לחמניות גבינה מעורבלות בשוקולדה.
לא צריך שמרים בשביל שיצאו לחמניות מושלמות .עדיף להכין בתבניות סיליקון מאפינס כדי לשמר צורה נאה ולא שטוחה.
מצרכים בקערה:
2 מיכלי קוטג' = 500 גרם
200 גרם גבינה טוב- טעם
כוס סוכר
3/4 כוס שמן קנולה
2 ביצים
1/2 2 כוסות קמח תופח
ממרח שוקולד השחר/נוטלה
אופן הכנה:
ללוש לבצק קצת דביק. (אפשר להוסיף עוד קצת קמח אבל שיישאר דביק).
להכין צלוחית עם קצת שמן.
לטבול את הידיים בקצת שמן ולכדרר כדורים (כ-25)
להניח את הכדורים בתבניות הסיליקון.
למלא כל ראש לחמניה בכפית מלאה בממרח שוקולד ולערבל קלות רק בחלק העליון.
לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות כ-35 דקות
צבע המאפה זהוב חומי.
ניתן להקפאה, וחימום מחודש בטוסטר.
תהנו
;) ינוסה עוד השבוע ;) עושה רושם נפלא כמו בכל מתכונייך ;)
שאלה – האם אפשר גם בתבנית אינגליש-קייק? האם יכול לשמש כעוגה.? :cool: תודה חמה :cool:
ציפי חמודה,בגלל שזו תערובת גבינות בלי שמרים,אולי יצא לך דחוס.אז לשיקולך.
במאפינס מהנסיון שלי יוצא אוורירי.
באהבה ושבוע נפלא לך
מעולה… :lol:
תודה
שנים לא שמעתי מישהו משתמש במילה " שוקולדה" :cool:
זה איכשהו נשמע טעים יותר :lol:
והמתכון נקרא " אחלה".
ינוסה וידווח.
תודה פירגה :P
אורית,תודה
אשמח אם תנסי וכמובן תביאי את חוות דעתכם.
בכיף והמשך שבוע נעים
בוקר טוב.
מאוד אהבו אצלי.
תודה פירגה.
יופי,רננה, בכיף ולבריאות.
היי פירגה
נאפו כמאפינס יצאו יפים ויותר מידי טעימים
תודה למתכוניך הקלים והמיוחדים
נוצלו הגבינות המיותרות…..
מולאו עם שוקולד למריחה ללא סוכר, כמו כן בבצק שמתי כמו סוכר, כך שמתאים לסוכרתיים, כמונו
תודה על המתכונים הקלים והטעימים
בברכת ערב נפלא
אסתי ;) :twisted:
אסתי
נ פ ל א לגמרי
תודות עם חיבוק