d791d7a6d7a7 d792d791d799d7a0d7aa d7a2d799d796d799d79d d79ed79ed795d79cd790 - שבלולים שושנים בבצק מגבינת עיזים

שבלולים שושנים בבצק מגבינת עיזים

 d791d7a6d7a7 d792d791d799d7a0d7aa d7a2d799d796d799d79d d79ed79ed795d79cd790 - שבלולים שושנים בבצק מגבינת עיזים

 

העוגיות האלה למשל נולדו משילוב של גבינת עיזים שהיתה במקרר.
פשוט במקום שמנת חמוצה הוספתי את הגבינה. מאד טעים ומומלץ.
הבצק נוח מאד ללישה והכנה.
מצרכים לבצק:
250 גרם גבינת עיזים של משק צוריאל (גבינה לבנה)
1/2 2 כוסות קמח תופח
200 גרם מרגרינה רכה (מניחה שאפשר להמיר לחמאה)
2 כפות סוכר או קורט מלח למליות מלוחות
אופן הכנה:
ללוש על שיש מקומח לבצק נעים ולהוסיף קמח תוך כדי לישה במידת הצורך
מחלקים את הבצק ל-3
כל חלק לרדד לעלה ולמרוח בנדיבות בממרח תמרים או שילוב טחינה וסילאן
מעל לפזר חופן אגוזים שבורים גס
קינמון לטעם
חופן צימוקים לבנים או פירות יבשים קצוצים
חלבה מפוררת
לגלגל לכרוכית הדוקה
לחתוך לפרוסות של 1/2 1 ס"מ ולהניח כל פרוסה בשכיבה על ניר אפיה
לאפות כ-20 דקות בחום 175.
"טיפים"
1. ממרח טחינה וסילאן – שמים בכלי 6 כפות ג ד ו ש ו ת טחינה גולמית+3/4 כוס סילאן ומערבבים לממרח.
2. מגוון מליות מתוקות או מלוחות תמצאו בקטגוריה מליות
תהנו.

2 תגובות על “שבלולים שושנים בבצק מגבינת עיזים

  1. פירגה היקרה
    האם אפשר להשתמש בגבינה 5% או רק בשמנת חמוצה?
    תודה

    דרך אגב עשיתי את מאפינס השוקולד אגדה מהלכת שתהיא בריאה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *