d7a7d7a4d795d7a6d799d7a0d795 d7a9d799d7a8 d790 - עוגת קרמבו קפוצ'ינו

עוגת קרמבו קפוצ'ינו

 

d7a7d7a8d79ed791d795 d7a7d7a4d795d7a6d799d7a0d795 d7a9d799d7a8 - עוגת קרמבו קפוצ'ינו

הכינה וצילמה:שיר123

חן חן לשיר

משחקת במגוון העוגות הרחב שלי וכל פעם משנה צורה וטעם
עוגה בטעם טוב מאד קלת הכנה ובעיקר מאד טעימה.
המצרכים וההכנה לבסיס העוגה:
4 חלבונים
6 כפות סוכר
4 חלמונים
כף קמח תופח –אפשר של פסח או קמח מצה
4 כפות קקאו
כף קוניאק
להקציף חלבונים וסוכר להוסיף בעדינות רבה את החלמונים ואת יתר החומרים ולבחוש בתנועות קיפול עדינות שלא לשבור את הקצף
לשמן תבנית עגולה מספר 26 ולצקת את הבלילה.
לאפות בחום 175 כ-20 דקות או עד שמוכן ואפוי

לצנן את העוגה כ-10 דקות
למרוח ריבה בטעם תות או אוכמניות -או לזגג סילאן בכמות של 4 כפות

המצרכים וההכנה לקרם:
2 שקיות אינסטנט פודינג טעם קפוצ'ינו —או וניל ולהוסיף מעט אבקת נס קפה
1/2 כוס חלב קר או 1/2 מיכל שמנת חמוצה
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 גבינה רכה 9% = 500 גרם
1/2 כוס סוכר או יותר לטעמכם
להקציף במיקסר את 2 השמנות עם 2 האינסטנט החלב או השמנת חמוצה והסוכר
כשמוקצף….
להוסיף את הגבינה לערבב קלות ולצקת על העוגה

לגרר חלבה או שוקולד מגורר

המצרכים וההכנה לציפוי:
להמיס על אש קטנה קרם לציפוי:
5 כפות סוכר
כף ליקר
3 כפות מים
2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות.
להוריד מהאש, להוסיף 100 גרם מרגרינה או חמאה ולהמיס בערבוב.
לצקת בזיגוג על הקרם גבינה
לשמור במקרר
להכין יום לפני ההגשה או לפחות 5-6 שעות

הערות:

הערה של koki המקורית להוסיף כף נס קפה לפודינג ריבת החלב/וניל כדי שיקבל את טעם הקפוצ'ינו.
הערה של שיר: הכינה את הציפוי מחצי מיכל שמנת מתוקה מחומם לסף רתיחה והוסיפה 100 גרם קוביות שוקולד מריר.
פרוסה מהעוגה שהכינה פירגה
d7a7d7a8d79ed791d795 d7a7d7a4d795d7a6d799d7a0d795 - עוגת קרמבו קפוצ'ינו
תהנו

49 תגובות על “עוגת קרמבו קפוצ'ינו

  1. עוגה נפלאה ומופלאה, טעימה להפליא ,מוצלחת..זכיתי למחמאות ..הכנתי וחוסלה מידית, אכין שוב לשבת (פעם שניה השבוע)

    • איריס חמודה
      אין כמו לקבל מחמאות.נפלא.
      שמחה שאת מכינה שוב למרות שיש עוד מגוון גדול וטעים באתר.
      בהצלחה ותהנו.תמיד smile
      אהבתי את התגובה.

  2. דורית תכיני את העוגה יומיים לפני ותחזיקי אותה במקרר ולא בפריזר.העוגה נהדרת.
    חג שמח smile

    • גליתה חמודה
      זו עוגת קרם גבינה ק ר ה
      תקררי את קרם השוקולד כמה דקות וצקי אותו בזהירות על פני העוגה ה ק ר ה .
      שמרי את העוגה במקרר.

      ממליצה בחום על העוגה הנפלאה הזו.תהנו :lol:

  3. הכנתי את העוגה לפני שבוע וכ ו ל ם ם ם נהנו ושבחו.קלה להכנה והשילוב עם הקפה הופך את העוגה למיוחדת.המון תודות לך פירגה

    • דפנה,אכן,עוגה משגעת ותודה על המחמאות.
      יופי ששיתפת אותי ושנוספה עוד המלצה לעוגה. smile

  4. פירגה פירגה מה יהיה ??. :cry:
    כל כך הרבה מתכונים והכל יפה ומושך ואני לא מפסיקה לשוטט באתר שלך …
    בכל אופן , העוגה הזו נבחרה לשבת בע"ה .
    נראה טוב ובטוח טעים .

    לילה טוב

  5. פירגה בוקר טוב
    הייתי בסופר ולא היה פודינג קפוצ'ינו , המוכרות לא מכירות בטעם כזה , מאיפה את קונה ?

    • גלית בקר טוב
      אולי כבר לא מייצרים.
      שימי 1/4 כפית נס קפה באבקה לא גרגרים ותקני אינסטנט בטעם וניל.

  6. כמה שזה טעים ! יאממממייייייייייייי !!!!!!
    הכנתי 2 עוגות כאלה הערב , אחת לאמא שלי ואחת בשבילי .
    רוצו להכין , טעם גן עדן .

    ( אל תטרחו לחפש אינסטנט קפוצ'ינו , חיפשתי בשלוש סופרים שונים ואין מוצר כזה . הוספתי רבע כפית
    נס קפה )
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    smile

    • תודה גליתוש חמודה
      הנס קפה עושה עבודה טובה לטעם קפוצ'ינו כך שבאמת לא חובה לטרוח ולהשיג את הפודינג המדובר.
      תודה לך.וכיף שנהניתם.לבריאות smile ובשמחות

  7. שבוע טוב

    שאלה : למה הקרם לא התקשה במקרר ? העוגה טעימה מאוד אבל הקרם נוזלי קצת .
    חשבתי שאחרי לילה במקרר זה יתייצב אבל לא .

    לא צריך אולי ג'לטין ?

    תודה

  8. פירגה שלום
    הכנתי את העוגה בפעם הראשונה ליום הולדתו של בני וקצרתי מחמאות בקצב! כולם היו בטוחים שקניתי אותה בקונדיטוריה . אלפי תודות על המתכון ובכלל על כל המתכונים הנפלאים !
    דרך אגב , עבדתי לפי ההוראות שהסברת לי בנושא בישול האורז והוא מאז יוצא לי מעולה .
    שוב אלפי תודות :P

    • יעל חמודה,אני שמחה שההסברים שלי עוזרים לכם להצליח.
      זה באמת פשוט רק צריך את הנסיון ולא לפחד.
      שימחת אותי שהעוגה הצליחה ומזל טוב smile לבן. כיף לקבל מחמאות.
      תמשיכי להכין ולשתף אותי smile תודה.

  9. היי smile הכנתי תפריט מאלף מכל מתכונייך לחג הפסח כולל מתכון זה לעוגה, ועל כן בחג הפסח נודה עם כל יתר הברכות הטובות ;) לפירגה על הכל. :lol: :P

    מאחלת לך שפע כוחות של יצירה, אהבה,נתינה לכולם.

    בברכת חג שמח לך ולבני ביתך………. כיף שיש לנו את פירגה.

    • ציפיל'ה,העוגה אכן, מדהימה.
      לא נותר לי אלא,לחכות לחג ולקבל את חוות דעתך באהבה.בינתיים אאחל לך בהצלחה בכל מעשי ידייך.
      שהכל יהיה טעים ומעלף ושתקבלי המון מחמאות.
      חג שמח ונפלא טעים ומתוק smile

  10. היי פירגה,
    לפזר על העוגה שוקולד מגורד,
    ועל השוקולד המגורד לשפוך את קרם השוקולד…?
    אוהבת את מתכונייך ה-מ-ע-ו-ל-י-ם!!! :lol:

  11. נראית טוב ונטעמת מצויין,חבל על הזמן!
    נהדרת כעוגת יומולדת וזו המטרה שלשמה היא הוכנה היום,את השוקולד(לבן)גירדתי
    מלמעלה.
    תודה ואני ימשיך לניסיון הבא :P חחחחחחחחחחח

  12. בסד
    שלום :P
    צפיתי לא מזמן בסרטון בו הראו כיצד מכינים קרמבו (ממש בצורה כמו שמוכרים) אבל המלית היתה לבנה, תוכלי ללמד אותי בבקשה להכין מלית חומה?(בטעם שוקו) שתהיה יציבה ותתאים לקרמבו? אם כן אשמח מאוד. תודה רבה smile

    • אהובית,אני לא יודעת להכים קרמבו.בעוגות אני מכינה מאינסטנט פודינג שוקולד.

  13. הצילו…נראה לי שטעיתי. הקצפתי חלבונים וסוכר לבסיס, ולחלמונים הוספתי את הקמח והקקאו ונוצרה עיסה סמיכה מאוד, הוספתי אותה בקושי רב לקצף חלבונים והיא לא התמזגה טוב, עכשיו זה בתנור. נראה לך שיצא מזה משהו או להתכונן להכין מחדש?

  14. עוגה נפלא מאוד לפי צפייה מאוד אהבתי ;) ישלי שאלה קצרה ביותר : ראיתי ששמת עוגת קרמבו (מתכון) וחשבתי הילדים שלי ״מתים״ על עוגות כאלה אז תהיתי אפשר להכין אותה בתבנית כמו בתמונה זאת עם החומרים של עוגת קרמבו רגילה ? תודה מראש כנרת :eek: laugh

  15. אמלההההההההההההההה את כל כך מוכשרת את צריכה לפתוח סדרה כמו קרין גורן ממש נפלאה מאוד מאוד מאוד את כל כך טובה באוכל מקנאה בך ;) :?

    • אין מה לקנא .אם את אוהבת את המטבח,הכל קל וכייפי ומצליח.
      אני נשארת במשפחה ולא שום קארין גורן.חהחהחהחה.
      תודה רבה לך וחיבוק לשבת שלום.

  16. היי פירגה.
    הכנתי, רק עם גבינה 5% (בגלל המצפון) ובלי נס קפה (בגלל הטעם) והעוגה נהדרת. מרשימה, נראית מצויין, טעימה מאוד, פשוט נפלאה.
    תודה וחג שמח

  17. היי פירגה , 2 שאלות

    1. מה התחליף לקוניאק ?
    2. כמה זמן היא נשמרת במקרר ?

    תודה ושיהיה
    שבת שלום smile

    • ענת שלום
      הקוניאק זה עוד טוויסט לעוגה,את לא חייבת להוסיף.
      היא נשמרת כמה זמן שאת רוצה. smile
      שבת שלום

  18. העוגה מעלפת. נוסתה. פצצה אין מילים. מכינה שוב ושוב. מתכון מנצח חברים !!!!! :lol: smile

    • אלישבע הי,בקר אור
      יש על העוגה תגובות נלהבות.אני שמחה שהוספת את שלך.תודה רבה smile
      תמשיכי להכין מטעמים מפנקים.
      חג אורים שמח לך ולבני ביתך smile

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *