d7a4d7a1d798d795d7a0d794 d791d799d7a1d79cd799 - פסטה טונה וביסלי

פסטה טונה וביסלי

 

d7a4d7a1d798d795d7a0d794 d791d799d7a1d79cd799 - פסטה טונה וביסליפסטה ברוטב חריף פיקנטי בנגיעות טונה וציפוי ביסלי גריל

ביס נפלא לאוהבי הטונה בשילוב פסטה וציפוי ביסלי -פיצוץ של מתכון

המצרכים וההכנה:

לכתוש 100 גרם ביסלי גריל במג'ימיקס כתישה גסה –לשמור להגשה

כשהרוטב מוכן להכין את הספגטי.
לבשל 300 גרם ספגטי לפני בישול לפי הוראות היצרן – לא לשטוף.
לסנן ולצקת כף שמן לערבב היטב.

לפתוח קופסה טונה קטנה , לסחוט מהשמן ולשמור בצד.

בסיר רחב ודי גדול:
לטגן ב-2 עד 4 כפות שמן 2 בצלים קצוצים ולהזהיב.
להוסיף:
כף רוטב סויה קיקומן
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף ג ד ו ש ה פפריקה מתוקה
פלפל חריף להדגשת החריפות (כמה שאתם רוצים) לילדים לוותר
כף אבקת מרק עוף
כף עד שלוש כפות קטשופ +כפית סוכר
לערבב ולהוסיף כוס מים רותחים

להרתיח פעם אחת ולסגור להבה
לטעום ולשפר טעמים (מלח ופלפל שחור)
להוסיף את הספגטי ולערבב היטב.
להמשיך לבשל בבחישה מתמדת עוד 5 דקות עד שהספגטים מקבלים צבע יפה

להוסיף את הטונה בגושים בלי ערבוב מיותר.

להגיש מיד—עם הרבה פירורי ביסלי בטעם גריל

"טיפ"
המלצה לגרר קליפת לימון זהובה מעל המנה.
תהנו

2 תגובות על “פסטה טונה וביסלי

  1. ערב טוב פירגה!
    המתכון הזה גורם לי ממש להזיל ריר
    ובטח שאני ינסה אותו בקרוב…. ;)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *