d7a4d7a8d792 d790d7a8d796 - עוגת פרג ותפוחים

עוגת פרג ותפוחים

d7a4d7a8d792 d793d791d7a9 d7aad7a4d795d797 - עוגת פרג ותפוחים

קורץ להכין כזה שילוב טעים

מצרכים:
4 תפוחי עץ חתוכים לקוביות קטנות
כף קינמון לטעם
1/2 1 כוסות סוכר חום/לבן
3/4 כוס שמן קנולה
1/2 1 כוסות פרג טחון טרי (רק מהמעדניה)
3 ביצים טרופות במזלג
2 חופני צימוקים לבנים
חופן אגוזים שבורים גס
1/2 1 כוסות קמח רגיל מנופה
שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
3 כפות טריפל סק (ליקר תפוז) או ברנדי /יין מתוק
מערבבים . אם הבלילה דלילה מדי מוסיפים מעט קמח.
יוצקים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות
אפיה בחום 175 כ-35-40 דקות.
תהנו.

36 תגובות על “עוגת פרג ותפוחים

  1. אפיתי בשתי תבניות אינגליש קייק, יצאה עוגה מדהימה בטעמה ובמרקמה, עסיסית ורטובה. מאד מומלצת לאוהבי הפרג. העוגות התחסלו בתוך יומייםץ smile smile

    • עדנה בקר אור
      אני אוהבת את העוגה הזו במיוחד כאוהבת מושבעת של פרג.
      תודה ששיתפת אותנו.שימחת אותי מאד smile
      :lol:

    • תקני 200 גרם . עדיף שתשאלי אם זה יספיק לכוס וחצי. או שתראי בעין כשטוחנים לך.
      smile

  2. שלום לפירגה היקרה,

    אני רוצה להתחתן איתך, אם לא עכשיו לפחות בגלגול הבא!!!!!!!!!!!!!
    עוגה טעימה ומדהימה, כול מי שטעם ממנה התעלף! המתכון עובר באהבה למעריצי הפרג,
    שלא מפסיקים לשבח את העוגה ואת הממציאה. לא סתם ביקשתי להתחתן איתך ראשונה.

    תבורכי,
    באהבה גדולה,

    • הי איריס
      הכל כבר כתבו לי אבל עוד לא קיבלתי הצעות נישואין.
      תצטרכי להתעמת עם בעלי…חהחהחהחהחהחה
      נשיקות

  3. :lol: עוגת פרג מעולה ,התארחתי ביום שבת והוריי מאוד אהבו את העוגה אמא שלי אפילו דמעה שזה העלה לה זיכרונות.פירגה תבורכי על כל המתכונים הנפלאים :P ומי ייתן ונמשיך להנות ולגרום להנאות לכל הסובבים אותנו .

    באהבה רבה,
    סיגל.

    • סיגל,מסרי תודה ולבריאות לאמא שלך. שמחתי מאד לקרוא שטעים לכם.
      גם אני רוצה שתמיד , שכל מה שתכיני יהיה לך בכייפי,משפחתי וטעים smile

  4. שלום
    רציתי לשאול אם אפשר להכין את העוגה ללא היין ואם אפשר לאפות בתבנית סיליקון קוגלהוף תודה

    • שלומית בקר אור לך
      אפשר לוותר על היין
      לגבי תבנית קוגלהוף אני לא בטוחה . לי תמיד מתפקשש ונדבק.זה הימור.
      שבת שלום וטעים.

  5. אפשר גם לבקש אותך מההורים, מדהימה אחתתתת
    אני בת 27 אמא לשני ילדים קטנים ואני בתחום האוכל מאז שאני ילדה
    וכל פעם שאני מכינה מתכונים שלך פשוט בשוק שאני מזכירה לכולם את האוכל של פעם, ואיך אני מצליחה להגיע לכאלה תוצאות שסבתא שלי שלאחרונה הפסיקה לאפות כי כבר קשה לה, היא פשוט אומרת שאני נכס, ואני אומרת זאת פירגה שבזכותה אני נכס

    • מילה תודה חמודה שלי
      איזה יופי לקרוא אותך. מזכירה לי את הבת שלי (אותו גיל)
      שנמשיך להנות ולפנק וגם להתפנק :lol:
      כולנו ביחד smile

  6. אפיתי השבוע.

    יצאה קצת רטובה מידי.במרכז העוגה.
    אנסה שוב….אולי חום האפיה היה בעיתי……………

    ולגופה של עוגה..
    טעימה,מענינת,מיוחדת,
    תוצאה נפלאה לקלות ההכנה.

    שאי ברכה

    שבתשלום

    • אסתי הי חמודה
      2 הצעות לעוגות בחושות עם תוספות של פירות לתנורים ישנים…..
      1. לאפות בחום נמוך כ-165 ויותר זמן (אפילו שעה)
      בסוף האפיה כדאי לכסות בניר כסף ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות. ואז החלק האמצעי תמיד ייאפה יפה.
      תהנו smile

  7. תודה על המתכון. אחת העוגות הטעימות ביותר שהכנתי. הוספתי גרדת תפוז. יאמי

  8. כל המרכיבים מתערבבים יחד ?? אין הרצפה קודמת של ביצים וסוכר או הליך דומה בעוגה בחושה … ??? תודה smile

  9. רק פי קריאת המרכיבים של העוגה היא נראית לי מצויינת. אני אכין אותה ביום ראשון כאשר אגיע לבית שלי. על כל פנים תודה.

  10. היי.

    רציתי לספר כי גרדתי את התפוחים על פומפיה (זה היה נראה יותר פשוט מלחתוך…) ושמתי 3/4 כוס סוכר
    ויוצא טעים מאוד !
    תודה על המתכון המצויין והתעוזה והדמיון שבמתכונייך…

    שבת שלום
    שני

  11. פירגה יקרה!
    הכנתי את העוגה היום עם קמח תופח כי לא היתה לי אבקת אפיה וגם בלי האגוזים יצא ממש טעים. אני מניחה שעם האגוזים היה יוצא יותר טוב אבל גם ככה היא נהדרת! תודה לך על עוד מתכון מנצח! חג שמח! smile

להגיב על סיגל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *