d797d7a6d799d79cd799d79d d7a4d799d7a6d794 - תבשיל חצילים קר או חם בטעם פיצה

תבשיל חצילים קר או חם בטעם פיצה

d797d7a6d799d79cd799d79d d7a4d799d7a6d794 1 - תבשיל חצילים קר או חם בטעם פיצה

קישור ליוטיוב,אבי שקדי מכין ביחד אתכם את הסלט הנפלא הזה וממליץ בחום: כנסו ותהנו
נהדר לסנדויצ'ים
מתאים על צלחת חומוס
תוספת מרעננת לכל ארוחה
קוביות חצילים בטעם פיצה אפשר להוסיף ירקות כמו: פטריות פרוסות:קישואים:בטטה:פלפלים:

המצרכים:
קוביות קטנות של חציל מקולף למשעי (חלק כן וחלק לא)
פורסים לפרוסות עבות ומהפרוסות חותכים קוביות
מקפיצים ב-2 כפות שמן זית עד שיזהיבו ישחימו קלות
מוציאים למסננת ובינתיים מכינים רוטב :
במחבת שמים :

3 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
מזהיבים ביחד בבחישה קלה
ומוסיפים:
4 כפות גדושות של רסק עגבניות +כף קטשופ או שתיים או כף רוטב צ'ילי מתוק
כפית סוכר
כפית מרק עוף
אורגנו לטעם

הכנה:
לטגן בצל ושום עד להזהבה ולהוסיף את יתר המרכיבים.
להוסיף 1/2 1 כוסות מים רותחים ולבשל ביחד עד לסמיכות הרצויה.
לערבב מדי פעם.
להוסיף את קוביות החצילים לערבב לשפר טעמים

לטגן ולבחוש מדי פעם ואם צריך מוסיפים מעט מים רותחים עד שהקוביות מתרככות.
טעים חם קר
"טיפ"
1. ואם אתם לא סובלים את האורגנו? תוותרו ותכינו את הסלט בלי.טעים באחריות.
תהנו

17 תגובות על “תבשיל חצילים קר או חם בטעם פיצה

  1. פירגה שלום
    הכנתי ויצא מה זה טעים,כדאי לציין שיש בשל עד ריכוך הקוביות ואפשר להוסיף מים אם צריך

  2. יצא מצוין. אני חובב חריפות והוא בידוק בטעם חריף -פיקנטי עדין.
    שכחתי להוסיף ירקות ועדיין היה מצוין.

  3. פריגה יקרה .

    אני מאלה שכל מה שיש עם חציל טעים………….

    וכל פעם אני מחפשת מתכון אחר ,הציון שלי למתכון זה הוא 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    פשוט טעים . :!:

    • פינצית ערב טוב
      גם לי טעים הכללללללל עם חצילים ויש לי המון מתכונים באתר.
      רשמי את המילה חצילים בחפש באתר ותראי כמה מתכונים נהדרים יעלו לך.
      רק היום הוספתי מתכון של חצילים ובשר במחבת חבל"ז כמה טעים.את מוכרחה לנסות.
      תכיני ושתפי אותנו smile תודה.

  4. חתכתי את חצילים, קישואים, פלפלים – בינתיים הזהבתי את הבצלים והשומים – ואופס.. פיספסתי את שלב ההזהבה של הירקות וזרקתי אותם לסיר עם הבצלים ומים רותחים.
    הלך התבשיל? :twisted: כמה מייאש.
    מה עושים?
    אגב, עם בטטה – טיגון קצר וזהו?? זה לא יוצא קשה?

    • אשר שלום smile
      בטטה מתרככת ממש מהר.
      לא נורא יצא לך תבשיל טעים בנוסח גבץ'.
      תהנו smile

  5. אז ככה: לא הקפדתי לעבוד עפ"י השלבים, ובכל זאת יצא סוג של גיב'ץ מוצלח ביותר.
    טעים, טעים ומומלץ בכל פה. :lol:
    תודה

  6. הסלט טעים בטרוף! ואיזו הכנה דלה בשמן והחציל מתקבל בדיוק כמו בצילום-רך ועדין.
    מבחינתי סלט גם לארוחת חג וגם ליום יום.
    הסלט מזכיר לי סלט חצילים מבושל של סבתא שלי ז"ל .
    תודה על המתכון.

    • קרן,את משהו….
      אין כמו אוכל נוסטלגי שמכינים בבית ומתרגשים ממנו. התרגשתי שחזרת לשתף אותי.

      ;) והרסת אותי ;) שהחציל ישירות מהגינה.כיף לך.
      תהנו smile

  7. שכחתי לכתוב שאת החציל לסלט קטפתי מהגינה-אז זה מוסיף לחגיגה(-:
    העזתי ל"הקריב" אותו למתכון חדש שלך ;)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *