סלט כרוב צנוברים ואפונה ירוקה פריכה
מה אתם אומרים? נראה יפה? נראה טעים?
עכשיו תורכם להכין ולקבל מחמאות והרבה.
מה אתם אומרים? נראה יפה? נראה טעים?
עכשיו תורכם להכין ולקבל מחמאות והרבה.
המצרכים :
2 כוסות אפונה ירוקה
כוס בצל ירוק קצוץ
ראש כרוב
חופן צנובר
חופן חמוציות
חופן שומשום
חופן שקדים מולבנים או אגוזים קלויים
רוטב בסיר קטן:
1/2 כוס חומץ בן-יין
1/4 כוס סוכר
כף דבש/סילאן
1/2 כוס שמן קנולה
2 כפות רוטב סויה
מבשלים בבחישה רק עד המסת הסוכר
משבחים טעמים מוסיפים מלח אם צריך ולטעמכם.
שומרים בצנצנת סגורה במקרר
הכנה:
חותכים את הכרוב לרצועות דקות
שמים את האפונה במים רותחים למספר דקות עד לפריכות ומסננים.
קולים את הצנובר השומשום והשקדים ושומרים בצנצנת
ממש לפני ההגשה יוצקים את הפיצוחים,החמוציות הבצל ירוק, האפונה והרוטב על הסלט
ומגישים
חותכים את הכרוב לרצועות דקות
שמים את האפונה במים רותחים למספר דקות עד לפריכות ומסננים.
קולים את הצנובר השומשום והשקדים ושומרים בצנצנת
ממש לפני ההגשה יוצקים את הפיצוחים,החמוציות הבצל ירוק, האפונה והרוטב על הסלט
ומגישים
תהנו
הכנתי לארוחת הערב המשפחתית של יום שישי וכולם התלהבו וכולם כבר יודעים מי זו פירגה ושאני מעריץ גדול שלה וכו
ערב טוב שקדי
ועכשיו,אגיד תודה רבה עם הרבה נחת מהמחמאות
תמשיך להנות ולבלות עם המשפחה
ושתהיה לכם שבת שלווה.
פירגה
היי פירגה,
הסלט ניראה מדהים ומנסיון עם המתכונים שלך הוא בטוח גם טעים.
האם ניתן להשתמש באפונה קפואה? או רק אפונה טרייה?
תודה רבה.
ליאורה בקר אור
אפשר.
בהצלחה
תודה רבה עבור התגובה.
שיהיה לך יום מהנה. :lol:
גם לך
יש לי את המתכון הזה ממקור אחר.
אני שמה גרעיני ג'עלה וכן אפונ עדינה.
סלט מעולה
הילה,אם זה אותו מתכון בדיוק כולל הרוטב אשמח למקור ואוסיף אותו
תודה על השידרוגים
היי פירגה יקרה אין לי חומץ בן יין מה אפשרב במקום?
מיטל,שימי חומץ רגיל.
אחד הסלטים האהובים עלי ביותר תודה על המתכון
הרוטב נפלא
הי, איזה כיף שחזרת לשתף ולפרגן.
תודה מה
האם יש לבשל את אפונת הסנפרוסט וכמה זמן
אני אוהבת אותה עדיין פריכה,אז אני מרתיחה כ-3 דקות.
תטעמי ותראי באיזה אופן את אוהבת את האפונה שלך. פחות או יותר זמן בישול.