ירקות חמוצים מתוקים
מתכון שקיבלתי מיונה אמא של כלתי
תודה יונה.
המצרכים וההכנה:
כרוב פרוס בינוני
2 גזרים טבעות
פלפל גמבה חתוך לטבעות ואת הטבעות לחצות
לבזוק מלח
כרוב פרוס בינוני
2 גזרים טבעות
פלפל גמבה חתוך לטבעות ואת הטבעות לחצות
לבזוק מלח
שמים בסיר :
1/2 כוס סוכר
טבעות בצל אדום ושום לטעם או לוותר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס חומץ
מביאים לנקודת רתיחה וסוגרים להבה.
יוצקים חם על הירקות.
יוצקים חם על הירקות.
כשמתקרר מעבירים לקופסה וסוגרים במכסה תואם הרמטי
מוכן אחרי יום .
נשמר במקרר שבוע עד 10 ימים
מוכן אחרי יום .
נשמר במקרר שבוע עד 10 ימים
תהנו
נהדר
מצוין
אביזוהר ערב טוב
ראיתי פעם אחת ;) נהדר
ראיתי פעם שניה ;) מצוין
אני שמחה שאהבת וכיף שהגבת
תודה
היי פירגה, איך אפשר לעשות אותו הדבר אבל לא מתוק ?
חג שמח
סילבי,כנסי לקטגוריה:חמוצים
בחרי לך אחד מהרטבים ותכיני.
שלום פירגה
אני רוצה לעשות סלט כרוב אדום ללא מיונז
איך לעשות האם ככה לעשות?
תנסי.לא הכנתי עם אדום
בהצלחה
שלום פירגה,כמה מלח לפזר על הירקות?
שמים קצת וטועמים שוב ושוב עד שתגיעי לכמות שאת אוהבת.
בוקר טוב פירגה יקרה!
אפשר לעשות עם פחות סוכר? משום מה נראה לי יותר מתוק מאשר חמוץ..
תודה והמשך יום מקסים.
עוד שאלה קטנה…. הכנתי את המתכון אבל הסירופ לא מחסה את כל החמוצים..
האם כך זה צריך להיות??
תודה וסליחה על הנודנקיות שלי.
אביבה,הרוטב לא מכסה,רק לערבב את כל הירקות.לפני כל ארוחה לערבב שוב, שכל הירקות יתערבבו ברוטב.
את יכולה לווסת את הטעם לשיקולך, ולהוריד מכמות הסוכר.
זה לא כבושים ולא בסגנון חמוצים סיני. לזה יש מתכון אחר באתר.חפשי בחמוצים.
יום טוב וטעים לך.
חני האוהבת אותך , ודרך מתכון הזה הגעתי אליך אהובה שלי-בפייסבוק דרך זיוי המתוקה חברה בפייס , למדתי יותר עברית גם שהייתי שש שנים בצרפת ובגלל הבן היקר לי אני כאן לעד,
מקווה שאת זוכרת אותי מהפורום בשיתוך שלך אוכל כשר עם יוכי היקרה לנו,
איך אני יכולה לצור קשר ואם יש לך פיייס אני בקבוצה בכיף שיתוף מתכונים,
אוהבת אותך הרבה געגוע בי אליך ואל אוצר המתכונים שלך-אחד מהם תמיד איתי-והלך לנשיא אובמה סיפור יפה, ממתינה לתגובה אוהבת חני,
:lol: :lol:
חני יקה,מקסימה,אהובה
בוודאי שאני זוכרת אותך. הבישולים והתמונות שלך הם לדעתי ,באמת מספר אחד. יש לך כשרון נדיר ואהבה גדולה למה שאת עושה.
אני לא נכנסת לקבוצות ולאתרים אחרים,כי אני לא בקו הבריאות ואין לי כ"כ חשק וכח.
אני משקיעה מהמעט שאני יכולה באתר שלי ולכן,אשמח שתכנסי לאתר וניפגש שם בתגובות.
הכניסה לפייסבוק שלי היא דרך האתר שלי בדף הראשון. אבל גם שם אני רק נותנת מתכונים ולא פעילה בכלל מעבר לזה.
גם את זיוי המקסימה אני זוכרת,איך לא? אני שמחה שאת לומדת לדבר עברית,בזמנו היה לך מאד קשה להתבטא ולא כולם הבינו את זה.
שחקי אותה ותהיי את כמו שאת נפלאה ומיוחדת כל כך.
אוהבת מכל הלב,שלך,פירגה
חג שמח ופסח כשר לך ולבני ביתך
הכנתי את החמוצים יצאו נפלאים בטעמם, גם יפים להגשה, שלל צבעים הוספתי גם רצועות קולורבי (עכשיו בעונה- פשוט מתוקים ולא סיביים) ומספר צבעים של פלפלים צהוב, אדום. :P :P :P
:lol: תודה רבה :lol: קל פשוט ומהיר הכנה :lol: חג שמח
ציפי,תודה על המחמאות והשיתוף.
תהנו והמשך חג שמח
שלום רב האם ניתן להפחית מכמות השמן
דרך אגב המתכונים שלך מושלמים הכל יוצא נפלא יישר כח
תודה יעל,אני שמחה לשמוע. אני מאחלת לך שתמיד הכל יצא מושלם ובעיקר טעים.
שימי כמה שמן שאת רוצה .את תחליטי אם זה מספיק. כמובן תטעמי ותראי שהטעם מושלם.
בהצלחה
הכנתי את זה ונחטף מהר המון תודה מותק :lol:
נהדר הילין,תודה שחזרת לשתף אותי.
כיף להוסיף מחמאה לחמוצים.
שבוע טוב
גם לך מאמי ;)