dscf4160 300x225 2 1 - קוגל פסטה

קוגל פסטה

dscf4160 300x225 2 - קוגל פסטה

מתוך ספר המתכונים של אמא של פירגה:

שחום וחם ומלא ניחוחות של עבר.

מצרכים:
תבנית עגולה 24 אפשר חד פעמית
500 גרם = חבילה פסטה מיני צינורות (אפשר אחר)
2 בצלים מקולפים חתוכים לרבעים
4 ביצים
3 כפות קמח מצה
שקית אבקת אפיה
1/4 כוס שמן חם במקור זה 1/2 כוס.
מלח ופלפל שחור שישלימו את הטעם.

אופן הכנה:

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.מסננים ומערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן.

מכניסים את הביצים למעבד מזון ומערבלים אותם. מעבירים לקערה.
מכניסים למעבד המזון (ללא שטיפת המעבד) את הבצלים והקמח. מפעילים בפולסים קצרים עד שהבצלים קצוצים דק.  מעבירים גם אותם לקערה.
מחממים שמן . יוצקים גם אותו לקערה.
מעבירים לקערה את יתר המצרכים.
מערבבים ואופים בחום 160 מעלות כשעתיים.
אחרי 40 דקות אני מכסה בניר כסף כדי שהחלק העליון לא יישרף.

מגישים חם , אצלנו עם שמנת חמוצה/יוגורט ומלפפון חמוץ.
תהנו

14 תגובות על “קוגל פסטה

  1. שלום פירגה,
    אני מחפשת מתכון של קוגל איטריות שיהיה מתוק ומפולפל בו זמנית כמו שמגישים בקידוש
    של בית כנסת , והם כנראה משיגים אותו מבני ברק.
    אולי את מכירה או יודעת ליצור משהו כזה?
    תודה smile

  2. אפשר במקום קמח מצה , קמח רגיל? אני לא משתמשת בקמח מצה בכל השנה, רק בפסח.
    נראה טוב מאד :lol: :lol: :lol:

  3. פירגה היקרה
    laugh smile :lol:
    הא יש אפשרות להוסיף גבינה צהובה
    או גבינה ורסק ואורגנו לעשות מין טעם פיצה לילדים
    תודה

  4. smile smile פירגה יקרה כמו תמיד יצא נהדר….תודה רבה :lol: קוגל" פסטה טעים יאמי :lol:

להגיב על רחלי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *