איך השתלבו השתיים והטעם יישקו שפתיים.
פרפרי אטריות:
המצרכים וההכנה:
1/2 1 כוסות פרפרי אטריות מהסוג הקטנטן,לפני בישול. אפשר גם סוג אחר.
לבשל בהרבה מים רותחים עד שכמעט רכות. לסנן.
לשים בקערה:
את פרפרי האטריות אחרי סינון
בצל גדול וקצוץ מטוגן בחלק מהשמן
1/2 כוס קמח תופח מכל סוג
רבע כוס שמן קנולה
4 ביצים טרופות במזלג
ל ע ר ב ב ביחד.
להוסיף 7-8 קישואים גדולים קלופים ומגוררים על מגררת גסה. (יש לסחוט היטב מעודף הנוזלים)
לתבל במלח,פלפל שחור, אגוז מוסקט.
בוחשים ויוצקים לתבנית פיירקס משומנת שמפזרים עליה כף פירורי לחם.
לפני שמכניסים לתנור זורים מעל לפשטידה– 3 כפות פירורי לחם שומשום וגרעיני חמניה —אפשר לקשט גם בפפריקה
אופים בחום 175 כ -50 דקות.
תהנו
בוקר טוב פירגה
אפשר גם איטריות דקות של מרק ?
ציפי בקר טוב.
לא ניסיתי עם כל כך דקות.
הי פירגה, מה זה פרפרי אטריות?
אני מוסיפה למתכון תמונה של שקית פרפרי אטריות.
נראה מתכון טעים
הייתי מוסיפה גם שמיר קצוץ
לא הרבה אוהבים שמיר,כל אחד יכול להוסיף מה שאוהב לטעמו
שבוע טוב
מישהי רוצה להיות חברה שלי
ערב טוב פירגה יקרה.הכנתי יצא פצצההההה..הובפתי מעט בצל יאוק קצוץ זה היה מספיק לטעם.תודה רבה חג פבח כשר ומאושר לך ולמישפחתך
ערב טוב לאה יקרה,
שמחתי שבחרת להכין את הפשטידה הטעימה הזו.
בצל ירוק בהחלט מוסיף המון. תודה רבה לך
חג שמח לך ולבני ביתך