אפויות במתיקות עדינה
מצרכים:
2 בטטות גדולות
בצל גדול
3 עלי בצל ירוק
3 כפות קמח מלא
1/2 כוס פירורי לחם
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה:
מטגנים בצל בכף שמן
קוצצים את הבצל הירוק דק מאד
מקלפים וחותכים לפרוסות את הבטטות
אופים על ניר אפיה משומן עד שרכות
מועכים במועך הפירה ושמים בקערה עם יתר המצרכים
מתבלים וטועמים ומשפרים תיבול
מניחים ניר אפיה משומן היטב בתבנית אפיה
בעזרת ידיים לחות מכינים לביבות ומניחים בתבנית
משטחים אותן מעט עם מזלג
אופים בחום 175 20 דקות
הופכים ואופים עוד כמה דקות עד שמוכנות
תהנו
טעים ובריא :lol:
תודה דליוש
נראה טעים :lol: :lol:
אפשר קמח רגיל? אין לי מלא
עירית,אפשר קמח רגיל
נראה מעולה ומגרה! :lol:
תודה
זה לא רק נראה. זה ממש ממש מעולה. מככב אצלינו הרבה מאז שפורסם ובכל פעם עלי להגדיל את הכמות כי פשוט נחטף
הי מיכל
אני מקווה שגם עדי תכין לאור התגובה שלך
שימשיך להיות טעים לכולנו והמשך יום נפלא
כדי לקצר תהליכים , קלפתי את הבטטה, פרסתי לפרוסות עבות וחממתי במיקרו 6 דקות. יצאו רכות מאד.
מעולה, תודה אביבה.
המשך יום נפלא לך.
הי פירגה.
נראה נפלא. לאיזו כמות אנשים זה יכול להספיק ?
רונית בקר אור וחג אורים שמח.
לדעתי יותר מ-20.תלוי בגודל.
חג שמח