מצרכים:
3 חצילים בינוניים
בצל קצוץ
3 שיני שום פרוסות
קופסה עגבניות מרוסקות 800 גרם אפשר בטעם בצל
3 כפות שמן זית
ספריי שמן זית
3 כפות רוטב סלסה מוכן או פלפל חריף קצוץ קטן או…רוטב צ'ילי מתוק
כף סוכר
פלפל שחור ומלח להשלמת טעם (מי שמשתמש באבקת מרק יכול לשים כפית אבקת מרק ירקות/עוף)
מגישים עם זרזיף שמן זית,רבעי לימון ופטרוזיליה טרייה קצוצה.
אופן הכנה:
מקלפים את החצילים ופורסים לעובי 2 ס"מ
מניחים על ניר אפיה משומן,בתבנית גדולה ומרססים עליהם שמן זית.
אופים בחום 200 מעלות עד שיהיו חומים
בינתיים בזמן האפייה מכינים את הרוטב.
בסיר בינוני שמים את השמן ומזהיבים בצל.
מוסיפים את שיני השום ומזהיבים ביחד כדקה.
מוסיפים את העגבניות והתבלינים
מרתיחים פעם אחת וטועמים. כמובן משפרים טעמים. סוגרים את הלהבה.
מוסיפים את החצילים ומערבבים.
תוך כדי ערבוב חלק מהחצילים נמעכים קלות . אני אוהבת שהחצילים נשארים בחתיכות. טעים חם/קר.
ולא לשכוח קוועץ' לימון על הכל.
תהנו.
,תודה – ליקקנו את האצבעות
תודה טובה,כמו שצריך ;) :lol:
אני מאוד אוהבת חצילים. הסלט טעים אכלתי ואכלתי ואכלתי………
תודה.
סוזנה צהריים טובים לך.
תודה רבה שחזרת לשתף אותי. מאד שמחתי שהסלט מאד טעים לכם.
המשך טעים
ערב טוב.
הכנתי שני סלטים לארוחת ערב.
הסלט הזה מעולה ומומלץ מאוד טעים חם וגם קר
שווה לנסות. תודה. פירגה.
תמר צהריים טובים,
אחלה סלט לאוהבי החצילים. טעים במיוחד.
תודה על ההמלצה שבת שלום
בוקר טוב.
לאוהבי החצילים מומלץ מאוד .
סלט טעים מאוד חם וקר.
תודה.
תודה רבה טליה.
לבריאות והמשך הנאה
שלום פירגה
אין לימון במתכון?
מגישים עם זרזיף שמן זית,רבעי לימון ופטרוזיליה טרייה קצוצה.
רשמתי בהגשה רבעי לימון שכל אחד יכול להקוויץ' לטעמו.
תודה חגית