרה !!!
המאפינס ב"נגלה" השניה נסגרו מלמעלה.(כנראה שלא שמתי מספיק בלילה בתבניות בפעם הראשונה)
ועכשיו גם בעלי נכנס הביתה… וטורף אותן אחת אחת :lol:
יצאו מעולה !!!!
מתכון סוף הדרך !!!!!
מקווה שישאר משהו להשוויץ מחר בעבודה………..
תודה.
אין כמוך :P
ענבר ערב טוב
התבלבלתי לגמרי אבל הבנתי שיצאו בסדר וטעימים. זה מה שחשוב :lol:
תודה ותהנו
שלום פירגה אני ממש עסוקה סבתא זפתה. הנכד פה לא חזרו עוד אבל אני יושבת להציץ מה כתבת חדש..אפשר לשים כצת סוכר וקצת כמו סוכר. ומה אפשר עוד לשים בפנים.קובית חלבה ללא סוכר..יש לך עוד רעיון למשהו מתוק ללא סוכר
בולגריה שלום לך
את יכולה להכניס קוביות שוקולד בלי סוכר
או ממרחים כמו:ממרח אגוזים או שקדים יש עוד ממרחים בלי סוכר באגף של הבלי סוכר.
בהצלחה
זה בתנור
יקירתי בוקר טוב :P
אמש לקחתי את הרעיון של לידיה ;)
להקציף את כל הביצים יצא מממממממממממעעעעעעעעעעעעווווווווווווווווווווווללללללללללללללההההההה
אני הוספתי לחלק חמוציות
לחלק הוספתי שוקולד ציפס נהדר
חברים לעבודה הודות לפריגוש המקסימה יש לנו מתקונים הכי הכי מוצלחים וטעימים
בעולם
נהדר סיגל
תודה ללידיה על השידרוג
תהנו :lol:
אכן המאפינס מצויינים.
פעם אחת עשיתי עם קוביות שוקולד, ולמרות שלא היה נמס היה טעים מאוד.
בפעם השניה עשיתי עם ריבה וממרח שוקולד, יצא מאוד טעים אבל המילוי שקע ונדבק לתחתית.
יש איזושהיא סיבה, לדעתך?
תודה, שולמית :?
שולמית יקרה ערב טוב
קוביות שוקולד לא נמסות במאפינס,לכן עדיף לשים כפית גדושה ממרח שוקולד או ממרח אחר.
לגבי השקיעה,זה יישאר בגדר תעלומה. פעם כן שוקע ופעם לא שוקע.
תהני מהעוגות
שלום לך פירגה!!
בזמן שהכנתי את העוגת קוקוס תפוחים החדשה,עשיתי שוב את המתכון המוצלח הזה -לא היו לי תבניות קטנות אז השתמשתי בחד פעמי עגול בינוני-כמו פעם הקודמת הכנתי עם שמנת חמוצה ואגוזים טחונים-מעולה!!יצאו 2 עוגות -ומיד הכנתי כמות נוספת, הפעם עם מיץ תפוזים, אגוזים טחונים ואוכמניות מיובשות- טעם חלומי!!מהכמות הזאת יצאו 2 עגולים בינונים ואחד אינגליש קייק חד פעמי-אז אני מקווה שישאר משהו לשבת …יותר מדי טעים!!
סוף שבוע נהדר!!
שבת שלום!!
לידיה יקרה
תודה רבה על המחמאות והשידרוגים הנפלאים
תהנו מהעוגות ושיהיה לכם סוף שבוע נפלא
הכנתי את המאפינס ויצא מעולה חוץ מדבר אחד….
הנוטלה ירדה לתחתית המאפינס ולא יצא לי יפה כמו התמונה שהנוטלה היתה אמורה להישאר באמצע….
למה? מה עשיתי לא טוב?
רינת שלום
במקרה כזה תגישי הפוך ותפזרי מעט אבקת סוכר.
קורה לפעמים,לא יודעת איפה הטעות,פעם יוצא ככה ופעם יוצא ככה…..
תודה רבה
היי פירגה יקרה ,
גם אני הכנתי את המאפינס הפתעה וגם לי הנוטלה שקעה לתחתית, ובאמת אכלנו אותם הפוך והיה טעים מאוד.
לחלק מהתערובת הוספתי במקום נוטלה שוקולד צ'יפס שחור ולבן ויצא נהדר.
עלי והצליחי, אין על המתכונים שלך :lol:
מלי ערב טוב חמודה
זה בדיוק מה שחשבתי, אם המלית שוקעת אז להגיש הפוך.
