אורז אדום מתקתק עם נגיעות בטטה
הפעם מגוונת במתקתקות קלה ובתוספת רסק עגבניות
והבטטה שתמיד משבחת וממתיקה לקטנים ולגדולים
את החיים.
תהנו.
מצרכים והכנה:
שמים בסיר בינוני 4 כפות שמן
בצל קצוץ ומזהיבים
מוסיפים:
2 כפיות רסק עגבניות+כפית סוכר ומערבבים
מוסיפים:
2 כוסות אורז י ב ש
בטטה פרוסה עיגולים
מערבבים כדקה
מוסיפים 4 כוסות מים רותחים
מתבלים במלח ופלפל שחור ומעט פפריקה מתוקה
טועמים ומשפרים
מנמיכים ללהבה הקטנה ומבשלים עם מכסה סגור 20 דקות או עד שאין נוזלים והאורז רך.
הערה:
במשך הבישול לפחות פעמיים יש לערבב ברגישות ועדינות את האורז כל פעם 2-3 סיבובים
מהתחתית לכיוון למעלה.
לקראת סוף הבישול לעשות גומות עמוקות באורז ליציאת עודף נוזלים
לסגור להבה ולכסות את הסיר במגבת
תהנו
לקראת סוף הבישול לעשות גומות עמוקות באורז ליציאת עודף נוזלים
לסגור להבה ולכסות את הסיר במגבת
תהנו
הכנתי יצא ממש ממש טעים!!!
והבן הקטן (שנה ושמונה) שמתגלה כסרבן אוכל מוצהר אכל בהנאה גדולה!
תודה על המתכונים המלבבים. ויישר כח!
בשמחה וכיף ששיתפת תודה
הכנתי היום את האורז. יצא מעולה :lol:
שמתי 3 וחצי כוסות מים במקום 4 כוסות.
תודה שמחה.תהנו מהאורז הטעים.