תחילה מכינים את מלית התותים:
לשים בקערה :
1/2 קילו תותים פ ר ו ס י ם ולהוסיף: 5 כפות סוכר ורבע כוס יין מתוק
להשרות שעה ולסנן מהנוזלים. אפשר להוסיף 2-3 כפות קונפיטורה תותים.
להכין במיקסר את קרם הגבינה:
750 גרם גבינה לבנה שמנה החל מ9%
שקית קרם מיקצפת לעוגה (האבקה) או שקית אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר (תוספת לפי הטעם)
2 מיכלי שמנת מתוקה שמנה
תמצית וניל לטעם או ליקר פירות
לערבל לקרם ולהוסיף 14 גרם ג'לטין מומס בחצי כוס חלב (להכנת הג'לטין ראה "טיפ" למטה)
בסיס ביסקוויטים:
לשטח על תבנית עגולה מספר 24 2 שכבות ביסקוויטים מורטבים ביין+מים או רעיון מנירוש שלנו להשתמש ברוטב שהגירו התותים אחרי ההשרייה.
לצקת עליהם חצי מקרם הגבינה
מעל לסדר את התותים המסוננים
לצקת את יתר קרם הגבינה
לקשט בפירורי עוגיות
לשמור יום לפני ההגשה במקרר (לא להקפיא)
תהנו.
"טיפ" להמסת הג'לטין:
1.לשים בסיר את החלב והג'לטין
לבחוש בהתמדה ונחישות עד לסף רתיחה.
לסגור להבה ולהמשיך לערבב היטב עד להמסת הג'לטין.
לסנן – לצנן מעט- ולערבב היטב ובאופן שווה ביחד עם הקרם.
תהנו
פשוט מעולה! לא מובן אין איך תגובות על המתכון…
קארין הי,
הכנת?
יופי שטעים לכם והגבת.לבריאות.