השידרוגים לטעמי ותודה רבה על התגובה :lol:
פירגה שלום לך!!רציתי לספר לך שהבלילה של המאפינס הפך אצלי ל"בצק פלא"-אני מכינה כמעט כל יום- פעם שוקולד מרוסק, פעם אגוזים -או הכל יחד-יוצא כל פעם מחדש עוגה נהדרת , אורירית, טעימה, הבחושה האולטימטיבית- אני מכינה בכילים חד פעמים , הכמות מספיקה לעוגה מלבנית בינונית או אפילו ל-3 תבניות עגולות -פשוט הכי מוצלח !!תודה לך שוב ושוב!! :lol:
לידיה בקר טוב
כל כך טוב לשמוע שאת מרוצה ומכינה מטעמים מהבלילה.
לבריאות והמשך טעים
בס"ד
בוקר טוב, רציתי לשאול אם יש מישהו שלא משתמש בנוטלה מטעמי כשרות ! , רציתי לדעת במה אפשר להחליף בתודה וישר כח ודרך אגב – הכרוכיות עם הגבינה + תוספות יצאו טעימות מאוד! כל טוב ויישר כח על המתכונים.
ברכה שלום
כל מלית תתאים .מה שאת אוהבת.
תודה על המחמאות לכרוכיות גבינה
זה יצא כל כך טעים אני ממליץ אם שוקולד לבן :lol:
הי רן
שוקולד לבן יאמי יאמי בטוח
תהנו וכיף לי ששיתפת אותי :lol:
פירגה שלום.
אני וביתי הכנו ביום שישי בצהרים.
יצא מאוד טעים שבשבת ביחד עם בני בייתי לא נישאר כלום.
מתכון מאוד מומלץ
שווה לנסות.
תודה פירגה.
פנינה תודה לך ולבת
תהנו מהמאפינס :lol:
שאלה קצת מפגרת אבל את משתמשת גם בחלמונים או זורקת אותן?
אותם*
הי שיר
שמים אותם עם יתר המצרכים ומערבבים עם החלבונים המוקצפים
למה לזרוק?
עכשיו הכנתסי לתנור
שמתי בחלק ריבה למעלה ובחלק שוקולד השחר
וחלק בלי כלום…..
פעם ראשונה שראיתי את האתר שלך.
והכל נראה טוב
שיהיה שבת שלום
ציפי ברוכה הבאה ושנהנה ביחד באתר שלי.
שתפי אותי אחרי טעימה. תודה.
שבת נפלאה וטעימה גם לך
פירגה שבת שלום,
סוף סוף אתר לבישול דברים מהירים, קלים והכי חשוב כל מתכון מצליח וטעים! ייש כוח :lol:
מס'שאלות: האם ניתן להמיר את הקמח הרגיל בקמח מלא או אפילו להכין חצי רגיל חצי מלא?
האם במצב כזה כמות המים שמוסיפים צריכה להשתנות?ושאלה אחרונה: האם במקום נוטלה או ריבה ניתן להכין עם ממרח חרובים?
תודה מראש
נטע
נטע בקר טוב
אני יודעת שיש כאלה שבאופן קבוע ממירים 1/2 מכמות הקמח הרגיל לקמח מלא.
לא יודעת איך יוצא.לא מכינה. אולי צריך להוסיף 3-5 כפות מים. תראי בסוף שהמירקם דליל.לא נוזלי אבל דליל.
לגבי המליות,כל מלית טובה אם זה טעים לך.
אני רוצה להכין את המאפינס למסיבת חנוכה, בגלל שיש דימיון לסופגנייה. כמה שאלות:
1. האם אפשר קמח תופח? מה הכמות?
2. כשאת כותבת לערבב הכל – בלי להפריד ביצים? פשוט לערבב את כל המצרכים יחד?
3. אם מחליפים את כוס המים בשמנת – עדיין צריך כ"כ הרבה שמן?
4. יש לי תבנית שקעים מאפינס מסיליקון – אבל היא כ"כ קלה ודקיקה כך שאי-אפשר למלא את השקעים ולהכניס אותה לתנור – כי אי אפשר להרים את התבנית בלי שהכל יישפך – יש לך עצה?
המון שאלות… תודה…
אתי יקרה
עדיף שתכיני את המאפינסופגניות מקטגוריה חנוכה: כנסי לשם……..
http://pirge.co.il/המלצת-היום/המלצת-היום-מתוך-קטגוריהחנוכה-מאפינס-ס
יש שם גם את המהדורה המלוחה שלהם.
שווה לקנות פעם אחת תבניות סיליקון איכותיות שיהיה לך לתמיד..אגב, אני מניחה את תבניות הסיליקון על התבנית הגדולה של התנור ומוזגת את הבלילה. כך גם מכניסה לתנור. עם התבנית.
