dscf8637 - קנלוני עוף ואורז

קנלוני עוף ואורז

dscf8637 1 - קנלוני עוף ואורזמתכון אהוב על ילדים ומבוגרים. לא להחמיץ כדי שכולכם תהנו.

מצרכים:
מחבת עמוקה וגדולה (שמכינים בה בד"כ דגים)
קופסה של 20 יחידות פסטה קנלוני
מצרכים למלית העוף:
650 טחון עוף מחזה פרפר (לבקש בקצביה)
1/2 1 כוסות אורז מבושל
בצל גדול קצוץ מ ט ו ג ן (ראו בהמשך מטגנים את הבצל של הבשר ושל הרוטב ביחד.חלק מפרישים לבשר והיתר לרוטב)
גזר או בטטה לקלף ולגרר דק
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
כף רסק עגבניות
כפית אבקת מרק עוף או מלח
פלפל שחור
כף גדושה תבלין גריל עוף

לרסק:
בצל גדול קצוץ
בקבוק ליטר מיץ עגבניות
באותו בקבוק למלא כמות של מים חמים
קופסה עגבניות מרוסקות 260 ג'
2 כפות תבלין גריל עוף, כף פפריקה, כף אבקת מרק עוף ולהשלמת טעמים מלח ופלפל שחור.

אופן הכנה:
לטגן את 2 הבצלים של הבשר והרוטב ביחד. חצי כמות הבצל מפרישים לבשר.
את יתר הבצל משאירים במחבת ומוסיפים את כל מצרכי הרוטב . לערבב (אין צורך לבשל)
למלא בבשר את הקנלוני ולסדר צפוף במחבת. לצקת את הרוטב.  אם חסר קצת מים,אפשר להוסיף מים רותחים. כמובן לטעום ולשבח טעמים.
לבשל כ-35 דקות עד שהקנלוני רכים והעוף מבושל.
מגישים חם.

"טיפ" ניתן לאפות מכוסה בניר כסף . חום 175 כ-45 דקות.
תהנו.

12 תגובות על “קנלוני עוף ואורז

  1. הי פירגה, למה הכוונה כאשר רשום במתכון "באותו בקבוק למלא כמות של מים חמים"
    הכוונה למלא את הבקבוק בליטר מים חמים? :shock:

  2. פירגה יקרה, יצא טעים מאד, כל המשפחה נהנתה מאד מהמתכון (אפיתי בתנור).
    תודה ! :lol:

    • שלי מקסימה,תודה על ההמלצה.
      כיף שבחרת להכין ושיצא טעים לכולכם
      שבוע נפלא לכם smile

להגיב על מיכל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *