d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7aad799d7a8d7a1 d7aad7a4d795d797d799 d790d793d79ed794 d79ed792d795d7a8d7a8d799d79d2 - מאפינס תירס עם תפוחי אדמה מגוררים

מאפינס תירס עם תפוחי אדמה מגוררים

 

d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7aad799d7a8d7a1 d7aad7a4d795d797d799 d790d793d79ed794 d79ed792d795d7a8d7a8d799d79d2 - מאפינס תירס עם תפוחי אדמה מגוררים
מאפינס תירס

להבדיל מאחרים,פה תפוחי האדמה מגוררים כמו לקוגל. שינוי נהדר וטעים.

שמים בקערה:

תכולה קופסה תירס 550 גרם לפני סינון (בלי הנוזלים)
לכתוש את הגרגרים במג'ימיקס
3 תפוחי אדמה מגוררים (לא לבשל)
בצל מגורר
3 ביצים
1/4 כוס שמן
3/4 כוס קמח
כפית אבקת אפיה
מלח ופלפל שחור לטעם
לערבב ולאפות 15 תבניות מאפינס
חום 175 כ-30 דקות או עד שיזהיבו
תהנו

29 תגובות על “מאפינס תירס עם תפוחי אדמה מגוררים

  1. חיפשתי מתכון פשוט כדי "להפטר" מתירס ושלא יכלול גבינות למינהן.. הבלוג שלך הוא הראשון שאני מחפשת בו כל מה שמתחשק לי להכין.. וכמובן שמצאתי.. כי יש בו הכל!! יצא טעים!

    ובאופן כללי, בתור סטודנטית שמחפשת מתכונים טעימים ובדכ גם מהירים להכנה אני ממש "מכורה" לבלוג שלך "ומפרסמת" אותו הלאה לכל מכריי ומשפחתי smile
    אז שוב תודה!

  2. ערב טוב פירגה

    אני מבקשת לשאול אותך אם קיסם שמכניסים כדי לבדוק צריך לצאת יבש לגמרי או לח.
    אני רוצה להכין את המאפינס האלה אבל בתבנית מאפינס רגילה ולא סיליקון, וידוע שבדרך כלל אפייה בסיליקון מאריכה את זמן האפייה.

    ועוד משהו – אפשר לשמור במקרר כמה ימים לאחר האפייה?

    תודה מראש
    וויני

    • ויני,תשמני היטב את התבניות. קיסם יוצא יבש.
      אפשר לשמור במקרר.
      בהצלחה ותהנו.
      smile

  3. המאפינס יצאו נהדר !
    (פירגה – צריך פה סמיילי עם לשון בחוץ בשביל אוכל שהוא טעיםםםםםםם)

    לקישוט שמתי כמה גרעיני חמניה באמצע כל מאפינס
    ואפיתי בתבנית מאפינס רגילה משומנת (לא סיליקון), וזמן האפייה הוא 20 דקות.

    תודה רבה פירגה :lol:
    וצום מועיל
    וויני

  4. בס"ד

    כמה מלח את שמה בערך?
    אני לא מסוגלת לטעום את זה ככה עם הביצים לפני אפיה בעע

    • שימי קצת פחות מרבע כפית.
      אני לא מודדת מלח,כי כל אחד שם כמה שהוא אוהב.
      smile

  5. בוקר טוב פירגה יקרה,
    אתמול בערב הכנתי את המאפינס והם יצאו נפלאים.
    מיד אחרי האפיה בעלי ואני אכלנו 6 מאפינס.
    אין עלייך.
    בעבר הכנתי רק דברים שטעמתי. אך מאז שהתמכרתי לאתר שלך אינני חוששת להכין כמעט כל מתכון.
    כי אני יודעת שתמיד זה יצליח, לפחות כך זה היה עד היום.
    תודה לך :lol: smile smile

    • סמדר, לא הכנתי עם קמח מלא וזה נתון לשיקולך. אני לא אוהבת במאפים שלי קמח מלא,יוצא לי דחוס.

    • סיגי לילדים תבשלי את תפוחי האדמה ותמעכי קצת. הם מאד יאהבו את השילוב עם התירס.

  6. היי פירגה ,
    רציתי לשתף אותך בתוצאות הטעימות smile
    אפיתי את המאפינס האלה לארוחת ערב שבת והיה ממש טעים
    כולם חילקו מחמאות ואפילו הקטנים(בן שנה ובת 3 )אהבו…
    אבל הכי חשוב שהגדולה שהיא מאוד בררנית אכלה ,אמרה שטעים
    וביקשה שאכין שוב ;)
    וכל זה בזכותך פירגה smile
    תודה ושבת שלום

    • פזית, כמה שמחתי לקרוא את ההודעה שלך שהילדים אהבו. באמת מחמאה ענקית.
      תודה לך על הפירגון ושחזרת לשתף אותי. חיבוק לגדולה שאהבה.
      שבת שלום

  7. פירגה שלום,
    רציתי לדעת מה זה אומר מגוררים ?לא דק אלא שיצאה ממש תפוחי אדמה מיימיים?

  8. הי,

    אני רוצה להכין ליום הולדת בגן של בתי. המלצת לבשל את תפוחי האדמה לילדים? כמה זמן?
    האם ניתן לדעתך להקפיא לכמה ימים?

    המון תודה

    • סופי,לבשל חצי זמן שיהיו רכים אבל לא לפירה. לגרר.
      לא כדאי להקפיא.
      מזל טוב ליום ההולדת.

  9. שלום שלום הגעתי בעקבות המלצת הגולשים, פשטידה אחת מהאתר כבר בתנור … ושאלה לגבי המאפינס האם ניתן להשתמש בגרגירי התירס ללא כתישתם אלא כמות שהם?
    תודה ושבת שלום!

    • אלה ברוכה הבאה לאתר שלי.
      רצוי לכתוש ואפילו רק חלק. אם תנסי אחרת,תעדכני אותנו.
      שבוע נפלא ומחובק.

  10. הבן שלי (בן 3) מאוד אהב את המאפינס וביקש אותם ליום ההולדת שלו בגן. הכנתי לו בלי לבשל קודם את תפוחי האדמה – האם עניין הבישול הוא עניין בריאותי או שפשוט לילדים יותר נעים לאכול את זה רך?

    • לבנת,תודה על השיתוף
      ככה הכנתי,אצלי זה בלי סיבות זה מה שהראש שלי מחליט באותו רגע לעשות.
      בשמחות חמודה

  11. הי!
    האם אפשרי להשתמש בקמח תירס במקום קמח רגיל?
    במידה וכן, האם זו אותה כמות?

    תודה ;)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *