ארטיק לוקס היה בשנות החמישים/שישים להיט.זוכרים? נוסטלגיה.
ניתן להגיש עם סירופים.
מצרכים:
מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% = 250 גרם
מיכל גבינת שמנת טבעית 5% = 200 גרם
חבילה אינסטנט פודינג וניל בטעם צרפתי = 80 גרם
4 כפות סוכר
80 גרם שוקולד חלב עם סוכריות קופצות
50 גרם עדשים צבעוניות
100 גרם בוטנים גרוסים (לא מלוחים אפשר טבעיים/קלויים)
אני הוספתי גם מעט מרמלדה חתוכה
אופן הכנה:
גורסים במג'ימיקס לשבבים גרוסים את העדשים, השוקולד והבוטנים.
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, הסוכר, הגבינה והפודינג לקרם
מערבבים בבחישה ידנית את כל המצרכים ביחד.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק/אישי/אחר
מקפיאים מספר שעות, מוציאים קצת לפני ההגשה, שאפשר יהיה לפרוס נאה, מקשטים ומגישים.
אני הגשתי עם סירופ מייפל
נ.ב, מי שרוצה יכול להכין ממש ארטיקים במיכלי הארטיק המוכנים.
פירגה יקרה
זאת נוסטלגיה לא רגילה….עד היום אני קונה רק ארטיק לוקוס
וזה כייף לקבל מתכון ולנסות את מה שאת אוהבת
תודה רבה מקרב לב :lol: :lol: :lol:
יעל יקרה, שימחת אותי מאד. תודה לך.
תהנו בכיף,
וואו כמה זמן לא הייתי פה
ואוו פירגה היקרה קראת את מחשבותיי :lol:
אני מאוד אוהבת ארטיקים
ובמיוחד זוכרת את ארטיק לוקוס שהיתי אוכלת
תודה למתכון
זאת נוסטלגיה3 נהדרת
אני מאוד אוהבת פקנים אכניס לארטיק הזה
ואשמח שתגידי לי מה עוד אפשר להוסיף ?
אצלי לא אוהבים עדשים ציבעוניים ובוטנים
תודה רבה
רחלי
רחל אני שמחה שאהבת.
שימי סוכריות שאת אוהבת, או פיצוחים שאתם כן אוהבים.
לילה טוב
במקום סוכר אפשר להוסיף סירופ יאקון http://www.yacon.co.il
פשוט מעולה