אורז בר עם דברים טובים
מאת מאיה גיסתה של פירגה
תודה מאיה.
מאת מאיה גיסתה של פירגה
תודה מאיה.
שמים בסיר:
2 כוסות אורז בר במשקל או במארז
8 כוסות מים (על כל כוס אורז בר מוסיפים 4 כוסות מים)
מבשלים 40 דקות על להבה קטנה מכוסה.
אם נשארים מעט מאד מים בסיר זה בסדר ולא צריך לסנן.
שמים במחבת עמוקה:
2 בצלים פרוסים לטבעות ומזהיבים
מוסיפים:
חמוציות
צימוקים
פיסטוק חלבי קצוץ
צנוברים
שקדים מולבנים
2-3 כפות רכז רימונים
כף רוטב סויה
כף סוכר
מטגנים בבחישה הכל ביחד
מוסיפים את האורז למחבת ומערבבים ביחד
עוד מלח ופלפל שחור מוסיפים אחרי טעימה אישית.
מגישים מיד
מגישים מיד
"טיפ"
1. את האורז אפשר להכין יום קודם ולשמור במקרר. לפני ההגשה להכין את התוספת בסיר,לערבב ולהגיש.
2. צורת הגשה יפה: להכניס את האורז המוכן לתבנית פרח ולהפוך למגש.
תהנו
תהנו
ניראה טוב :lol: