כמו בראוניס עם שוקולדצ'יפס לבן. המון שוקולדה.
זו לא עוגה זה ממתק שוקולדי לכל דבר. ניתן להוסיף חופן אגוזים קצוצים.
מצרכים:
150 גרם חמאה או מרגרינה
300 גרם שוקולדצ'יפס לבן
1/2 1 כוסות קמח תופח
3/4 עד כוס סוכר (מתוק)
4 ביצים שלמות
תמצית רום או וניל
קרם:
100 גרם קוביות שוקולד מריר לפיזור על העוגה בתום האפייה.
אופן הכנה:
להמיס במיקרו את החמאה והשוקולד עד שיימס אבל לא לגמרי. להוסיף את יתר המצרכים ולערבב.
לשמן תבנית חד פעמית 30X26 ולצקת את הבלילה.ליישר.
לחמם תנור לחום 175 ולאפות כ-30 עד 40 דקות.כשנועצים קיסם,הוא אמור לצאת עם פירורים לחים.
כשהעוגה מוכנה מסדרים עליה את קוביות השוקולד ומחכים רגע שיימסו. מברישים במברשת מסיליקון ומיישרים על פני העוגה.
מקררים היטב במקרר. אפילו כמה שעות. פורסים לקוביות ושומרים במקרר או בפריזר לשעת מתוק.
תהנו.
יאמי :lol:
בשמחה יפתי