ללא הקצפות וקלת הכנה. שומרים אותה בפריזר לשעת מתוק.
מצרכים:
2 תבניות אינגליש קייק
400 גרם ביסקוויטים מסוג למשל: פתי בר/ לוטוס או אחר
1/2 כוס סוכר
2 כפות גדושות גבינה לבנה טבעית מכל סוג ובכל אחוזי שומן
מיכל שמנת לבישול 10%
3/4 כוס סירופ שוקולד בבקבוק לחיץ
טעמים: ליקר קפה או אחר/וניל/רום/קוניאק וכו'……
לערבב הכל ביחד ולשבור את הביסקוויטים גס אפילו גס מאד.
לדחוס ב-2 תבניות אינגליש קייק
לקרר מספר שעות ולזגג בסירופ שוקולד
תהנו
היי פירגה,
האם הכוונה – לשבור את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ולהוסיף אותם לתערובת של כל שאר המצרכים ???
מה הם ביסקוויטים לוטוס ???
תודה על כל מתכונייך המצויינים שמלווים אותי יום יום, ושיהיה לך קיץ נפלא ויצירתי :lol: :lol:
2 כפות גבינה נראה לי שזה ממש מעט מאוד !!!!!
מירי, לי זה הספיק. שימי כמה שאת רוצה וחושבת לנכון,אין כללים במתכונים שלי :lol: :lol:
מירי הי,
יש סוגים שונים. למשל: פתי בר ויש סוג שנקרא לוטוס.
כמו שכתבתי….לשבור גס ליתר המצרכים.
לבריאות ובאהבה להמשך ביחד
פירגה יקרה,נראה מתכון נהדר, אוהבת מתכוני ביסקוויטים, ושוב אני עם אותה שאלה, מיכל שמנת לבישול האם הכוונה לשמנת מתוקה, וכמה יש במיכל אצלכם ? כוס? מ״ג ? אני בפלורידה ולכן שואלת. תודה .
המתכונים שלך נהדרים.
אתי בקר אור
במיכל יש 250.
את יכול לבחור לעוגה כל אחוז שומן.אצלינו יש גם אחוזים נמוכים למשל 10 אחוז או 15 אחוז.
לבריאות ותהנו
:P :P בוקר אור, נראה נפלא פשוט וקל. האם להקפיא את העוגה בפריזר או רק במקרר.? :P ינוסה במיידית. ;) ;) ;) תודה רבה וחמה :lol:
ציפי בקר אור
אני שומרת אותה בפריזר לשעת מתוק.
יום נפלא מלא באהבה
פירגה מה שלומך?
תודה על עוד מתכון מתוק…
האם הכוונה לשמנת לבישול? ולא שמנת מתוקה?
תודה
רותי,כתבתי לבישול :lol: אי אפשר להקציף אותה.
אבל את יכולה כל שמנת מתוקה בכל אחוזי השומן שבא לך
נראת מעולההההה :lol:
בהחלט
תודה רבה..
פשוט ראיתי שמישהיא דיברה על שמנת מתוקה…
אפשר באמת ;) :lol: כל שמנת מתוקה או לבישול.
פירגה יקרה
כפי שכתבתי, במתכון לחם בולגרי- הגבינות לא נגמרות
היות ובמקרה הכינותי מראש כל כך הרבה גבינות…….
הכנתי וכבר בהקפאה
רעיונות למכביר- יש לפירגה האשה המקסימה
האשה והמתכון זאת את אשה מקסימה ויקרה לנו
:P
אסתי,פשוט תהני ממאפי ידייך הנפלאות
תודה וסוף שבוע נפלא לכם