מצרכים בקערת המיקסר:
500 גרם גבינה לבנה 5%
כוס חלב
מיכל שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר – ניתן להמיר 1/2 כמות בסילאן תמרים
שקית אינסטנט פודינג וניל (האבקה)
להקציף את כל המצרכים שבקערה לקרם .
להוסיף :
100 גרם חלבה מכל סוג ואפשר גם עם אגוזים ותוספות אחרות.
לערבב בכף ולטעום. לשפר טעם. לצקת לתבנית אינגליש קייק או ל-8 -10 קוקוטים אישיים.
להצמיד ניילונית ולהקפיא לכמה שעות.
לפרוס מנות,לקשט כל מנה בשערות חלבה, וזירזופי טחינה גולמית וסילאן.
כדאי:
להוציא את הגלידה מהפריזר כחצי שעה לפני ההגשה
תהנו.
שלום פירגה יקרה במה אפשר להחליף את השמנת המתוקה עתירת הקלוריות? ממשיכה להנות ולהכין את מתכוניך ונהנית מהבלוג שנה טובה וכל טוב מירה
שמנת מתוקה חובה לצערי.
שבוע טוב מירה יקרה.
:lol:
היי פירגה.
ט ע י ם. כייף לאכול .תודה.
בכייף שיינה, תהנו
טעים מאוד!
נפלא, שימחת אותי בחוות דעתך הטעימה. לבריאות.
חג שמח ושנה טובה.