רוטב פטריות לבורקס בשר פרווה או לפסטה מאפים וירקות עם שמנת להקרמה.
או לעוד רעיונות כיד הדמיון.
מצרכים והכנה לרוטב הפטריות:
מטגנים 2 בצלים חצויים ופרוסים דק מאד ומזהיבים.
מוסיפים 300 גרם פטריות טריות קצוצות
מטגנים ביחד עד שהפטריות מזהיבות מעט
מתבלים במלח, פלפל,אגוז מוסקט ,2-3 כפות יין יבש, כפית אבקת מרק פטריות .
לרוטב חלבי יש להוסיף מיכל שמנת מתוקה ולערבב 2 דקות להוסיף 3/4 כוס גבינה צהובה מגוררת שאהובה עליכם ולערבב ביחד .
לצקת מיד על הירקות או הפסטה ולהקרים בתנור עד להזהבה קלה ובעבוע הגבינה.
"טיפים"
1. אם שאלתם לגבי הכנה בפטריות מקופסה? אז בהחלט אפשר רק לשטוף אותם היטב,לקצוץ , לטגן עם הבצל עד שאין נוזלים והם טיפונת מזהיבים ואז להוסיף את יתר המצרכים כמו במתכון.
תהנו
באיזה חום צריך להיות התנור?אם רוצים להקרים….
תודה מראש
אודיה,אני אופה ב-180 מעלות.
בהצלחה
תודה רבה יצא טעים!!!
לבריאות,שמחתי שנהניתם
:cool: :? :eek: :x :P :| ;) :lol: :oops: :cry: :twisted: