תפוחי האדמה היו חתוכים וחשבתי מה להכין?
(יש לי פירורי ביסלי מוכנים בפריזר) מה יותר נכון מלשלב בין השניים?
תכינו ותתענגו ולא תאמינו שהכנתם תוספת מעדנית בכמה דקות.
המצרכים בשקית ניילון רגילה:
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים כמו לצ'יפס
5 כפות ג ד ו ש ו ת פירורי ביסלי
5 כפות שמן זית
פלפל שחור
מלח (לא הרבה לטעם)
כף גדושה פפריקה אדומה מרוקאית מתוקה
בצל פרוס דק
מערבבים הכל בשקית כדי שפלחי התפוחים יצופו היטב ויוצקים לתוך כלי שמתאים לבישול במיקרו
(את השקית זורקים)
מצפים את הכלי בניילונית ואוטמים היטב. מחוררים 3-4 חורים בינוניים בקיסם עץ באמצע הניילון ליציאת אדים
מפעילים את המיקרו בעוצמה גבוהה למשך 10 דקות
ייתכן שבחלק מהמיקרואים יש צורך להפוך את התפוחים פעמיים במהלך הבישול
מפזרים פירורי ביסלי ומגישים מיד
מפעילים את המיקרו בעוצמה גבוהה למשך 10 דקות
ייתכן שבחלק מהמיקרואים יש צורך להפוך את התפוחים פעמיים במהלך הבישול
מפזרים פירורי ביסלי ומגישים מיד
"טיפ"
1. את הביסלי כדאי לכתוש במג'מיקס
2. תגוונו מדי פעם את טעמי הביסלי
תהנו
אני ינסה תודה :lol: