מצרכים:
6 תפוחי אדמה ללא קליפה
1 בצל קצוץ
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ/פטרוזיליה
2 ביצים
2 כפות שמן
3 כפות קמח תופח (לפי הצורך)
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה:
לבשל את תפוחי האדמה עד שרכים .לשים בקערה ולמעוך ל"פירה"
לטגן את הבצל הקצוץ ב-2 כפות השמן ולהוסיף את כל המצרכים לקערת ה"פירה" (כולל השמן שבו טוגן הבצל הקצוץ).לערבב,לטעום ולשבח טעמים.
להרטיב מעט את האצבעות ולהכין קציצות . להניח על ניר אפיה משומן.
לאפות בחום 175 כ-20 דקות,להפוך ולהמשיך לאפות עוד כ-10 דקות עד השחמה.
תהנו.
בוקר טוב פירגה
האם אפשר להחליף את תפוחי האדמה בבטטות ?
שרית,אולי שווה יותר לשלב גם וגם.
האם אפשר לשים בתבניות סיליקון? כמו מאפינס
כן רינה,שימי קצת בכמות של לביבה בכל מאפינס.יצא לך יפה.
תודה רבה מקסים,
בפרט מתקרב חנוכה…
בשמחה
האם התפו"א צריכים להיות גדולים או בינוניים?
כל הכבוד לך פירגה, עוד מתכון מנצח.. :lol:
אני רוצה להכין היום..
סוזן לא ענקיים,רגילים.
אהבתי!
:lol: ;) בכיף
אפשר להוסיף גבינה? פטה או בולגרית או כל גבינה אחרת? :lol: :lol:
ענת
אני לא יודעת כי לא ניסיתי כך.
היי פירגה,
הכנתי, יצא טעים ברמות — מומלץ ביותר!! :lol:
סוזן בקר אור
תודה על המחמאות למתכון.
כיף שהכנת וכיף שחזרת לשתף.
סוף שבוע נפלא וטעים לכם
היי פירגה!
מכינה הרבה מתכונים מהאתר שלך ולא מגיבה בדרך כלל וחבל, כי הם תמיד יוצאים מצוין…
הפעם החלפתי את אחד מתפוחי האדמה בבטטה קטנה ויצא מעולה.
תודה על מתכונים טעימים, המשך שבוע נעים
תודה נטע
אני שמחה שחזרת לשתף ועוד יותר ב"טריק" להוסיף בטטה למתכון.
לבריאות ובאמת הכל באהבה גדולה
נכנסתי לכל המתכונים שלך והחמאתי לך היום
כל הכבוד.
כל מתכון שהכנתי הוא פשוט טעים להפליא
כנל לגבי המתכון עם הקציצות פירה
מעולה!!
קרן,את גדולה תודה לך
שימחת אותי מאד ואני הולכת לישון בהרגשה נפלאה בזכותך.
מתכון מעולה,
עוד אפשרות – להשתמש בתפוח אדמה לבן לטיגון ולטגן עם מעט שמן – מעולה.
בוקר טוב.
היו לי הרבה תפוחי אדמה והלכתי על המתכון הזה אתמול לארוחת ערב.
טרפו את זה , פשוט טעים וכל מילה נוספת מיותרת .
תודה רבה.
הי ניבה
כיף לי שאת שותפה שלי למעללי :| ;)
תודה שחזרת לשתף ולהחמיא
תודות עם חיבוק לכל המשפחה שאהבה
בוקר טוב
כמה לביבות יוצאות מכמות תפו״א שציינת?
ענת בקר טוב,
יוצאת תבנית חד פעמית גדולה.
הכנתי את זה לארוחת ערב יצא מעולה כול כבוד לך :
היי פירגה.
ניסיתי לפני חנוכה ויצא מעולה.
הן לא ספגו שמן כמו הלביבות הקלאסיות והן יצאו ממש טעימות.
אמשיך להכין אותן גם אחרי חנוכה.
תודה רבה על כל מתכונייך הנהדרים שאני מכינה כל השנה.
ערב טוב נירית,יופי שחזרת לשתף ולהמליץ.
תכיני בחנוכה ובאמת גם כל השנה ;)
לבריאות
ששלום פירגה
אני רוצה להכין לשבועות לביבות מראש ולהקפיא, איזה לביבות יתאימו להקפאה וחימום מחדש?
ציונה, לדעתי לא להקפיא אלא להכין סמוך לארוחה ולשמור בתנור חם לא עובד…..