המצרכים:
כמות ל-4 מנות.
מכניסים לקערת המיקסר:
מיכל שמנת מתוקה- לפרווה שמנת ריץ'
2 כפות מלאות ממרח שוקולד :נוטלה,השחר או אחר
כף גדושה עם בטן אבקת אינסטנט פודינג וניל או שוקולד
ליקר בננה או אחר או לא חובה
3 בננות מעוכות
להקציף מספר דקות.
להגיש מיד או לשמור במקרר .
תהנו
נראה :lol: טעיםםםם
היי פירגה.
זה מראה טעים ובכל זאת שאלה לי.
לפי המתכון השוקולד מעורבב עם כל שאר החומרים.
בתמונה רואים שוקולד מעל המוס.
מה הסוד?
בתודה
אורנה
הי אורנה,
בהגשה, הציפוי עלייך, מה שבא לך להגיש לטעמכם.,
חלבה מגוררת, אגוזים גרוסים, סירופים וכו'……יש שם סירופ שוקולד.
נראה מעולה!!
אכין לאורחים לשבת. :lol: :lol: :lol:
תכתבי את חוות דעתכם.מקווה שיהיה סבבה וטעים
תהנו
:lol: :lol:
הי, לפי המתכון מההתחלה שמים את הכל ביחד במיקסר? לא מקציפים קודם את השמנת המתוקה ואז מוסיפים לה את הבננה המרוסקת?
מירב, זה בדיוק מה שכתוב הכל ביחד
שלום פירגה
האם אפשר להקפיא?
הי חמודה, כדי להקפיא ניתן להוסיף לכל המרכיבים עוד 1/2 כוס חלב כחוש ממותק מרוכז.
אפשר גם בלי אבל עדיף. לשיקולך.
תכיני ותהנו