מתוך ספר המתכונים של אמא של פירגה:
שחום וחם ומלא ניחוחות של עבר.
מצרכים:
תבנית עגולה 24 אפשר חד פעמית
500 גרם = חבילה פסטה מיני צינורות (אפשר אחר)
2 בצלים מקולפים חתוכים לרבעים
4 ביצים
3 כפות קמח מצה
שקית אבקת אפיה
1/4 כוס שמן חם במקור זה 1/2 כוס.
מלח ופלפל שחור שישלימו את הטעם.
אופן הכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.מסננים ומערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן.
מכניסים את הביצים למעבד מזון ומערבלים אותם. מעבירים לקערה.
מכניסים למעבד המזון (ללא שטיפת המעבד) את הבצלים והקמח. מפעילים בפולסים קצרים עד שהבצלים קצוצים דק. מעבירים גם אותם לקערה.
מחממים שמן . יוצקים גם אותו לקערה.
מעבירים לקערה את יתר המצרכים.
מערבבים ואופים בחום 160 מעלות כשעתיים.
אחרי 40 דקות אני מכסה בניר כסף כדי שהחלק העליון לא יישרף.
מגישים חם , אצלנו עם שמנת חמוצה/יוגורט ומלפפון חמוץ.
תהנו
שלום פירגה,
אני מחפשת מתכון של קוגל איטריות שיהיה מתוק ומפולפל בו זמנית כמו שמגישים בקידוש
של בית כנסת , והם כנראה משיגים אותו מבני ברק.
אולי את מכירה או יודעת ליצור משהו כזה?
תודה
הי נגה
יש הכל מכל טוב. כנסי למשפחת הקוגל שלי ותבחרי :
http://pirge.co.il/index.php?s=%D7%A7%D7%95%D7%92%D7%9C
בברכת לילה טוב
תודה לך ושבת שלום !
קררררררררררררררר :twisted:
תתלבשי היטב ותהני מהחורף.אני חולה על חורפים קרים :lol: :cry:
שבת שלום
אפשר במקום קמח מצה , קמח רגיל? אני לא משתמשת בקמח מצה בכל השנה, רק בפסח.
נראה טוב מאד :lol: :lol: :lol:
ענת בקר טוב
כל קמח שיש לך בבית מתאים .
תכיני ותהנו.
האם אפשר לגרד בפומפיה אם אין בלנדר, תודה
פומפיה עבה,בהחלט שכן.
בהצלחה ותהנו
רעיון טעים
בהחלט טעים
תוד ה
פירגה היקרה
:lol:
הא יש אפשרות להוסיף גבינה צהובה
או גבינה ורסק ואורגנו לעשות מין טעם פיצה לילדים
תודה
רחלי,יש אפשרות ויש מתכון כזה באתר
הילדים אוהבים מאד
פירגה יקרה כמו תמיד יצא נהדר….תודה רבה :lol: קוגל" פסטה טעים יאמי :lol:
תודה רבה לאה יקרה.
תהנו