d79bd7a8d795d791d799d7aa d7a1d7a8d798d7991 2 730x410 - מאפה כרובית וסרטי בטטה - חלבי

מאפה כרובית וסרטי בטטה – חלבי

d79bd7a8d795d791d799d7aa d7a1d7a8d798d7991 1 - מאפה כרובית וסרטי בטטה - חלביגם יפה וגם טעים

מצרכים:

3 תבניות אינגליש קייק משומנות
כרובית חתוכה גס (כל פרח ל-4)
בטטה מקולפת מורידים ממנה סרטים/רצועות דקות עם קולף הירקות
בצל סגול קצוץ
200 גרם גבינה חמד
1/2 מכיל שמנת מתוקה לבישול (100 מ"ל)
150 גרם צהובה מגוררת
3/4 כוס פירורי לחם גסים (שמתי פירורית של אוסם)
1/4 כוס קמח
30 גרם אגוזים קצוצים
4 ביצים
1/2 כוס שמן
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה:
שמים בסיר את השמן הבצל הכרובית וסרטי הבטטה ומקפיצים כמה דקות
סוגרים להבה ומורידים את הסיר מהאש.
מוסיפים לסיר את יתר המצרכים ובוחשים היטב
יוצקים את העיסה באופן שווה לשלושת התבניות.
אופים כשעה בחום 175

תהנו

29 תגובות על “מאפה כרובית וסרטי בטטה – חלבי

  1. בוקר טוב יקירתי, זה פשוט לא יאמן, מאתמול אני מתכננת מה לעשות עם הכרובית שבמקרר, מטוגן נימאס, סלט נימאס, להחמיץ לא בא לי, אמרתי נדפדף לפירגה ולהפתעתי נתת מתכון לכרובית , אמרתי לך שאת קולעת בול לפנטזיות הקולינריות שלי ????? אין עלייך…..שבת שלום לך ולמשפחתך……….

    • איבונה,אני שמחה שבאתי לך טוב הבקר.
      טלפטיה פנטזיות בהחלט עובד גם בעניני אוכל ;)
      שבת טעימה לכם ובעיקר מעושרת ומאושרת smile

  2. בוקר טוב ושבת שלום !!
    את פשוט עושה לי איזה ניצוץ על הבוקר ! אהבתי את המרשם ואני הולכת ישר לביצוע!
    תודה לך וסוף שבוע נפלא! smile

    • פנינית ערב טוב
      תחליפי ל-
      100 ג' גבינה לבנה רצוי טוב-טעם ואם לא אז לבנה רכה
      100 גרם גבינה בולגרית עדינה לא מלוחה או במליחות מעודנת
      שבת שלום smile

  3. תודה פריגה על תשובתך המהירה את באמת מקסימה ונשמה אמיתית
    שבת שלום
    וסופ"ש חמים ונעים smile :lol:

  4. שלום לך ! בוקר נהדר!
    הביצוע היה פשוט ומהנה ! יצא מעולה, טעים ביותר, יפה , במילה אחד : פנטסטי !
    לא השגתי חמד , השתמשתי בפרומעז-
    תודה לך פירגה על המאפה המוצלח !
    המשך יום יפה! smile

    • לידיה הי,נראה לי שהפרומעז שידרג פלאים.בטוח שיצא נהדר.
      לבריאות והמשך שבת כיפית לכולכם smile

  5. השילוב של הכרובית עם סרטי הבטטה – גאוני!
    אני אנסה את זה במתכון אחר של פשטידת כרובית שפורסם כאן (פארווה)
    שמנת מתוקה+ גבנ"צ+אגוזים זה יותר מידי בשבילי…

    • לודה יקרה
      לא מטגנים כי לא צריך.

      ראי פה ככה רשמתי:

      שמים בסיר את השמן הבצל הכרובית וסרטי הבטטה ומקפיצים כמה דקות
      סוגרים להבה ומורידים את הסיר מהאש

        • אם הייתי רוצה לבשל את הכרובית הייתי רושמת.
          תתייחסי למה שרשום במתכון.
          כמובן שלא לבשל מראש.

  6. פירגה שלום
    יש לי שתי שאלות
    אם אני רוצה להכין את הפשטידה הזאת לפסח מה לשים במקום הקמח?
    אם אני רוצה להשתמש בתבנית אחת באיזה גודל כדיי?

    • רונית,תבנית 26 או 27X33
      שימי כתחליף קמח מצה ,שתופס אגב לכל הפשטידות שלי היכן שרשום פירורי לחם.
      בהצלחה
      חג שמח smile

להגיב על מוריה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *