לחם /לחמניות מברזיל מצרכים מיוחדים לתוצאה נפלאה ומאתגרת.
אפשרות להכין כלחם שטוח או כלחמניות.
המצרכים וההכנה:
4 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומעוכים אפשר להשאיר חלק גס
50 גרם שמרים
3 ביצים
4 כפות גבינת פרמז'ן, מגוררת
3 כפות חמאה רכה
1 כוס חלב
1/2 כוס מים
1 כפית מלח
1 כף סוכר
קמח, לפי הצורך
ביצה טרופה, להברשת הבצק
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים היטב את כל החומרים למעט הקמח. מוסיפים קמח בהדרגה ותוך כדי לישה, עד שמתקבל בצק די רך, גמיש ולא דביק.
מתפיחים כשעה.
שוטחים בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, ומתפיחים שוב כחצי שעה.
מחממים תנור ל-180 מעלות. מברישים בביצה ואופים כ-20 דקות.
תהנו
בוקר טוב דליה,ברוכה השבה
בכותרת ובתמונה רואים לחמניות,במתכון עצמו לא מצויינת יצירת לחמניות,כתוב משטחים את הבצק ליחידה אחת,תודה ויום טוב.
הי אבי, תודה.
http://pirge.co.il/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%94%D7%91%D7%99%D7%9D/%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A8%D7%96%D7%99%D7%9C
אשמח גם קבל הבהרה לגבי השטחת הבצק או כדרור???
אני פשוט משטחת בעזרת הידיים בתבנית משומנת. אפשר לכדרר כדורים ולהניח על ניר אפיה משומן.
הכי פשוט. משטחים את הבצק בעזרת הידיים בתבנית ואופים.
עובי התוצאה בעובי השטחת הבצק. בצק נמוך ייתן תוצאה נמוכה ובצק גבוה ייתן תוצאה גבוהה.
אפשר לכדרר כדורים ולהניח על ניר אפיה משומן.
זהו.
תודה פירגה.
האם ניתן להמיר את החמאה בשמן?
הי ורדה, אני בד"כ ממירה לשמן ואין בעיה. בהצלחה.