מצרכים:
4 ביצים
3/4 כוס שמן רצוי קנולה
1/2 כוס סילאן
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
2 כוסות בוטנים קלויים טחונים
1/2 1 כוסות קמח מצות – רצוי לנפות
2 כפות קמח תפוחי אדמה
(לא הוספתי אבקת אפיה,כדי שהחיתוכיות יצאו קריספיות)
טעם: קינמון או קליפת תפוז או כל ליקר פירות שיש בבית.
אופן הכנה:
לצקת לתבנית הענקית ( מידות בערך 35X35 ) של התנור כדאי על ניר אפיה.
לאפות 10 דקות בחום 175 ולהוציא ולחתוך לפרוסות.
להבריש למעלה קצת סילאן. אפשר לפזר שומשום.
להמשיך לאפות עוד 25 דקות. לבדוק שמוכן.
כשמוכן,לחזור על החיתוכים ולקרר.
לשמור בקופסת העוגיות.
תהנו
הי פירגה יקרה
כרגיל מתכונים נפלאים ורעיונות חדשים כמידי שנה.
האם ניתן להחליף את הבוטנים בשקדים טחונים?
תודה וחג שמח
מיכל ערב טוב,
בוודאי שאפשר להמיר לכל סוגי הפיצוחים שבא לך.
תהנו וחג שמח לך ולבני ביתך
חג אביב שמח לדליה וכל המשפחה!
האם אחד וחצי כוס קמח מצה ממירים לכוס אחת של קמח? תודה!
מליסנדה יקרה חג שמח
בדיוק להיפך,כיוון שקמח מצה דחוס וזקוק לנוזלים תמירי ל-2 כוסות קמח ותוך כדי לישה תראי איך הבלילה.שלא יצא קשה…..
בהצלחה
נראה טעים להפליא. :lol:
תודה פירגוש.
חג אביב שמח, ופורח,
נירוש,
בעונג רב ובכיף,
חג שמח,רגוע ונפלא לכולכם
פרגה שלום .מאוד אני רוצה להכין את המתכון .רק הייתי מבקש יותר לפרט לי אופן הכנת הבצק.בתודה מראש .וחג שמח לך.
הי אריה,אין הכנה מסודרת.
צריך לערבב הכל לעיסה אחידה ולשטח בתבנית.
חג שמח לך ולמשפחתך
רעיון נפלא! חג שמח
חג שמח דליוש
פירגה אפשר עם קמח תפוח אדמה ואגוזים אנחנו לא אוכלים שרויה
תודה וחג שמח
לא ניסיתי כך
היי פירגה תודה על המתכון האם 2 כוסות בוטנים אחרי הטחינה או לפני חג פסח שמח :
זיוה ממוש,כתבתי טחונים. כלומר מלא.
חג שמח לך ולבני ביתך ובעיקר,שהכל יהיה טעים
שלום פירגה!
חג שמח , תודה על המתכון רציתי לדעת 2 כוסות בוטנים שהם טחונים כבר,או 2 כוסות בוטנים קלויים לפני הטחינה.
ערב טוב זיוה,טחונים ב=2 כוסות כפי שרשום.
חג שמח לך ולבני ביתך ובעיקר,שיהיה לכם טעיםםםםםםם
הי, לא עובדת, אבל האתר פתוח כל השנה.
מוזמנים להכנס ולהנות. תודה על המחמאות
חג שמח