אישיtravb6 615x410 - מאפינס שוקולד חמים בציפוי שוקולד חם

מאפינס שוקולד חמים בציפוי שוקולד חם

turbv6 - מאפינס שוקולד חמים בציפוי שוקולד חם
מאפינס שוקולדיים שהכינה  travb6  מתאימים לכל גיל ולכל אירוע .

מוגשים חמים עם ציפוי שוקולדי חם. תענוג לוהט.

המצרכים בקערה:
כוס אבקת קקאו
2 כוסות קמח תופח
2 כוסות סוכר
2 ביצים
כוס שמן

לערבב היטב ולהוסיף:
2 כוסות מים רותחים
לערבב לבלילה דלילה. לא להוסיף קמח.

להכין תבניות אישיות קטנות משומנות

לצקת 3/4 כמות מגובה התבניות או הכלים.
לפני האפיה אני מניחה על כל מאפינס קוביות שוקולד או שוקולדצ'יפס
אפיה בחום 175 כ-35 דקות. בודקים שמוכן.

לפני ההגשה
מחממים במיקרו 10 שניות או לפני הצורך, שיהיו חמימים.
יוצקים את הציפוי החם ומיד מיד מגישים.

הכנת ציפוי השוקולד:
בסיר קטן לחמם מיכל שמנת מתוקה רק עד לסף רתיחה – לסגור להבה.
להוסיף 150 גרם שוקולד שבור קוביות ולהשהות רגע
לערבב ולבחוש לקרם.
לצקת רוטב שוקולד חם על העוגות החמימות.
להגיש מיד.
אפשר להוסיף להגשה כדור גלידה או קצפת
תהנו

14 תגובות על “מאפינס שוקולד חמים בציפוי שוקולד חם

  1. שבוע טוב פירגה :

    רציתי לדעת לגבי העוגה מאפינס שוקולד חמים בציפוי שוקולד חם אם אפשר להכין אותה גם בתבנית אחת רגילה חד פעמית ?

  2. פירגה.
    גם את המאפנס הכנתי למי שלא אוהב פירות מהשטרודל החם שהכנתי ואני חייבת להגיד שזה פשוט
    נחטף.
    תודה.

    • תודה טליה
      "חולה" על המאפינס האלה
      משהו משהו……אני שמחה שגם אתם חושבים כמוני :oops:

    • בבקשה smile

      קרם פרווה :
      לבשל בסיר בינוני:
      4 כפות מים
      4 כפות סוכר
      2 כפות קקאו.
      מורידים מהאש ומוסיפים 100 גרם שוקולד מריר שבור ו-100 גרםחמאה/ מרגרינה.
      מערבבים לקבלת קרם ויוצקים חם על העוגה.

      לכושית צריך קרם דליל מאד לכן, להוסיף יותר מים תוך כדי עירבוב שהקרם יהיה ממש דליל
      ואז לצקת אותו חם על העוגה החמה כדי שיחלחל פנימה.

  3. נו , מה ? גם זה טעים :P
    אנחנו אוכלים היום אצל ההורים , הכנתי את מאפה הבשר שלך שמאוד אהבו בשבוע שעבר , ואת עוגת הקרמבו קפוצ'ינו , ואת המאפינס האלה . קניתי תבניות מאפינס חד פעמיות , שפכתי את התערובת לקומקום כי היא מאוד נוזלית ומילאתי את התבניות . היה קשה להתאפק עד לערב וכבר לקחנו אחד מהתנור עם סירופ פרווה חם ופיזרנו סוכריות צבעוניות והיה ממש טעים .
    במקום קקאו שמתי שוקולית ( עדין יותר למי שלא אוהב את טעם הקקאו ).

    שבת שלום smile

    • smile גליתוש,כמה טעים יהיה אצלכם היום.תהנו ותבלו יפה ובעיקר שיהיה טעים עם כל ביס
      שבת שלום smile

  4. הי פירגה

    אני רוצה להכין אבל האם אפשר להגיש גם בטמפרטורת החדר ולא חם?

    תודה

להגיב על מאת יעל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *