שלום פירגה
מאחלת גם לך יום אהבה שמח
את שזוכרת כל חג ומועד ושולחת לנו מדי יום מתכון שהוא מעין תזכורת שאינך שוכחת אותנו.
בשם כל מעריצך והגרופיס שלך, שולחת לך חיבוק בצרוף איחולי יום אהבה שמח
מגיעות לך כל הברכות והאיחולים הרווחת אותם בכבוד ויושר
מתכון לאהבה :ולוקחים 2 כפות מלאים של תשומת לב ושמים אותם בקערה. לאחר מכן מוסיפים כף סובלנות וחצי כפית של עקשנות.
אחרי זה שמים 3 כפיות של חיבוקים ו5-4 נשיקות. תלוי בטעם.
מערבבים טוב טוב עד שהמרקם יוצא ורוד כהה. כאשר המרקם יוצא ורוד כהה, שופכים חבילה של אהבה. שוב מערבבים טוב טוב. כאשר המרקם הופף לאדום, יש לטעום קצת ולשים בתנור ל20- דקות שלמות.
כעבור 20 דקות יש לקשט בקישוטים כרצונכם ולהגיש. חשוב לפני הארוחה לנשק\לחבק את בן\בת הזוג.
פירגה, אין עלייך. הצילומים כל כך "מעבירים" את הטעם.
רציתי לשאול אותך שאלה. בזמנו היה לך מתכון של עוגיות שהמילוי היה עם משמשים (נדמה לי יבשים).
אני לא יודעת אם הם היו אחרי בישול. אבל אני זוכרת שהיתה תמונה של העוגיות עם בצק לבן במילוי
משמשים ומעל אבקת סוכר.
רק בשמחות.
שלום פירגה
מאחלת גם לך יום אהבה שמח
את שזוכרת כל חג ומועד ושולחת לנו מדי יום מתכון שהוא מעין תזכורת שאינך שוכחת אותנו.
בשם כל מעריצך והגרופיס שלך, שולחת לך חיבוק בצרוף איחולי יום אהבה שמח
מגיעות לך כל הברכות והאיחולים הרווחת אותם בכבוד ויושר
שלום וברכה פירגה אלופת המטבח.
תודה על הברכות ליום האהבה.
תבורכי בכל מעשי ידיך.
מעריצה אותך. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
אמן – אמן -אמן –
מיטב הברכות לך פירגה
מאחלת לכולנו ימים של אהבה, שלווה, בריאות, שימחה. ולך במיוחד באהבה עם לב רחב של נתינה אין סופית לנו. תודה חמה.
מתכון לאהבה :ולוקחים 2 כפות מלאים של תשומת לב ושמים אותם בקערה. לאחר מכן מוסיפים כף סובלנות וחצי כפית של עקשנות.
אחרי זה שמים 3 כפיות של חיבוקים ו5-4 נשיקות. תלוי בטעם.
מערבבים טוב טוב עד שהמרקם יוצא ורוד כהה. כאשר המרקם יוצא ורוד כהה, שופכים חבילה של אהבה. שוב מערבבים טוב טוב. כאשר המרקם הופף לאדום, יש לטעום קצת ולשים בתנור ל20- דקות שלמות.
כעבור 20 דקות יש לקשט בקישוטים כרצונכם ולהגיש. חשוב לפני הארוחה לנשק\לחבק את בן\בת הזוג.
ארוחה טעימה!
בתיאבון!
פירגה יקרה שלנו
את מדהימה כתמיד
הרבה בריאות, שמחה, אהבה ושיהיה לך רק טוב
תודה תודה וגם לך!
יש מתכון לתמונה המצורפת?התמונה ממש גורמת להזיל ריר-אפשר עוד להזדרזלעשות אותו עוד היום או בכל ארוע מיוחד אחר.
תודה
לאוסנת ולכל המקסימים והמקסימות ביום הזה :lol:
המתכון:
http://pirge.co.il/המלצת-היום/עוגת-גבינה-בציפוי-פירוריםפירות-יער
יום אהבה שמח גם לך יום כייפי לך ולמשפחתך .
כול הכבוד לך פירגה
תודה ובאהבה גדולה
פירגה, העוגה ניראת נפלאה ומתאימה מאוד לקיץ.השאלה שלי כמה מליליטר זה 1/2 1 מיכלים שמנת מתוקה?
שאלה שניה היא האם ניתן לקשט בענבים?
אנסה את העוגה עוד היום
תודה מראש על עזרתך
375 מ"ל (במיכל 250 מ"ל)
כל קישוט שבא לך הולך. מה שטעים לכם מתאים.
תהני מעוגת קינוח מהממת וטעימה ברמות
פירגה, אין עלייך. הצילומים כל כך "מעבירים" את הטעם.
רציתי לשאול אותך שאלה. בזמנו היה לך מתכון של עוגיות שהמילוי היה עם משמשים (נדמה לי יבשים).
אני לא יודעת אם הם היו אחרי בישול. אבל אני זוכרת שהיתה תמונה של העוגיות עם בצק לבן במילוי
משמשים ומעל אבקת סוכר.
שכחתי את הבקשה:
האם את יכולה לצרף לי את המתכון. חייבת לנסות.
איירס הי,
לא זוכרת.
תרשמי בחיפוש את המילה משמש ותחפשי בין המתכונים שהחיפוש יעלה לך.
בהצלחה
אכן אכן האומה זקוקה לתקווה