אחרי הקירור כבר אין בעיה לשלוף את המאפה החוצה.
בעקרון,
כוס קמח רגיל=להוסיף כפית אבקת אפיה על כל כוס
לערבב הכל זה ברור שבלי להפריד. כשאני מפרידה אני כותבת בברור.
לגבי החלפות,לא יודעת עד שלא אכין.
בהצלחה
ברגע זה יוצאים מהתנור המאפינס המופלאים שהכנתי עם נכדיי, נפלאים , טעימים, מתכון מוצלח מאין כמוהו.
כל הכבוד פירגה….. רק שתדעי כל הקלסר שלי מלא מתכונים שלך ומככבים בארוחות אצלנו.
שבת שלום
חנה יקרה
תודה שעידכנת אותי ושימחת אותי.
באמת עונג לי לקרוא את התגובה הזו.
מאחלת לכם שבת שלום שבת טעימה ונפלאה
פירגה אהובתי,
הכנתי בשישי בבוקר את המאפינס והוספתי נוטלה, הכנתי גם עוגיות שוקולד ציפס גדולות. הכל נטרף וקיבלתי אין ספור מחמאות. הבעל טרף את המאפינס!!!
אוהבת שרי – מעריצה שרופה
שרי יקרה
כרגיל,תודה על כל המחמאות
נשיקות
תמיד המתכונים שלך היו מאוד טעימים. הפעם, היה עוד יותר טעים!!!!!!!!! 10!http://pirge.co.il/wp-http://pirge.co.il/wp-includes/images/shttp://pirge.co.il/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gifmilies/icon_lol.gifincludes/images/smilies/icon_smile.gif
לפירגה היקרה!!!
המתכונים שלך טעימים מאוד!!!
אני בת 9 ועושה את המתכונים עם אחי בן ה 10 והורי. מאוד קל לעשות אותם והם יוצאים טעימים מאוד.
אני מאוד אוהבת את המאפינס שלך, בעיניי המתכון שלך 10!
להדר וגלעד המקסימים
עשיתם אותי לסבתא מאושרת.
אני יודעת שילדים מתחברים לאתר שלי והמתכונים באמת קלים וטעימים לכל נפש.
אני שמחה שאמא עוזרת לכם.תגידו לה תודה ושילחו לה חיבוק גדול ממני.
אני מקווה לשמוע ממכם עוד.
שולחת נשיקה של אושר
מסבתא פירגה
במקום נוטלה אפשר לקנות ממרח רוזמרי בחנויות אפיה. טעים ומאד דומה לנוטלה והכי חשוב- פרווה!
שרון ערב טוב ותודה על הממרח הטעים
שלום פריגה,
מאז ששלחו לי את הקישור לאתר שלך תפוקת העבודה שלי ירדה פלאים….
לעניינו הכנתי את העוגה כבלילה יצא מוצלח ביותר
במקום לשים במאפים שמתי בתבנית וערבבתי "בתוך" ממרח שוקולד…
בקיצור יצא מוצלח ביותר
המשיכי לעשות חייל
סימה
סימה תודה יקירתי
אני מקווה שתמשיכי להכין מטעמים ושהכל יצליח ויהיה טעים.
כנסי להתרשם מהקישורים למתכוני פסח.
תודה והמשך יום נפלא
פירגה בוקר טוב
עשיתי את המאפינס ביום שיש יהם יצאו נהדרים אך למה הנוטלה שקע לי ולא יצא לי יפה כמו שלך?
בכל אופן זה יצא טעים.
גם אצלי לפעמים שוקע.לא מובן למה פעם כן שוקע ופעם לא.
בכל אופן,אפשר להחליף את הנוטלה בממרחים שונים.
תודה ששיתפת אותי
לבריאות
שלום,
לאחר שקראתי את התגובות על השוקולד ששוקע חשבתי להמירו בפצפוצי שוקולד- ציפס
האם מתאים למתכון וכמה לטעמך עליי להוסיף מהם?
תודה רבה
לפעמים שוקע. גם השוקולדצ'יפס.
את יכולה להמיר למה שאת רוצה.יש מגוון גדול של ממרחים.
תכיני ותהני
הכמות,כמה שאת רוצה.
מהמתכון הנפלא הזה כמה מאפינס יוצאים?
בערך 16-20 .
בהצלחה
האם אפשר להקפיא את המאפינס ואיך זה יוצא?
לאה,תקפיאי אחד ותראי.תחליטי בעצמך
יצא נפלא !
