תגוונו בפירות העונה שאתם אוהבים.
שמים בקערה מערבל:
מיכל שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
וניל לטעם
מערבלים להמסת הסוכר ומוסיפים 250 גרם גבינה לבנה החל מ- 5% (אפשר אחוזי שומן יותר גבוהים אם אתם אוהבים)
מערבבים ומוסיפים כוס פירות מעוכים ללא חרצנים (בתמונה הקינוח מ-6 יחידות פסיפלורה)
לטעום ולהוסיף סוכר במידה והפרי חמצמץ.
יוצקים לקעריות אישיות ומקררים במקרר.
מגישים עם אבקת סוכר או סירופ פטל.
תהנו
היי פירגה ,
האם לקינוח הפירות, תתאים מחית אפרסקים ?
אגב,
מה זה הצבע האדום שמעל המאפינס שמצולם ?
ערב טוב שושי.
המחית מתאימה והציפוי הוא סירופ פטל.
תכיני ותהנו
להימנע כרגע ממיץ פטל של ויטמינצ'יק :eek:
:)תודה.
נהדר להכנה עם הנכדים בקייטנת סבא סבתא
שלום פירגה, היש תחליף לשמנת מתוקה?משהו יותר דל קלוריות תודה מירה
מירה,אני לא מכירה שמנת לייט. :|
תשובה בקשר לשמנת דלת שומן:
כיום יש להשיג שמנת-מתוקה דלת שומן 10% ו 15% בלבד ,אבל הם לא מיועדות להקצפה
ויתאימו רק להכנת גנאש,או לעירבול עם הגבינה, (אך לא יתאימו להקצפה) .
אם דרושה כאן שמנת לעירבול בלבד ,אז זה כן יתאים.
הי שרון, צריך שמנת להקצפה לא דיאטטית.
ניתן להוסיף שזיפים טריים מגולענים ולקצץ אותם ?שאלה נוספת האם ניתןל הקפיא
תודה
ד.ב. שלום רב.
את החיתוך תעשי לפי הבנתך וטעמך. דק או עבה כל אחד לפי שיקוליו וטעמיו.
אם תקפיאי תקבלי סוג של גלידה.לא יודעת….
ומה מספר השזיפים?
תלוי איזה שזיפים יש כל מיני גדלים וכל מיני סוגים.
תקני קילו ותראי…….