שניצל שום דבש וחרדל
הוא הגיוון היום לשניצל שלנו
כבר יש שניצל בטחינה וסילאן ויש שניצלונים בשום נוסח אמא
ויש שניצל ביסלי בטעם פלאפל ועוד כמה נחמדים
והיום? הפתעה והשניצל משובץ בדבש וחרדל.
תתחדשו ותהנו
המצרכים וההכנה:
2 פרפרי חזה עוף מחולקים לשניצלים או שניצלונים
בצלחת אחת שמים:
ביצה טרופה עם שן שום כתושה, כפית חרדל, כפית דבש, מלח , פלפל שחור
בוללים ביחד.
בצלחת נוספת מערבבים פירורי לחם עם קורט פפריקה מתוקה
טובלים את השניצלים בביצה והתבלינים כ-4 שעות לפני ההכנה ומשהים במקרר.
תכסו היטב למניעת ריחות שום וכו'…
לפני הארוחה מה שנשאר לעשות זה לטבול את השניצל בפירורי הלחם ולטגן מ-2 הצדדים.
הערה:
1. אם אין דבש, סירופ מייפל יהיה תחליף נחמד.
תהנו
תהנו
מצוין,מצוין.עסיסי וכל כך טעים…. :P ה
רציתי לשאול פירגה יקרה האם אפשר גם לאפות??
עבודת הטיגון מעייפת, וכל הבית מריח טיגון…
תודה,ושבת שלום :lol:
תודה סימה
שיטת האפייה שלי:
לרסס בשמן ניר אפיה ולהניח את השניצלים . לאפות בחום 175 כ-20 דקות
להפוך את השניצלים ולרסס אותם בקצת שמן . לאפות עוד כמה דקות.
לא לייבש לבדוק שהשניצל רך ועסיסי.
לא להתמהמה.לאכול מיד
שלום,
ניסיתי ויצא מצויין!!!!
תודה רבה על המתכונים המצויינים
עדי,תודה רבה על התגובה הטעימה לשניצל.
המשך טעים ושבוע נפלא
לכמה שניצלים מספיק התיבול?
הכמות שרשמתי מספיקה למתכון.
באין מנוס? מכינים עוד ;)
הכוונה כמה חתיכות יוצאות בערך מ-2 פרפרי חזה? 4?
ובטח שאכין עוד..נראה כ'כ טוב שאין לי סבלנות,חייב לנגוס בהם כבר.. :oops:
אה ועוד משהו, אם אין דבש / סילאן מה אפשר לשים במקום? ושן שום כתושה קפואה תתאים ?
תודה לך מראש
אז אפשר להוסיף טיפונת סוכר משהו כמו 2 קורטים
אפשר גם לוותר ולקנות דבש בהזדמנות ר אשונה….. ;) :lol:
מה שאני עושה? אני מחלקת את השניצלים למנות במקרה הזה ל-4 חתיכות
מעבירה אותם לצלחת של הביצה והתבלינים ומערבבת טוב טוב בידיים.
משאירה קצת שייספגו את הטעם.
משם מעבירה לצלחת הפירורים וזהו.
תהנו.