תבנית עגולה 24 או מלבנית בינונית או 2 אינגליש קייק משומנות בטחינה גולמית או אחר.
לשים בקערה גדולה:
כוס וחצי קוקוס
1/2 1 כוסות סוכר
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
לבחוש ביחד. ולהוסיף:
כוס שמן קנולה
כוס מים
2 ביצים שלמות
חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי או מבקבוק
לערבב היטב עד למיזוג החומרים..הבלילה דלילה וזה בסדר.
אפיה בחום 175 כ-50 דקות
כ-5 דקות אחרי האפייה , ניתן לזלף מעט סירופ מייפל או דבש אבל לא חובה
תהנו
כיף להתעורר בבוקר שבת אל מתכון כזה מבטיח. הייתי אופה כרגע אילו היו לי כל המצרכים. אמתין בקוצר רוח למחר.
שבת שלום!
טובה, תכיני את העוגה הטעימה יום טעים ונעים
היי פירגה
העוגה טעימה מאוד שווה לנסות. תודה.
ניבה בקר טוב,
תודה על ההמלצה והפירגון. סופ"ש נעים
היי פירגה יקרה, מה שלומכם בימים טרופים אלה, מקווה לשמועות ובשורות טובות לכוללםם בעז"ה.
רציתי להתייעץ איתך בבקשה, אני נוהגת להשתמש במיקסר להכנת עוגות בחושות, הרבה מהמתכונים מצויין לטרוף בעזרת מטרפת
הבלון את הביצים והסוכר, עד לקבלת עיסה גבוהה ובהירה ואח"כ מוסיפים את היבשים בהדרגה עם הרטובים, השאלה לי אם במקרה
ידוע לך, אם אני יכולה להמשיך את כל תהליך אופן ההכנה עם מטרפת הבלון ? או שאני חייבת להחליף למטרפת K, אם תוכלי לעזור לי
לפתור זאת אחת ולתמיד ? (אין לי את מי לשאול לצערי, מקווה שידוע לך) בהמון תודות וברגשי כבוד על כל היידע שיש בך.
מרים יקירה, הרבה עוגות בחושות ברשת נקראות כך למרות שיש הפרדה של חלמונים מחלבונים.
אצלי עוגות בחושות זה כ ש א י ן הפרדה.
כשאין הפרדה את יכולה להשתמש בבלון להקציף את הביצים בשלמותן ואת היתר לאט במהירות נמוכה, עד לקבלת סוג של קרם.
תמשיכי להכין ולהנות
פירגה יקרה, בהמון רגשי הוקרה על עזרתך הרבה, אין לי מילים להודות לך, יישר כוח והמשיכי להטעים
את כולנו במטעמייך.
מרים יקירתי, באהבה גדולה, הלוואי שנמשיך להנעים במאכלינו את כל המשפחה והעולם כולו