פשוט חטיף טעים
המצרכים וההכנה:
5 בטטות שטופות. לא קלופות. לא קטומות. חתוכות לפרוסות עגולות.
1כף גדושה אבקת מרק בצל
2 כפות סוכר
2 כפות סילאן
6 כפות שמן זית
כף חומץ
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס גס
מערבבים היטב עד שהבטטות סופגות את התיבול
מניחים בתבנית משומנת בשכבה אחת
יוצקים את הרוטב שנשאר מעל הבטטות
בוזקים קומץ קינמון
אופים בחום גבוה כ-40 דקות
לבדוק אם הבטטה אדומה ורכה
אפשר להגיש עם שקדים קלויים (מולבנים)
הערה של Monday
שמוסיפה גם 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק והתוצאה נהדרת.
"טיפ"
1. אפשר לקלף את הבטטות או להשאיר "שתי וערב"
תהנו
מה אפשר במקום אבקת מרק בצל?
אם את לא משתמשת באבקות אל תשימי.
אני משתמשת באבקת מרק עוף ובאבקת מרק פטריות. האם אפשר במקום הבצל? או שפשוט לטגן בצל ולהוסיף?.
אילנית,זה ענין של טעם,שימי איזה אבקה שאת רוצה. בצל מטוגן יהיה אחלה.