פסטה ברוטב חריף פיקנטי בנגיעות טונה וציפוי ביסלי גריל
ביס נפלא לאוהבי הטונה בשילוב פסטה וציפוי ביסלי -פיצוץ של מתכון
המצרכים וההכנה:
לכתוש 100 גרם ביסלי גריל במג'ימיקס כתישה גסה –לשמור להגשה
כשהרוטב מוכן להכין את הספגטי.
לבשל 300 גרם ספגטי לפני בישול לפי הוראות היצרן – לא לשטוף.
לסנן ולצקת כף שמן לערבב היטב.
לפתוח קופסה טונה קטנה , לסחוט מהשמן ולשמור בצד.
בסיר רחב ודי גדול:
לטגן ב-2 עד 4 כפות שמן 2 בצלים קצוצים ולהזהיב.
להוסיף:
כף רוטב סויה קיקומן
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף ג ד ו ש ה פפריקה מתוקה
פלפל חריף להדגשת החריפות (כמה שאתם רוצים) לילדים לוותר
כף אבקת מרק עוף
כף עד שלוש כפות קטשופ +כפית סוכר
לערבב ולהוסיף כוס מים רותחים
להרתיח פעם אחת ולסגור להבה
לטעום ולשפר טעמים (מלח ופלפל שחור)
להוסיף את הספגטי ולערבב היטב.
להמשיך לבשל בבחישה מתמדת עוד 5 דקות עד שהספגטים מקבלים צבע יפה
להוסיף את הטונה בגושים בלי ערבוב מיותר.
להגיש מיד—עם הרבה פירורי ביסלי בטעם גריל
"טיפ"
המלצה לגרר קליפת לימון זהובה מעל המנה.
תהנו
ערב טוב פירגה!
המתכון הזה גורם לי ממש להזיל ריר
ובטח שאני ינסה אותו בקרוב…. ;)
נטלי תודה ולילה טוב