להמיר חלב במיץ? זה פרווה ורעיון טעים. המלית לפי טעמכם.
המצרכים בקערה עמוקה:
כוס מיץ תפוזים/קלמנטינות
כוס קמח רגיל (בלי אבקת אפיה)
1/2 1 כפות שמן קנולה
2 כפות סוכר
ביצה שלמה
לגרר קליפת תפוז (רק החלק הצהוב) במגררת דקה
לערבל הכל במיקסר יד לבלילה אחידה ללא גושים
לטגן במחבת משומנת וחמה מ-2 הצדדים.
מלית גבינה לחלבי בניחוח תפוזים :
500 גרם גבינה לבנה 5%
כף אינסטנט פודינג וניל
כף מיץ תפוזים + כף ליקר טריפל סק או אחר (ליקר תפוזים)לא חובה
לערבב ולהוסיף סוכר לטעמכם.
למלא בנדיבות ולגלגל
לקשט בסירופים שונים ואפשר לטבול גרודת תפוז במייפל ולפזר מעל המנות.
תהנו
נראה מצויין
רק שהקייץ יעבור מהר וקריר נמאס מהקייץ
בגעגועים לחורף
:lol:
רעיון גדול…איך לא חשבנו על זה קודם?? ;) :lol:
יעל יקרה,אם תראי רוב המתכונים שהם יצירות שלי הם באמת יוצאי דופן ברעיון ,בשילוב ובחלומות שלי.
שמחה שאהבת
היי!
יש לי רק קמח תופח, אפשר להשתמש?
האם אפשר להשתמש במיץ תפוזים מבקבוק/קרטון ולוותר על גרידת התפוז?
תודה ושבת שלום
ענת ,בגלל הקמח התופח,תקבלי פנקייק ולא בל ינצ'ס.
כל מיץ אפשרי ואפשר לוותר על גרודה. הכל הולך,כיד הדמיון.
שבת שלום
יאמי,אני אוהבת בלינצ'ס :lol: