כרוכיות בבצק עדין במיוחד
מצרכים לבצק :
2 מחמאה = 400 גרם
חבילה וחצי קמח תופח (קטן)
חצי כוס מים מהברז
2 מחמאה = 400 גרם
חבילה וחצי קמח תופח (קטן)
חצי כוס מים מהברז
כף אבקת סוכר
אופן ההכנה:
ללוש לקרר שעה.
להכין 6 כדורים שווים.
כל כדור לרדד לעלה. למרוח קונפיטורה מפירות
להכין בקערה: צימוקים + כוס וחצי פירות יבשים קצוצים + חצי כוס אגוזים+3 כפות שומשום
כף קינמון + חצי כוס סוכר
ל ע ר ב ב . אפשר להוסיף גרודת לימון.
לפזר על כל עלה חלק מהמילוי . לגלגל לרולדות. לסדר צפוף בתבנית
משומנת. לסמן לפני האפיה סימנים עם סכין חדה, לא עד הסוף.
ללוש לקרר שעה.
להכין 6 כדורים שווים.
כל כדור לרדד לעלה. למרוח קונפיטורה מפירות
להכין בקערה: צימוקים + כוס וחצי פירות יבשים קצוצים + חצי כוס אגוזים+3 כפות שומשום
כף קינמון + חצי כוס סוכר
ל ע ר ב ב . אפשר להוסיף גרודת לימון.
לפזר על כל עלה חלק מהמילוי . לגלגל לרולדות. לסדר צפוף בתבנית
משומנת. לסמן לפני האפיה סימנים עם סכין חדה, לא עד הסוף.
להבריש ביצה ולפזר סוכר וקינמון
לאפות בחום 175 מעלות כ-30 עד לצבע זהוב . לא להשחים הבצק די בהיר.
לאפות בחום 175 מעלות כ-30 עד לצבע זהוב . לא להשחים הבצק די בהיר.
"טיפ"
1. נהדר למלית ממרח תמרים או חלבה
תהנו.
ערב טוב פירגה
אם אפשר למלא גם בתפוחים? וכמה תפוחים אני צריכה
תודה
לתפוחים יש שטרודל/כרוכית תפוחים באתר. עם בצק אחר.