המאפה לא מתוק כמו עוגה.מי שאוהב מתוק,שיוסיף סוכר לטעמו.
מצרכים:
400 גרם אטריות ביצים או יש שנקראות אטריות סבתא מהסוג הרחב.
3 ביצים
1/2 כוס רסק תפוחי עץ ללא סוכר
1/4 כוס שמן קנולה
3 כפיות מלאות אבקת מתוק וקל – או 3/4 כוס סוכר חום או רגיל
1/2 כפית קינמון
1/4 כוס פירורי לחם או קמח מכל סוג
גבינת טוב טעם = 250 גרם
אפשר להוסיף 1/2 כוס צימוקים או שברי אגוזים.
אופן הכנה:
מבשלים את אטריות הביצים לפי הוראות יצרן ומסננים. שוטפים במסננת ומערבבים אותם עם יתר המצרכים.
אופים בחום 180 כשעה או עד שמשחים זהוב חומי.
תהנו
תודה פירגה ושבת שלום. אפשר במקום רסק, תפוחים מגורדים או קצוצים לריבועים קטנים?
דלית,אפשר. תכיני ותהנו.
קוראים לזה קיגל תפוחים
תודה לך – מתכון מעולה לסכרתית כמוני
טובה,שמחתי לקרוא שמתאים לך מבחינה בריאותית. תהני ושבוע נפלא לך.
שלום פירגה
במה אפשר להחליף את הגבינה. אני אלרגית למצרכי חלב :oops:
תודה על התשובה
יהודית הי,
יש מתכונים דומים בלי גבינה.
את יכולה להשתמש בגבינת טופו.היא תשתלב נפלא במאפה.
בריאות
נפלא :lol:
בוקר טוב.
הכנתי לאימא שלי שמאוד שמחה לאכול.
ונתנה לך הרבה מחמאות.
נלה יקרה,תודה לך ולאמא שלך.
כיף שאת מכינה ומפנקת את אמא.
לבריאות והמון אהבה,ממני.
vv
בוקר טוב
אם אחליף את רסק התפוחים בתפוחים מגורדים כמה תפוחים לשים?
אני חושבת שגם חצי כוס :P
:lol:
תודה פירגה היקרה מה שלומך
אני ממש ינסה בכמות קטנה ואז אני יכין לשבת ככה שלא אחסל.
צריך להזהר מהסוכר
הבולגריה יקרה,
את מקסימה