מתכון מחברה טובה ולה מגיע תודה גדולה.
סלט מנצח במלוא מובן המילה.
נסו ותוחמאו.
המצרכים:
שקית וחצי כרוב לבן חתוך (קונים בשקיות ארוזות בסופר)או לחרוצים,חותכים לבד.
קופסה מג'יק (מנה חמה) אטריות בטעם עוף (לא לקנות טעם אחר-לסלט הזה פשוט לא מתאים)
100 גרם צנובר
100 גרם שקדים מולבנים
100 גרם שומשום
3 כפות שמן רגיל לטיגון
שקית וחצי כרוב לבן חתוך (קונים בשקיות ארוזות בסופר)או לחרוצים,חותכים לבד.
קופסה מג'יק (מנה חמה) אטריות בטעם עוף (לא לקנות טעם אחר-לסלט הזה פשוט לא מתאים)
100 גרם צנובר
100 גרם שקדים מולבנים
100 גרם שומשום
3 כפות שמן רגיל לטיגון
רוטב:
מעט פחות מחצי כוס שמן רגיל – זה במקור….מי שרוצה יכול לשים ממש מעט שמן.
4 כפות חומץ
2 כפות סוכר
כף אבקת מרק עוף
ואת התכולה של שקית הרוטב
מעט פחות מחצי כוס שמן רגיל – זה במקור….מי שרוצה יכול לשים ממש מעט שמן.
4 כפות חומץ
2 כפות סוכר
כף אבקת מרק עוף
ואת התכולה של שקית הרוטב
להכניס הכל לצנצנת ולשמור במקרר עד לפני ההגשה.
לטגן בשמן את השקדים והצנובר ולהזהיב
להוסיף את השומשום לדקה ולטגן ביחד רק עד להזהבה
להוסיף את השומשום לדקה ולטגן ביחד רק עד להזהבה
לשמור את הפיצוחים לשלב הסופי של הכנת הסלט.
ההכנה:
חצי שעה לפני הכיבוד
לשים את הכרוב בקערה יפה ושקופה ולהוסיף את הפיצוחים
לפורר את האטריות מקופסת המג'יק לחתיכות קטנות. (לא לבשל—ישר מהקופסה)
לערבב ביחד. האטריות תוך דקותיים, יתרככו.
את הרוטב להוציא מהמקרר—- לשקשק היטב ולצקת מעל.
לשים את הכרוב בקערה יפה ושקופה ולהוסיף את הפיצוחים
לפורר את האטריות מקופסת המג'יק לחתיכות קטנות. (לא לבשל—ישר מהקופסה)
לערבב ביחד. האטריות תוך דקותיים, יתרככו.
את הרוטב להוציא מהמקרר—- לשקשק היטב ולצקת מעל.
דושדושית1 ממליצה ומשדרגת
הסלט שפירגה ציינה מהמם מהמם!! רק שאצלנו לא מוסיפים אבקת מרק עןף והמג'יק נקנה בטעם ירקות לא עוף. מומלץ ביותר!
תהנו
המתכון הוכן על כל שלביו ביו טיוב ע"י גל מויאל.לצפיה כנסו……
היי פירגה יקרה
הכנתי את סלט הכרוב…טעים ונהדר.
כנראה קניתי מנה חמה של חברה אחרת-התכולה לא היתה בשקית.
עכשיו אדע מה לקנות עפ' נענוע הקופסא.
תודה על המתכון הנפלא.
מרי
אכן, סלט המחמאות! זכה למחמאות רבות והיה להיט במסיבה שבוע שעבר!
תודה על התגובה המוחמאת תמר. שימחת אותי מאד ששיתפת אותי
האם אפשר להחליף בחסה ועלי בייבי
מאירה לדעתי לא.
שאלה דחופה
לא הבנתי את הכוונה למשפט "ואת התכולה של שקית הרוטב" (שורה חמישית ברשימה השייכת לרוטב…לאיזו שקית התכוונת
רוחלה חמודה
יש בתוך הקופסה של המג'יק 2 שקיות קטנטנות.