החלפתי 1/2 מהקמח הרגיל בקמח מלא, במקום נוטלה שמתי ריבת תותים ללא סוכר ובמקום מים – מיץ תפוזים. יצא שילוב מדהים !
תודה על מתכונים נפלאים !
דלית,תודה על השידרוגים הטעימים שהכנת.
תהנו
פירגה שלום, הכנתי את המאפינס והם יצאו מעולים!!!!
אני מכינה עם קמח מלא 70% וסוכר חום..
נגלה אחת עשיתי בצורת מאפינס ונגלה שניה בתור עוגה , שניהם נחטפו תוך דקות ספורות..
אין על המתכונים שלך, יישר כח , ושבוע טוב
נפלא
תודה לך שחזרת לשתף ותודה על השידרוג שהבאת.
שבוע טעים
ערב טוב פירגה, כשאת מקציפה את החלבונים עם הסוכר לאיזה מצב הם צריכים להגיע? ל"פסגות קשות"?
או לקצף קליל ורך?…
חוץ מזה הבלוג הזה מדהים אני אתחיל לנסות מפה מלא מתכונים, פשוט נפלא שיש אתר כמו שלך עם הרבה מתכונים טובים ומנוסים שמפחיתים דאגות שמא לא יצאו טוב.. אז תודה לך על כך ולילה טוב ושליו
ליאת ערב טוב חמודה ותודה מקרב לב.
אני מקווה שתמשיכי להכין והכל בהצלחה.
קצף לא צריך להיות קשה מדי,אלא דרגה אחת קודם. אבל חשוב שיהיה קצף שכשהופכים את הקערה הקצף לא נוזל.
בהצלחה.
תודה רבה על התשובה המהירה.
עשיתי את המאפינס האלו גם כמאפינס וגם כעוגה ואיזה טעימים!!!!!!
הם פשוט כל כך אווריים בטח בגלל הקצפת החלבונים.. הם פשוט מושלמים תודה רבה
תודה ליאת.
לפירגה היקרה!
נהנית מאוד ממתכוניך הנפלאים!
יש לי תבניות מאפינס מסיליקון עם חור באמצע – כמו עוגת סברינה
האם נראה לך מתאים להכין את המתכון הזה בהן (בלי לשים הפתעה בפנים)
ולאחר האפיה לשים בחור באמצע קצפת?
האם העוגה הזו לא תתפורר כשאנסה להוציא את המאפינס מהתבניות? – יש להן הרבה קימורים
כמו כן האם הם נשמרים היטב בהקפאה או שעדיף להכין יום לפני?
עדית
אנ י מניחה שיהיה בסדר.אבל בגלל שלא הכנתי כך אני לא יודעת
בהצלחה.
:lol: בכול פעם ניתרף מחדש!
שושי,את נהדרת.
לבריאות ובכיף.
טוב, כמובן שכשחיפשתי עכשיו משהו ליד הקפה, נכנסתי ישר אלייך והגעתי למתכון הזה. :lol:
עשיתי עם קמח 100% מלא, כוס וקצת סוכר קנים אורגני (עד שהתלבטתי אם להפחית את כמות הסוכר במתכון כי אני לא אוהבת מתוק מדי או לא לקחת סיכון גיליתי שנגמר הסוכר בקופסה ;) ). חוץ מזה הואלתי הפעם לא לשנות. עשיתי 10 מאפינ'ס בתבניות סיליקון עם מילוי של ריבת חלב, ועוד אחד קטן עם מסמרי שקדים ואגוזי פקאן, ואת שארית הבלילה שמתי בתבנית עגולה קטנה עם שוקולד צ'יפס לבן מלמעלה. בינתיים טעמנו את מילוי ריבת החלב ו… נו, טוב, ברור שיצא מעולה לא? ;)
בקיצור, כרגיל – אין עלייך ועל המתכונים שלך. משמינים רק מלקרוא אותם. עכשיו צריך לקרוא לכל הילדוד'ס שיבואו מהר לחסל, לפני שאשמין גם מלאכול אותם.
תודה לך אישה יקרה!
אנה,את צודקת שבגלל המלית המתוקה ניתן להפחית את כמות הסוכר.אז למי שאוהב פחות מתוק.
כיף שהצליח ושאת אוהבת ואני רק מקווה שכולכם תהנו
לבריאות וערב נפלא לכם
פירגה היקרה
תודה על מתכונים נפלאים!
עשיתי את זה ב2 תבניות אינגליש קייק ויצא מדהים!
חורף…. קר… ועכשיו העוגה יצאה מהתנור וכולם טורפים.
שוב תודה!!!
נהדר נוי
תודה רבה .שימחת אותי מאד.
תהנו ערב טעים לכם