העוגיות האלה למשל נולדו משילוב של גבינת עיזים שהיתה במקרר.
פשוט במקום שמנת חמוצה הוספתי את הגבינה. מאד טעים ומומלץ.
הבצק נוח מאד ללישה והכנה.
מצרכים לבצק:
250 גרם גבינת עיזים של משק צוריאל (גבינה לבנה)
1/2 2 כוסות קמח תופח
200 גרם מרגרינה רכה (מניחה שאפשר להמיר לחמאה)
2 כפות סוכר או קורט מלח למליות מלוחות
250 גרם גבינת עיזים של משק צוריאל (גבינה לבנה)
1/2 2 כוסות קמח תופח
200 גרם מרגרינה רכה (מניחה שאפשר להמיר לחמאה)
2 כפות סוכר או קורט מלח למליות מלוחות
אופן הכנה:
ללוש על שיש מקומח לבצק נעים ולהוסיף קמח תוך כדי לישה במידת הצורך
מחלקים את הבצק ל-3
כל חלק לרדד לעלה ולמרוח בנדיבות בממרח תמרים או שילוב טחינה וסילאן
ללוש על שיש מקומח לבצק נעים ולהוסיף קמח תוך כדי לישה במידת הצורך
מחלקים את הבצק ל-3
כל חלק לרדד לעלה ולמרוח בנדיבות בממרח תמרים או שילוב טחינה וסילאן
מעל לפזר חופן אגוזים שבורים גס
קינמון לטעם
חופן צימוקים לבנים או פירות יבשים קצוצים
חלבה מפוררת
לגלגל לכרוכית הדוקה
לחתוך לפרוסות של 1/2 1 ס"מ ולהניח כל פרוסה בשכיבה על ניר אפיה
לאפות כ-20 דקות בחום 175.
קינמון לטעם
חופן צימוקים לבנים או פירות יבשים קצוצים
חלבה מפוררת
לגלגל לכרוכית הדוקה
לחתוך לפרוסות של 1/2 1 ס"מ ולהניח כל פרוסה בשכיבה על ניר אפיה
לאפות כ-20 דקות בחום 175.
"טיפים"
1. ממרח טחינה וסילאן – שמים בכלי 6 כפות ג ד ו ש ו ת טחינה גולמית+3/4 כוס סילאן ומערבבים לממרח.
2. מגוון מליות מתוקות או מלוחות תמצאו בקטגוריה מליות
תהנו.
תהנו.
פירגה היקרה
האם אפשר להשתמש בגבינה 5% או רק בשמנת חמוצה?
תודה
דרך אגב עשיתי את מאפינס השוקולד אגדה מהלכת שתהיא בריאה
אפשר לשלב גבינה אחרת,בהחלט.
תהני מהמאפינס ותודה ענקית מכל הלב