אחת עם רוטב ואחת עם געל'ה לפיזור לפני ההגשה.
שימי את השקית עם הרוטב.לזו הכוונה.
איזה סלט משגע בחרת להכין.יאמי יאמי.
תהנו וחג שמח
את אלופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מליון תודה
פירגה שלום
קודם כל את נהדרת
לא מצאתי בסופר כרוב בשקית,את יכולה להגיד לי מה המשקל ואחתוך טרי בבית
ציונה ערב טוב ותודה :lol:
כרוב בינוני במשקל של בערך 800 גרם.
בכיף ושיהיה בהצלחה
פירגה שלום
שקדים מולבנים שלמים או חצויים?
ציונה אני אישית אוהבת את המולבנים החצויים. אבל שימי מה שנראה לך
באריזה של המנה חמה יש שתי שקיות אחת של הרוטב ואחת של התבלון.
האם משתמשים גם בשקית של התבלון לסלט?
את בטוחה שיש 2?
יש שקית עם קרוטונים ושקית עם תבלינים.
בכל אופן שימי את התבלינים והקרוטונים לפי מה שרשמתי במתכון
בוקר טוב פירגה יקרה,
אני מעוניינת להכין את הסלט אבל משתמשת בכרוב לא משקית.בסלטי כרוב שאני מכינה בדרך כלל אני"לשה" את הכרוב על מנת לרכך אותו.האםגם בסלט הזה צריך לעשות זאת? :?
רותי,תכיני איך שאת רוצה ורגילה.בסוף יוצא אותו דבר.
שלום פירגה יקרה,
בסוף המתכון את כותבת "דושדושית 1 ממליצה ומשדרגת".אני לא מצליחה להכנס לקישור,האם את יכולה לפרט על מה מדובר?
המון תודה על מתכונייך הנפלאים :lol:
הנה מה שהיא כתבה בהמשך השורה:
דושדושית1 ממליצה ומשדרגת
הסלט שפירגה ציינה מהמם מהמם!! רק שאצלנו לא מוסיפים אבקת מרק עןף והמג'יק נקנה בטעם ירקות לא עוף. מומלץ ביותר!
תהנו
שלום פירגה
ברוטב כתוב לשים בצנצנת את תכולת שקית הרוטב לאיזה שית הכוונה
תודה
בתוך המג'יק יש שקית.
אפשר שמן זית לרוטב במקום שמן רגיל?
תודה
לא מתאים.תכיני כפי שכתוב במתכון.
בהצלחה והעוגיות נהדרות,אני בטוחה שיטרפו אותן.
האם אפשר להרפיא חלק מהבצק לשימור בפעם אחרת ?
שלום פירגה
קניתי את המגיק יש בפנים 2 שקיות מחוברות כשבאחת שמן ובצמודה לה אבקה ויש עוד שקית עם אפונה יבשה ותירס מה אני צריכה לשים והאם האטריות הם כמו גוש קשה איך אני מפרקת אותם
תודה
ריקה,אני לא מכירה את המג'יק שקנית.
בכל אופן,את האטריות הקשות מפוררים באצבעות על הכרוב (גם רשום במתכון מתי)
את השמן שימי עם הרוטב. שימי לב שברוטב שלי יש כבר שמן.
את האפונה תפזרי על הסלט לפני ההגשה בהנחה שזה מבושל ואכיל.זה כאילו ליופי וקישוט.
בהצלחה.
שלום פירגה, ברצוני לכין את סלט כרוב המחמאות, שאלתי ברצוני להגיש בערב שבת
ובשבת בצהריים (אני דתיה)
האם אפשר להכין את השקדים והצנובר מיום שישי , תודה ושבת שלום
רחל,כל הענין הקריספיות ,
אם אין ברירה,אז תכיני יום קודם ושמרי בקופסה סגורה כמו ששומרים פיצוחים.
שבת שלום
תודה רבה
איך את יודעת להופיע אצלי בכל פעם שאני צריכה "משהו אחר"????
תודה!!!
נראה סלט מדהים. אני כבר מוסיפה לרשימה של ראש השנה..
תודה ושנה טובה
בילי חמודה
הסלט הזה,יופיע על שולחנך ותמיד "יגנוב" את ההצגה מיתר הדברים.
תהנו ושנמשיך להכין ולהנות ביחד
חג שמח ושנה טובה
תודה על המתכון. אני מגיעה עם הסלט הוא מככב אצלי קבוע. שיהיה לך חג שמח.
תודה רבה ענת,אני שמחה שהסלט אהוב עליכם.
מועדים לשמחה והמשך טעים לכולכם.
האם חצי כוס שמן לא מוגזם עשיתי וטעמתי את הרוטב מרגישים המון שמן וזה כבד מאוד או שעשיתי משהו חא כשורה ניסיתי לתקן ולהוסיף עוג חומץ אבל נשאר שמן בצורה כבדה מאוד
את יכולה להוסיף את השמן…לטעמך …..אפילו כף אחת.
פשוט זה המתכון המקורי.
בהצלחה
הכנתי את הסלט, היה מעולה!! באמת מתכון מנצח!!!
כתבת במתכון שחייב מנה חמה בטעם עוף, ואני בטעות קניתי טעם אחר (פיקנטי נדמה לי) ובכל זאת היה מצויין והתאים מאוד!!
תודה רבה!
מעיין,גם אני מכינה עם מנה צמחונית ומגוונת מדי פעם.
אני שמחה שבחרת להכין את הסלט הזה.
אין אצלינו אירוע בלי הסלט הטעים והנפלא.
יופי,לבריאות
היי, הסלט נראה מעולה, תודה
אני מכינה אותו כעת בפעם הראשונה, פתחתי את קופסת המג'יק ובתוכה יש שתי שקיות, אחת עם ירקות וחת עם תבלין. אין פה שקית עם רוטב נוזלי. אשמח לעזרה דחופה
שרון,אז שימי את השקיות שיש לך בתוך המג'יק.
בטוח שיצא נפלא
חברתי הוסיפה מעט שמן שומשום וזה הקפיץ את הסלט לטעם אלוהי! השאר אותו דבר
תודה
שלום פירגה יקרה.
מעריצה אותך לא רק על המתכונים כי אם גם על הסבלנות
הרבה לענות על אותן שאלות שחוזרות על עצמן
שבת שלום
ג'ודי יקרה,תודה רבה.אוהבת ועושה הכל בכיף ושימחה גדולה.
סלט מעולה יהיה אצלי בתפריט תמיד תודה .
יהודית ערב טוב
תודה על ההמלצה והמחמאות לסלט.
ממליצה לך גם על סלט החסה ברוטב הבית שלי.הוא מעולה ובטוח שתאמצי אותו גם.
מאחלת לך שבוע נפלא
חברים,בואו נודה לפירגה על המתכון הנפלא, ולכל מי שלא הכין עדיין ,או לא הבין כיצד להכין,
ראו הדגמה ברורה של אופן ההכנה,
ראו כאן:
https://www.youtube.com/watch?v=_N9wbbE3_5A
פירגה סלט נפלא,
תבורכנה ידייך.
פשוט נפלא
חן חן על המחמאות
אם אחתוך את הכרוב מראש בבוקר, ואת הרוטב אשאיר בצד ללפני ההגשה בערב, איך לשמור שהכרוב לא ישחיר?
אלינה שלום, הנה המדריך להכנת כרוב כדי שיצא לך כמו במסעדות http://www.thekitchencoach.co.il/%D7%A1%D7%9C%D7%98-%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%91-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F/
ולימון שימי לפי טעם אישי. לא כולם אוהבים.
תהנו
ולא צריך לימון?